KODAK vs. OLYMPUS

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
jack borec
Nováček
Nováček

KODAK vs. OLYMPUS

Příspěvek od jack borec »

Lidi tozhoduji se pro koupi dig fotoaparátu a vybirám z těchto značek mužete mi poradit?? má cenová relace je 5 000 díky
Bruk600
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bruk600 »

Já něco takového řešil před rokem.Olympus si vybudoval docela jméno a uživatelé ho chválí,asi s Olympusem chybu neuděláš.Já si však tehdy vybral Kodak.Měl docela slušné recenze v Computeru.Dál jsem chtěl,aby foťák jel na SD karty a na nabíjecí tužkové baterie.Chtěl jsem taky velký optický ZOOM a tak moje volba padla na Kodak Z740 a spokojenost.Ten už asi neseženeš,ale modernější a podobné jsou v nabídce stále,jen jsou mysím v cenových relacích okolo 6-7k.
Kdybys býval mlčel,tak bys zůstal filozofem.
koza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od koza »

ehm canon powershot a520 myslim ze je do 5k a je fajn...
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

Kodaky mívaly problém ve tmě - slabý blesk
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

olympus má asi nevýhodu jen v xD kartě (cena) a nevím jak jsou na tom teď s videama (320x240 vs 640x480).
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

kamarádka nakonec koupila po rozhodování mezi Olympusem a nějakýma shitama překvapivě Canon, tak jsem zvědavej jaký z toho bude mít dojmy
ignorelist: kremrole a dezoláti
sx02
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sx02 »

zombux píše:kamarádka nakonec koupila po rozhodování mezi Olympusem a nějakýma shitama překvapivě Canon, tak jsem zvědavej jaký z toho bude mít dojmy
No sazka na jistotu, mene featurek ale zase ta jistota.... :thumbsup:
iv.banan_cz
Nováček
Nováček

Příspěvek od iv.banan_cz »

Ja mam kodak Easyshare dx7630 treba tady http://www.huramobil.cz/detailpage.asp?DPG=37857
A sem spokojenej mam ho rok a 2 měsice asi a pohoda kvalita vse , nadherny barvy atd, s tim bleskem jak bylo vyse napsano sem ani nic nezpozoroval , jediny co mě trochu vadi je ze nahrava videa ve formatu .mov pro qick time player :? :? :? .

To jediny me trochu vadi s pohledu laika . Ale Kodak je hodně v pohodě. :) :) :)
DESKA: ASUS M2N-E nForce 570Ultra soc AM2 , RAM:CORSAIR 2x512Mb DDRII 667Mhz , GRAFICKA KARTA: ASUS 7600GS , PROCESOR: AMD ATHLON 64 3500+ , HDD : 80GB 8MB Cache ATA , DVD: HP DVD-RW 840b LightScribe , CASE: THERMALTAKE SOPRANO pruhledný Black , ZDROJ: LC POWER 560W TITAN/APFC .
Koval
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koval »

Já mám zase Olympus mju800... ten se už ale asi neprodává... Jinak bych do těch 5000kč doporučil nějaký Nikon... některé mají video 640x480 a 30fps... A fotí taky hezky...
Koval
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koval »

Já mám zase Olympus mju800... ten se už ale asi neprodává... Jinak bych do těch 5000kč doporučil nějaký Nikon... některé mají video 640x480 a 30fps... A fotí taky hezky...
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“