MP3 prehravac

Mobily, PDA, MP3/MP4, tablety, el. čtečky, navigace a ostatní vč. technologií (bluetooth ap.).

Moderátor: CageJ

Brzda
Začátečník
Začátečník

MP3 prehravac

Příspěvek od Brzda »

Poradte mi nejaky kvalitni mp3 prehravac s 512MB pameti, a cena by se mela pohybovat kolem 1000Kč. Ja vim ze to neni moc, ale snad se neco kvalitnejsiho najde. DIKY ZA VSECHNY RADY
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

Brzda
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Brzda »

[CZ]mike
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od [CZ]mike »

sledoval bych hlavne:
- vydrz (neni nic horsiho nez hledat nabitou baterku)
- kvalitni sluchatka v baleni (pokud nemas vlastni)
- moznost serazeni pisnicek podle tagu, adresaru (jako 512mb to je dost pisnicek, listovat v 50pisnickach mi dava zabrat)
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

[CZ]mike píše:sledoval bych hlavne:
V těch ostatních věcech máš pravdu, ale v téhle se musím :) :) :) :) :)
Ještě jsem v podstatě neviděl kvalitní sluchátka u MP3 přehrávače a už vůbec ne v téhle cenové kategorii.
Brzda
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Brzda »

[CZ]mike píše:sledoval bych hlavne:
- vydrz (neni nic horsiho nez hledat nabitou baterku)
- moznost serazeni pisnicek podle tagu, adresaru (jako 512mb to je dost pisnicek, listovat v 50pisnickach mi dava zabrat)
Takze myslis ze by ten sencor byl dobrej?
[CZ]mike
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od [CZ]mike »

jako nemam snim zkusenosti.. ale tech 17h kterych se tam udava bych videl tak na 10 navic me desi ten oled displey. Sem nekde cetl ,ze maji omezenou zivotnost(oproti klasickym)

k tem sluchatkum. Jsou pecky a takove spunty. Ty spunty treba dava SanDisk(no i kdyz na tom screenu v tom linku jsou pecky) A kdo mel jednou spunty nechce jinak...
pas!k
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pas!k »

zajimave reseni je sansa e140 moc jsme te znacce neveril ale nakonec jsme si ho koupil a dost me prekvapil .. koupil jsem si prehravac ktery se da podridit cca za 2300 s 1gb pameti v sobe .. 2gb transcend sd kartu za cca 700 a koss sport plugy za cca800 (sluchatka dodavana s tim prehravacem hraji kupodivu take velice slusne ale kos sje koss) Touhle kombinaci docilis 3gb mista na mp3 prehravaci s kvalitnimi sluchatky cca za 3800 a ta karta se da sehnat i levnejc .. a jeste doplneni .. na jednu mikrotuzku dobijecu jedu cca tyden posloucham cestou do prace i zprace coz je kazdej den minimalne hodina a pul ..
Brzda
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Brzda »

pas!k píše:zajimave reseni je sansa e140 moc jsme te znacce neveril ale nakonec jsme si ho koupil a dost me prekvapil .. koupil jsem si prehravac ktery se da podridit cca za 2300 s 1gb pameti v sobe .. 2gb transcend sd kartu za cca 700 a koss sport plugy za cca800 (sluchatka dodavana s tim prehravacem hraji kupodivu take velice slusne ale kos sje koss) Touhle kombinaci docilis 3gb mista na mp3 prehravaci s kvalitnimi sluchatky cca za 3800 a ta karta se da sehnat i levnejc .. a jeste doplneni .. na jednu mikrotuzku dobijecu jedu cca tyden posloucham cestou do prace i zprace coz je kazdej den minimalne hodina a pul ..
Hele ale ja se tady bavim o prehravacich v cenach do 1300Kč a ne za 3 klacky. A este nejlepe kdyby to melo radio.
[CZ]mike
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od [CZ]mike »

pas!k píše:zajimave reseni je sansa e140 moc jsme te znacce neveril ale nakonec jsme si ho koupil a dost me prekvapil .. koupil jsem si prehravac ktery se da podridit cca za 2300 s 1gb pameti v sobe .. 2gb transcend sd kartu za cca 700 a koss sport plugy za cca800 (sluchatka dodavana s tim prehravacem hraji kupodivu take velice slusne ale kos sje koss) Touhle kombinaci docilis 3gb mista na mp3 prehravaci s kvalitnimi sluchatky cca za 3800 a ta karta se da sehnat i levnejc .. a jeste doplneni .. na jednu mikrotuzku dobijecu jedu cca tyden posloucham cestou do prace i zprace coz je kazdej den minimalne hodina a pul ..
ja mam taky e140, se zakladnimi sluchatkama, ktere jak sam rikas nejsou spatne(jako tvrdim to same :-D ) a koupil jsem si ten prehravac hlavne kvuli vydrzi(ale razeni pisnicek me trochu trapi, abych si vsechno otagoval)

existuje i e100(varianta s 512mb)
Naposledy upravil(a) [CZ]mike dne ned 17. pro 2006, 21:11, celkem upraveno 1 x.
pas!k
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pas!k »

Brzda píše:
Hele ale ja se tady bavim o prehravacich v cenach do 1300Kč a ne za 3 klacky. A este nejlepe kdyby to melo radio.
aha sorry ja to cely necet :) Radio to ma ;)
pas!k
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pas!k »

[CZ]mike píše:
ja mam taky e140, se zakladnimi sluchatkama, ktere jak sam rikas nejsou spatne(jako tvrdim to same :-D ) a koupil jsem si ten prehravac hlavne kvuli vydrzi(ale razeni pisnicek me trochu trapi, abych si vsechno otagoval)
Ja je vymenil z aty plugy nevim jak dlouho ty sluchatka pouzivas ale casem se ti vyrvou a dost se ten zvuk zhorsi.. Co se tyce vydrze jsem spokojeny ... co se tyce tagovani resil sem stejnej problem :) ale aspon to cloveka donuti si v tom bordelu udelat poradek ;)
Brzda
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Brzda »

A jinaci mptrosku mi do 1300Kč nedoporucite??
A co rikate na tento http://www.elektrocoleti.cz/mp3-prehrav ... b+dp36007/ ??
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

Sorry, ale pořád si stojím za tím Sandiskem (můj první příspěvek), tomu Sencoru bych se radši vyhnul - kámoš měl podobný a reklamoval ho asi po dvou týdnech (po 3 reklamacích mu už vrátili prachy) a ten druhý ... JWM - to snad není ani značka -> toho bych se opravdu bál.
Brzda
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Brzda »

F1l1p píše:Sorry, ale pořád si stojím za tím Sandiskem (můj první příspěvek), tomu Sencoru bych se radši vyhnul - kámoš měl podobný a reklamoval ho asi po dvou týdnech (po 3 reklamacích mu už vrátili prachy) a ten druhý ... JWM - to snad není ani značka -> toho bych se opravdu bál.

Jenze ten sandisk nema FM tuner
pas!k
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pas!k »

Brzda píše:
F1l1p píše:Sorry, ale pořád si stojím za tím Sandiskem (můj první příspěvek), tomu Sencoru bych se radši vyhnul - kámoš měl podobný a reklamoval ho asi po dvou týdnech (po 3 reklamacích mu už vrátili prachy) a ten druhý ... JWM - to snad není ani značka -> toho bych se opravdu bál.

Jenze ten sandisk nema FM tuner
Nj ale co by jsi chtel za ty prachy ? ;)
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

Tak si vem tenhle a máš vyřešeno: http://www.aukro.cz/item145903691_mp3_p ... _2_gb.html -> zkušenosti s nimi jsou celkem dobré. Všechny tyhle přehrávače (jsou v mnoha tvarech a velikostech) mají jeden softík, který se nehroutí a konstrukce je taky celkem dobrá. A doba přehrávání je kolem 10h.
Extraboy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Extraboy »

Jednoznacne iAudio !!!
CPU: Intel Core 2 Duo E8400 4.05Ghz CPU-FAN: AeroCool Dominator 14cm FAN CASE-FAN: 2x Noctua 120mm MB: ASUS P5B Deluxe GPU: MSI GeForce 8800GTS 512MB RAM: 2x 1GB DDR2 A-DATA 880Mhz C4 HDD: 1x Samsung 320GB, 2x Samsung 400GB, 1x WD3200KS SATA2 SOUND: Sound Blaster Audigy 2 ZS TV: Pinnacle PCTV Stereo DVD-RW: LG H30 SATA, Samsung SH-183A SATA ZDROJ: Enermax Liberty 620W CASE: Chieftec BA-01B-B-B LCD: Samsung 193P MOUSE: Logitech MX518
Brzda
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Brzda »

Extraboy píše:Jednoznacne iAudio !!!
Dalsi inteligent, ktery si to neprocetl cely a nezjistil ze, chcu neco do 1300Kč!!!!!
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Já mám objednánu 1GB verzi tohoto - http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=32664
Goldnoob team proud member!
Odpovědět

Zpět na „Mobilní zařízení, el. čtečky a tablety“