NVIDIA Demo: Adrianne

NVIDIA Demo: Froggy

NVIDIA Demo: Box of Smoke

Moderátoři: Walker1134, Wilik

hej, ale dalo by sa to obísťHEAD píše:Tak ten kour mi jede kolem 30Fps.Skoda, ze ty ostatni nejdou.Podle readme to jde pouze na GF8800.

Takže je to tak,že když já v NC panelu nastavím Vylepšit nastavení aplikace,AA třeba 8x a potom v Oblivionu HDR,tak jede oboje?Zamek píše:Zdárec, tak jestli si to dobře pamatuji, tak kámoš mel u GTA:SA podobný problém a bylo to způsobené tím že v ovladačích měl sice nastaveno 85Hz, ale ve hře měl nastaveno 60, tak stačilo to dat na 85 a bylo, jenže u Tebe to bude nejspíš jiný problém.
Jinak v ikoně přihrádky pro hlášení jdou vybrat opravdu jen režimy: VYP. – 4x, jestli chceš používat až 16x AA, musíš v NVIDIA Kontrol Panelu přepnout na pokročilé zobrazení, Nastavení 3D, Spravovat 3D nastavení, vyhledat položku Režim antialiasingu a změnit z Řízeno aplikací na Vylepšit nastavení aplikace a o par řádků výše v Nastavení antialiasingu můžeš nyní vesele vybírat od 2x - 16Q.

Tak to netusim, neni nic lepsiho nez to zkusite ne??? Proste u dost her to facha, ale napr. u Rainbow Six Vegas to nema zadny vliv.Kinomaniak píše:Vylepšit nastavení aplikace,AA třeba 8x a potom v Oblivionu HDR,tak jede oboje?

Jsem to zkusil,zdá se to hezčí,ale jak to teda poznám,jestli to fakt fachá?Zamek píše:Tak to netusim, neni nic lepsiho nez to zkusite ne??? Proste u dost her to facha, ale napr. u Rainbow Six Vegas to nema zadny vliv.Kinomaniak píše:Vylepšit nastavení aplikace,AA třeba 8x a potom v Oblivionu HDR,tak jede oboje?

Ja mam ted doma jen starej crt monitor,ten muj je na reklamaci,jen mě zajímalo,zda to funguje a na tomhle to fakt nepoznam,zapínám to proto,že na 22 to už pak vidět bude jistě a jsem nedočkavej,FPS kleslo,ale ne o moch4__ píše:framerate
// kdyz nepoznas rozdil, proc to zapinas?? zeby jesitnost??(samozrejme ja zavidim
)