Problém s čtením CD

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Carther
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Problém s čtením CD

Příspěvek od Carther »

Mám LG 4166B a kdyz do ni dám prázdné cd na které chci něco vypálit, mechanika jej nenacte a napise at vlozim disc, zkousel jsem i jiné CD a totéž.....(Verbatim, Sony) ale když jsem tam dal jedno staré co jsem měl tak to fungovalo(Traxdata) nevím čím toje.Pokud dám do mechaniky plne vd tak vse najede a je to v poho, co stím?mám to reklamovat?
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Zkus jinej program na vypalování, třeba Alcohol... možná to dělá stará verze Nero.
Bathory
Carther
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od Carther »

tak nepomohl ani alcohol..l :(
Václav Sedlář
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s čtením CD

Příspěvek od Václav Sedlář »

Nechtěl jsem zakládat nové téma, protože mám stejný problém:

Má vypalovačku LG 4166b s fw 1.02 a mám ji přes 2 roky. DVD/CD čte dobře, DVD vypaluje dobře. Ale k vypálení CD se ani nedostanu-když vložím prázdné CD (zatím vyzkoušeny media od SONY a VERBATIM), tak to napíše, že není vložen disk. Když CD vypálím v jiné mechanice a pak ho vložím do 4166b, tak ho v pohodě přečte. Co s tím?

P.S.: Zkoušel jsem do jiného PC a dnes jsem ji rozebral, protože už nemám záruku a zkusil jsem vyčistit tu vrchní čočku ( i když byla čistá), ale nepomohlo.

P.S.:V druhém PC mám starou mechaniku LG 4163b a ta má zas problém po sobě přečíst DVD, která vypálila za mlada-nenačte správně disk->dvd určí jako dvd-rw, někdy pomůže několikrát dvd vyndat/zandat, ale dělá to pouze u filmů-když je to dvd s daty, tak ho načte. Ale jinak pálí výborně. Zkusil jsem ji také vyčistit, ale nepomohlo.

TO OPRAVDU MECHANIKY LG ODCHÁZÍ PO ZÁRUCE?
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“