Ahoj mám problém. Měl jsem WD 40MB a začal se mi objevovat problém který je řešen už dole. Udělal jsem nezávisle na odpovědích tedy to vyhození disku. Koupil jsem nový Seagate 250GB a i tento disk mi udělal to že při běhu kompu se zastavilo čtení ne chod disku a zamrzl úplně stejně jako WD. Myslíte že by to mohlo mít nějaký vztah k tomuž jsem udělal NTFS??? Do doby než jsem udělal NTSF jako BOOTDISK to chodilo v celku v pho. Jinak chtěl bych oživit disk celý. Mám BIOS 2000/2001 chtěl bych se zeptat jestli s ovladači pro rok 2002 mám šanci ho rozjet na plných 238GB místo toho co mi ukazeju BIOS 137GB??? Už jsem i četl o tom že rok 2003 jsou teprve desky na to dělané, ale je tady nějaká šance na chod???
Jinak okna mi vidí 250GB a když jsem mu dělal fatku tak mi XP instalátor spadl a po opětovném naběhnutí byly sektory nad 130GB zase jako bych je nedělal. Poradíte mi prosím??
MB M810LR(American megatrends)
Seagate 250GB NTSF a muj komp:-D
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Kori
- Nováček

-
- Kori
- Nováček

-
Deska je napsaná jako Main board MB810LR. Má to háček v tématu o velkých discích je napsáno, že nad 137GB podora je až od roku 2003, ale já jsem na moji desku nenašel nic nového, než 2002, tak právě nevím a také se bojím abych ještě nedodělal svoji desku instalací BIOS o které nic nevím a ani nevím jestli bych byl schopný to vrátit, kdyby se něco podělalo. Na novou desku nemám a asi dlouho mít nebudu