Neverwinter Nights 2 + rozšíření Mask of the Betrayer
Moderátor: Baneshee
- wallot
- Středně pokročilý

-
- Skeeter
- Začátečník

- mejla
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
re
Já sem kvůli tomu reinstaloval hru 3x. Nic jinýho nepomohlo
C2Duo 6300 (7*450),Gigabyte 965P-DS3 ,2*1024 MB Corsair,Sapphire 1950Pro 256MB,SATA WD 120+160+320Gb,LG H22L,Cambridge DTT 2200,IBM 21" P260,Leadtek WinFast PVR2000 /watercooled
- Muul Falam
- Začátečník

- MAGMA
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
uz ma to vazne zacinat sr*t co sa deje v poslednej dobe. clovek si kupi gothica 3, nemoze sa ho hrat, pretoze je to nehratelne. tak si kupi NWN2, zase zopar bugov, v mieste kde je dialogove okno je cierny chat box cez, ktory neni nic videt. vdaka tomu to po multiplayeri pada polke ludom. najnovsi patch, parada, uz tam chat box neni a nepada to, ale nejdu obchodnici. za toto ja mam davat peniaze?! asi naozaj sa oplati hry najprv stahovat ako legalne kupovat 
NB: ASUS N71JQ i7 720QM, 4GB 1333MHz, Intel X25-M 80GB + Seagate Momentus XT 500GB hybridný HDD., ATI HD5730 OC, Win 7HP 64bit
AUDIO: USB EDIROL UA-1EX, Cowon D2 > Onkyo HTX-22HD, Ultimate Ears Triple.fi 10 PRO
- Huncut
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Fe3C
- Začátečník

-
Uplny suhlas. Kupujes vlastne polotovar ktory musis este sam dovarit aj ked stoji ako full produkt. Je to na hlavu... a este budu nahanat piratov ze oni okradaju. hm..MAGMA píše:uz ma to vazne zacinat sr*t co sa deje v poslednej dobe. clovek si kupi gothica 3, nemoze sa ho hrat, pretoze je to nehratelne. tak si kupi NWN2, zase zopar bugov, v mieste kde je dialogove okno je cierny chat box cez, ktory neni nic videt. vdaka tomu to po multiplayeri pada polke ludom. najnovsi patch, parada, uz tam chat box neni a nepada to, ale nejdu obchodnici. za toto ja mam davat peniaze?! asi naozaj sa oplati hry najprv stahovat ako legalne kupovat
AMD X2 5000+, 2x1 GB DDR2 800 , Asus M2N SLI Deluxe, Asus GF9600GT, SB Audigy 4
- shadow
- Středně pokročilý

Já žádnej takovej bug nepozoruji. Patch 1.03 se mi korektně přes updater v menu nainstaloval a obchodovat normálně můžu.
Máte originály? Ono toto to prý dělá, když updatujete na 1.03 přes cracklou verzi... i když jsem si vědom, že z toho, co píše MAGMA vyplývá, že má origoš... a nejedeš MAGMO přes to nějakej no-cd?
Zkuste to patchovat znovu normálně updaterem z menu, třeba udělali menší korekce... já to patchoval až dnes.
edit: Mám 1.03.840 verzi origoš.
Máte originály? Ono toto to prý dělá, když updatujete na 1.03 přes cracklou verzi... i když jsem si vědom, že z toho, co píše MAGMA vyplývá, že má origoš... a nejedeš MAGMO přes to nějakej no-cd?
Zkuste to patchovat znovu normálně updaterem z menu, třeba udělali menší korekce... já to patchoval až dnes.
edit: Mám 1.03.840 verzi origoš.
show must go on..
- Huncut
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak už to hraju taky, hodně mě to chytlo, víken je v čudu
S obchodováním nemám problém, ale začal sem hrát až po updatu, problém je prý jen se staršími savy.
Pár bugů sem tam taky našel, i v té 1.03 verzi (obloha, výměna zbraně při boji), ale jinak si nestěžuju. Na mé sestavě s 6600 GT mi to chodí naprosto plynule na střední detaily.
Ale potřeboval bych poradit, jak můžu někomu přikázat akci jinou než se nabízí standardně? Například jak si promluvim se člený týmu? Jak zkusim otevřít zamčené dveře hrubou silou? Jak můžu zkusit někomu vykrást kapsy? Nikde sem žádné menu kde by bylo "mluv, ukradni, použij sílu" nenašel (tak jako to bylo v BG nebo Planescape). Dík.
Pár bugů sem tam taky našel, i v té 1.03 verzi (obloha, výměna zbraně při boji), ale jinak si nestěžuju. Na mé sestavě s 6600 GT mi to chodí naprosto plynule na střední detaily.
Ale potřeboval bych poradit, jak můžu někomu přikázat akci jinou než se nabízí standardně? Například jak si promluvim se člený týmu? Jak zkusim otevřít zamčené dveře hrubou silou? Jak můžu zkusit někomu vykrást kapsy? Nikde sem žádné menu kde by bylo "mluv, ukradni, použij sílu" nenašel (tak jako to bylo v BG nebo Planescape). Dík.
- Vivec
- Středně pokročilý

podrž chvíli pravý mišítko na dveřích/postavě a vyjede ti menu, jestli si hrál tutoriál tak tě to tam učiliHuncut píše:Ale potřeboval bych poradit, jak můžu někomu přikázat akci jinou než se nabízí standardně? Například jak si promluvim se člený týmu? Jak zkusim otevřít zamčené dveře hrubou silou? Jak můžu zkusit někomu vykrást kapsy? Nikde sem žádné menu kde by bylo "mluv, ukradni, použij sílu" nenašel (tak jako to bylo v BG nebo Planescape). Dík.
- MAGMA
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
ja to pacujem normalne cez nwupdate. ked som skusal no-cd, tak mi to neslo vobec ani pacovat ani hratshadow píše: Máte originály? Ono toto to prý dělá, když updatujete na 1.03 přes cracklou verzi... i když jsem si vědom, že z toho, co píše MAGMA vyplývá, že má origoš... a nejedeš MAGMO přes to nějakej no-cd?
NB: ASUS N71JQ i7 720QM, 4GB 1333MHz, Intel X25-M 80GB + Seagate Momentus XT 500GB hybridný HDD., ATI HD5730 OC, Win 7HP 64bit
AUDIO: USB EDIROL UA-1EX, Cowon D2 > Onkyo HTX-22HD, Ultimate Ears Triple.fi 10 PRO
- Huncut
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Gr8 Vivec píše:podrž chvíli pravý mišítko na dveřích/postavě a vyjede ti menu, jestli si hrál tutoriál tak tě to tam učili
Ahaaaa, podržet
V tutoriálu jsem měl problém s tim, že asi na třech místech, kde popisovali "jak na to" bylo celé to okénko tutoriálu prázdné bez textu (nejspíš další bug) - takže už vim, o čem to mělo být
- ChrastyII
- Začátečník

- wallot
- Středně pokročilý

-
nedavno jsem projizdel web s modulama a ty co by meli za neco stat jeste nejsou komplet a jsou bud v alfa ci beta verzi. kazdopadne lidi pripravujou napriklad pool of radiance (puvodni z roku 1988 kterou jsem tehda hral) ktery by mohl byt super
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- shadow
- Středně pokročilý

pánové, nerad to říkám, ale zatím zklamání 
více viz:
http://www.shadowblog.cz/neverwinter-ni ... niho-aktu/
více viz:
http://www.shadowblog.cz/neverwinter-ni ... niho-aktu/
show must go on..
- Huncut
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No technické nedostatky tu jsou, ale podle mě zase né takové, aby mě to při hraní nějak zvlášť rušilo. Loadingy mi nepřijdou tak extra dlouhé (asi tak jako třeba v Planescape
). Jo, asi se to dá udělat lépe, ale já, který sem nehrál ani KOTOR, ani NWN 1 sem moc spokojený(zatím) a jsem zhruba ve stejné fázi hry jako ty.
Grafika je podle mě výborná, chodí mi to plynule na 6600GT, co víc si přát
Bugy doufám opraví a to co nejrychleji. Je fakt, že hra za kterou sem dal cca 1000 Kč by tohle mít neměla...
Grafika je podle mě výborná, chodí mi to plynule na 6600GT, co víc si přát
- shadow
- Středně pokročilý

2 Huncut: A to ani v NeverWinter v Docks se ti netrhá? Co se týče loadingů v Planescape, ty už si nepamatuji, ale mám možnost srovnání s prvním dílem NWN, a tam taky nebyly nejkratší, ale délky loadingů v NWN 2 určitě nedosahovaly. Jinak pokud si ještě nehrál ani NWN 1, ani jeho datadisky, ani řady neoficiálních add-onů a modů, ani KoTOR 1 a 2 jako já, tak se vůbec nedivím, že se ti hra i přes ty technické nedostatky líbí
.
//Thellwin - promaz, dále řešeno přes jiné komunikační kanaly
//Thellwin - promaz, dále řešeno přes jiné komunikační kanaly
show must go on..
- Huncut
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nene, žádné trhání nepozoruju. A to loadování se zase tak často neděje, většinou se nahraje celý "dungeon" a ten než projdu
Jo, při vstupech do budov to trochu otravuje, ale žádná katastrofa.
Líbí se mi, že se pořád drží osvědčeného herního stylu z BG nebo z Tormentu, uplně si při hraní připadám jako v těchto starších hrách
Jen s lepší grafikou.
Na KOTOR se chystám až dohraju NWN 2
A možná ještě zkusim i NWN 1, ale nevim jestli bude tolik času, to už třeba budou nějaké nové moduly do NWN 2... 
Líbí se mi, že se pořád drží osvědčeného herního stylu z BG nebo z Tormentu, uplně si při hraní připadám jako v těchto starších hrách
Na KOTOR se chystám až dohraju NWN 2
- Skeeter
- Začátečník

No tak nevim nevim
hra je to bezesporu vyborna ale ty chybky me pekne stvou....treba ted se mi parkrat stalo, ze se mi nwn uplne zasekne a nektere itemy v inventorari se nevykresli. Je tam pouze ctyr pixel s tim, ze dany obrazek nemuze najit
Tech nedotahu je tam podle me vic a to hlavne AI spolubojovniku, myslim, ze kdyby nechali system jako v jednicce tak by to bylo o mnoho lepsi....
Jinak obchod uz funguje, stacil reinstal. Jedinej se kterym mi nejde obchodovat je armorsmith v neverwinter. Ono mi s nim vlastne nejde vubec pokecat
stejne tak s tim velitelem ve Fort Locke.....ale na to uz kaslu
holt budu bez jednoho questu a jednoho obchodnika 
Jinak obchod uz funguje, stacil reinstal. Jedinej se kterym mi nejde obchodovat je armorsmith v neverwinter. Ono mi s nim vlastne nejde vubec pokecat
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
- MAGMA
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
reinstaloval som to asi 5x, tak preco si to nezopakovat. teraz mozno pojdu obchodnici ale s dalsim patchom tipujem, ze nepojde zase daco ine. napr take kuzlenieSkeeter píše: Jinak obchod uz funguje, stacil reinstal.