Problém s Google a seznam.cz

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
malidian
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Problém s Google a seznam.cz

Příspěvek od malidian »

Mé stránky (Na webu jsou přibližně 14 dní) nenalezne Google ani seznam.cz. Proč? Několik dní je google i seznam.cz nalézaly, ale pak konec. Co jsem udělal špatně? Něčím porušil pravidla vyhledávačů? Děkuji

Btw: Tohle je spíše taková zkušební verze, nemyslím to nijak vážně, nepotřebuji vysokou návštěvnost, prostě tvořím web a tím se zároveň učím kód, ale moc by mě zajímalo, co je špatně. Jestli je možné, abych něčím porušil pravidla pro vyhledávače? :?
http://malidian.greenstudio.cz/
Poslední věc, která mě zajímá, jsou PC. Časy se hold mění. :-)
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

To je normální. Dokud na tebe nikdo nebude odkazovat, nebude o tobě svět vědět.
Jinak jyxo má fci přidat adresu
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
PCMark
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PCMark »

je to normální chce to čas, můžeš si pomoci registrací do různých katalogů a tak získat back links zdarma
malidian
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od malidian »

Dobře, ale mě zaráží to, že již jednou jaksi k nalezení byly a najednou nic. Momentálně mně je to úplně jedno, nepotřebuju návštěvnost, ale zajímá mě, jestli jsem třeba mohl něco udělat špatně já, respektive, jestli na těch stránkách vidíte něco, co by bylo důvodem k penalizace (dočasné nebo trvalé vyřazení z vyhledávačů)

Já nevím, jestli není například vyhledávačům proti srsti, když se jedna sekce (čili vlastně defakto jedna podstránka) jmenuje notebooky, kam jsem chtěl psát různé amatérské recenze na notebooky, nejdřív vlastní, pak bráchy, pak kamarádů, rozumíte, jestli si vyhledávač třeba neřekne, že tím vlastně zabírám místo v seznamu prodejcům notebooků a tak mě vyhodí nebo takové podobné důvody. :)
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

pro google staci zaregistrovat stranku na googlu pres webmaster tools, vytvorit sitemapu a pak tak 14-21 dni a budes tam

na seznamu se zaregistruj v katalogu
7800X3D, 9070XT Nitro+, Custom Gamakay 75 TMR + Keychron V0 Ultra, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
malidian
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od malidian »

Děkuji za odpovědi, ale tohle já vím, mně jde jen o to, proč mě asi dva dny vyhledávače nalézaly a pak přestaly? :wink:
PCMark
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PCMark »

je to normální jev u nových webů ;)
tvé stránky neporušují žádná seo pravidla
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“