a na www.hublist.org taky
Jede vám DC++ a načítaní hubů?
Moderátor: Don
- XPM
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- XPM
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- ka-spel
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- KOFis
- Mírně pokročilý

mám teda opačný názor, DC++ se v poslední době dost rozšiřuje a něco sehnat je čím dál jednodušší! záleží na jakých jsi hubech! CZPRO totálně sux !!! jediný schopný CZ hub je phoenix a i tam se hledá dost špatně. Zkus hub SPANKING POWER kde je nasdileno celkem 600TB !!! dat, tam najdeš všechno. (nebo jakýkoliv HUB ze sítě p-dox)ka-spel píše:Uff, takže nejsem sám. Už jsem myslel, že mi to zablokovali místní wifisti abych jim nevytěžoval linku. Doufám, že to není nějaká předzvěst konce DC++. Jinak poslední dobou je to čím dál horší něco stáhnout. Najde se toho sice dost, ale nejde stahovat.
- mhl
- Středně pokročilý

-
KOFis píše: mám teda opačný názor, DC++ se v poslední době dost rozšiřuje a něco sehnat je čím dál jednodušší! záleží na jakých jsi hubech! CZPRO totálně sux !!! jediný schopný CZ hub je phoenix a i tam se hledá dost špatně. Zkus hub SPANKING POWER kde je nasdileno celkem 600TB !!! dat, tam najdeš všechno. (nebo jakýkoliv HUB ze sítě p-dox)
[OT]a co takhle pouzit DCGui a prohledat vechny HUBy bez toho aby ses na ne musel jednotlive pripojovat
myslim ze zde uz neni co resit...proste maly vypadek DCcka...
- KOFis
- Mírně pokročilý

"hublistu"m.h.l píše:KOFis píše: mám teda opačný názor, DC++ se v poslední době dost rozšiřuje a něco sehnat je čím dál jednodušší! záleží na jakých jsi hubech! CZPRO totálně sux !!! jediný schopný CZ hub je phoenix a i tam se hledá dost špatně. Zkus hub SPANKING POWER kde je nasdileno celkem 600TB !!! dat, tam najdeš všechno. (nebo jakýkoliv HUB ze sítě p-dox)
[OT]a co takhle pouzit DCGui a prohledat vechny HUBy bez toho aby ses na ne musel jednotlive pripojovat[/OT]
myslim ze zde uz neni co resit...proste maly vypadek DCcka...
- XPM
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- ka-spel
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
To je sice pravda, že se dá hodně věcí sehnat, ale mám ten problém, že sice spoustu věcí najdu, ale už se je nepodaří stáhnout. Třeba stahuji určitý adresář. Stáhne se jen pár malých souborů a šmitec. Za to ode mě stahují celé adresáře. Asi jsme na upload moc hodnýKOFis píše:mám teda opačný názor, DC++ se v poslední době dost rozšiřuje a něco sehnat je čím dál jednodušší! záleží na jakých jsi hubech! CZPRO totálně sux !!! jediný schopný CZ hub je phoenix a i tam se hledá dost špatně. Zkus hub SPANKING POWER kde je nasdileno celkem 600TB !!! dat, tam najdeš všechno. (nebo jakýkoliv HUB ze sítě p-dox)
- KOFis
- Mírně pokročilý

- creco
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- KOFis
- Mírně pokročilý

- tatynek
- Nováček

-
- KOFis
- Mírně pokročilý

- martin850
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
sory ze som vyhrabal stary thread, ale nebudem zakladat novy ked chcem riesit to iste. ja mam vypadok hublist.org uz asi 2 mesiace a neviem si nikde natahat huby. prosimvas vam to funguje? z akej URL tahate huby teraz?
DOSKA Asus P5K CPU C2D E8500 @ 3.9GHz RAM A-DATA Vitesta 2x2GB 1066MHz HDD WD SE 250GB, WD GP 500GB zdroj Seasonic 750W VGA Sapphire HD4870 DVD RW LG GSA 4040B, HP GSA-H31L (ligh scribe) BEDNA Thermaltake Eureka ZVUK audigi 2 ZS bulk, creative T7900 7.1 TLACIREN HP 5550, HP LaserJet 1150, Samsung CLX-2160 SCANER Acer scanprisa 640UT MONITORBenQ T241WA (24" LCD) + male upravy