Ahoj Ludia,
Potrebujem surne pomoct.
Doma mam komp, chytili sme pravdepodobne virus, ale nie som si isty, ci to virus, je .
Co sa teda deje.
Mam internet cez Slovak Telecom, mam ho doma dva mesiace, doteraz isiel, ale posledny tyzden mi v kuse pada Windows:
1. nainstalujem si Modem a ked sa napojim na net Pocitac sa mi resetne
2. ked mam nainstalovany antivirak tak okamzite, ked nie tak po minute
3. Na modrej obrazovke, ktora sa mi zobrazuje pred resetom, je napisane ze nastala chyba v subore USBHANCHI. , irq zariadenie
4.Raz dokonca ked som sa dostal na net a spustil som antivirak mal som vsetky subory nakazene s priponou exe
Skusal som formatovanie celeho disku (uz asi 10x) aj so zrusenim, prepisal som Bios,
Prosim pomozte mi niekto
Vdaka
Neustaly reset pri pripojeny USB modemu na internet
- spigy11
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- keno 10
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- spigy11
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Dik za odpoved
Tak skusal som NOD32, BitDefender, a Kaspersky
Poradie som mail take ako si uviedol
Format, Windows XP Prof Sp1, hned som nainstaloval BitDefender Suite 9 pro plus, firewall mam aj firewall
Ten Windows co som znova daval do PC-cka , bol taky isty ako doteraz pouzivany a doteraz slapal v pohode.
Internet mame od Slovak telecom.
Ako som vravel doteraz isiel v pohode cca 2 mesiace, teraz ficim na svojom notebooku.
Inac podla mna to virus skor nemoze byt, lebo hry ide v pohode, co sa
tyka Internetu a pripojenia, tak to je v zadku.
Bol som sa pytat v servisoch, tam mi povedali ze ak to robi po pridani, noveho hardware, alebo pri jeho spustani je to zdroj.
Moze to byt maticna?
Tak skusal som NOD32, BitDefender, a Kaspersky
Poradie som mail take ako si uviedol
Format, Windows XP Prof Sp1, hned som nainstaloval BitDefender Suite 9 pro plus, firewall mam aj firewall
Ten Windows co som znova daval do PC-cka , bol taky isty ako doteraz pouzivany a doteraz slapal v pohode.
Internet mame od Slovak telecom.
Ako som vravel doteraz isiel v pohode cca 2 mesiace, teraz ficim na svojom notebooku.
Inac podla mna to virus skor nemoze byt, lebo hry ide v pohode, co sa
tyka Internetu a pripojenia, tak to je v zadku.
Bol som sa pytat v servisoch, tam mi povedali ze ak to robi po pridani, noveho hardware, alebo pri jeho spustani je to zdroj.
Moze to byt maticna?
- Shit
- Odborník PCT

- spigy11
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Vdaka za radu
Co sa tyka disku, skusal som niejake testy povrchu, bez chyby a bez Bad sectoru, s tym diskom, som nikdy problem nemal ako aj s Ram a CPU
Ja som toho nazoru ze je to doska a to prave preto, lebo ma uz dlhsie problemy s USB portami, napriklad niekedy som musel odpojit mys a dat namiesto nej kluc a nesiel mi uz potom ani kluc a ani mys.
Co naposledy viem ze ked boli nasi na nete vypinala sa myska (USB) a klavesnica (serial port).
T doska si to podla mna pyta
nasiel som obchod kde mi predaju novu dosku MSI K7N2 Delta-ILSR za 2 litre, celkom dobra cena, nechcem prist o ostatne veci, co mam teraz na doske.
Co ty na to
Co sa tyka disku, skusal som niejake testy povrchu, bez chyby a bez Bad sectoru, s tym diskom, som nikdy problem nemal ako aj s Ram a CPU
Ja som toho nazoru ze je to doska a to prave preto, lebo ma uz dlhsie problemy s USB portami, napriklad niekedy som musel odpojit mys a dat namiesto nej kluc a nesiel mi uz potom ani kluc a ani mys.
Co naposledy viem ze ked boli nasi na nete vypinala sa myska (USB) a klavesnica (serial port).
T doska si to podla mna pyta
nasiel som obchod kde mi predaju novu dosku MSI K7N2 Delta-ILSR za 2 litre, celkom dobra cena, nechcem prist o ostatne veci, co mam teraz na doske.
Co ty na to
- Shit
- Odborník PCT

Je to možný....spigy11 píše:Ja som toho nazoru ze je to doska a to prave preto....
Za 2k tuhle desku na konci roku 2006 = zlodějina.spigy11 píše:nasiel som obchod kde mi predaju novu dosku MSI K7N2 Delta-ILSR za 2 litre, celkom dobra cena