Asus P5B Deluxe (775, P965 + ICH8R)

Základní desky firmy Asus.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
Lancelot
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lancelot »

Jo super, zatím je to ok. Uvidíme jak se to bude vyvíjet.
redsaq
Začátečník
Začátečník

yvukarna na desce

Příspěvek od redsaq »

Mam problem se zvukarnou na desce (v bisou nastaveno HD Audio), kdyz zapnu pc a necim ho vytizim orthos, boinc tak v repracich tak divne "cvrlika", je to dost slyset, dela mi to pri defaulni frekvenci (E6600) i pri oc na 3Ghz. Nevite nekdo, jak to vyresit? Dik
EDIT: bios 0614
G4Rb1
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od G4Rb1 »

mne zvukovka ide pefektne bios 0804,,, len zacne praskat ked pustim everest,,ale inac hra obstojne
G4Rb1
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od G4Rb1 »

Mam najnovysi ovladac z Ašusu a hra dobre aj v hrach ,,som spokojny
jurko4fun
Nováček
Nováček

Příspěvek od jurko4fun »

no ja mam tiez problem a to ten ze sa mi vobec neda nainstalovat integrovana zvukova karta. Mam Win XP so SP2 a nainstaloval som najskor ten patch KB888111 z CD a az potom som zacal instalovat ovladace ale aj napriek vsetkemu mi to tie ovladace nechce nainstalovat a napise mi ze HD Audio Bus driver is required and not found. Takze kde robim chybu ? :(
jessie.james
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jessie.james »

jurko4fun píše:no ja mam tiez problem a to ten ze sa mi vobec neda nainstalovat integrovana zvukova karta. Mam Win XP so SP2 a nainstaloval som najskor ten patch KB888111 z CD a az potom som zacal instalovat ovladace ale aj napriek vsetkemu mi to tie ovladace nechce nainstalovat a napise mi ze HD Audio Bus driver is required and not found. Takze kde robim chybu ? :(
mas HD nastaveno v BIOSu?
jurko4fun
Nováček
Nováček

Příspěvek od jurko4fun »

jessie.james píše:mas HD nastaveno v BIOSu?
Ano v biose mam nastavene HD Audio
jessie.james
Začátečník
Začátečník

nevim teda, na co jsi instaloval nejaky patch, kdyz to neni vubec potreba, ale budiz. kdyz se mrknes do spravce hardwaru, tak zvukova karta je stale bez ovladacu? vubec se nenainstaluje? jinak odstran ten patch a zkus ovladace znovu nainstalovat.
jurko4fun
Nováček
Nováček

Příspěvek od jurko4fun »

jessie.james píše:nevim teda, na co jsi instaloval nejaky patch, kdyz to neni vubec potreba, ale budiz. kdyz se mrknes do spravce hardwaru, tak zvukova karta je stale bez ovladacu? vubec se nenainstaluje? jinak odstran ten patch a zkus ovladace znovu nainstalovat.
No ono ide oto ze ja som to najskor instaloval bez toho patchu a neslo to tak som skusil ten patch a nejde to stale a v spravca hardwaru mi tu zvukovku vobec nehlasi je tam len nejaky Audio a Video codecs
Gaspo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Gaspo »

Mám jednu otázku ako dajú sa na tejto doske zapojiť sluchátka tak aby išiel zvuk aj z repro aj zo skuchátok???
Neviem na to prisť ....???
G4Rb1
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od G4Rb1 »

daju, sluchatka zapojis do case a bedne priamo na MB ( nevem nemam case ale pojde to urcite)
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

Gaspo píše:Mám jednu otázku ako dajú sa na tejto doske zapojiť sluchátka tak aby išiel zvuk aj z repro aj zo skuchátok???
jack "splitter"
Gaspo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Gaspo »

h4__ píše:
Gaspo píše:Mám jednu otázku ako dajú sa na tejto doske zapojiť sluchátka tak aby išiel zvuk aj z repro aj zo skuchátok???
jack "splitter"
Co to znamena jack "splitter"
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

jestli chces, aby ten zvuk sel paralerne, tak to udelas rozdvojkou (splitterem)
Gaspo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Gaspo »

neviem ale predtym som mal P5LD2 tam to išlo v pohode???
Extraboy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Extraboy »

mam tuto dosku a jeden VELKY problem !!

Ked napalujem z dvoch mechanik naraz kazda cita z ineho disku strasne mi skace BUFFER a napalovanie trva omnoho dlhsie napr 4x je klasika 15-16 minut ale mne to trvá 25 minút !!!!!!!!

je to problém v DMA nastavení ??

dík za rady !!!!!!
CPU: Intel Core 2 Duo E8400 4.05Ghz CPU-FAN: AeroCool Dominator 14cm FAN CASE-FAN: 2x Noctua 120mm MB: ASUS P5B Deluxe GPU: MSI GeForce 8800GTS 512MB RAM: 2x 1GB DDR2 A-DATA 880Mhz C4 HDD: 1x Samsung 320GB, 2x Samsung 400GB, 1x WD3200KS SATA2 SOUND: Sound Blaster Audigy 2 ZS TV: Pinnacle PCTV Stereo DVD-RW: LG H30 SATA, Samsung SH-183A SATA ZDROJ: Enermax Liberty 620W CASE: Chieftec BA-01B-B-B LCD: Samsung 193P MOUSE: Logitech MX518
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

v prvni rade je hlavne blbost palit z dvou mechanik najednou, kdyz vyPALIS 2x po sobe, imho to udelas rychlejc

jinak v jakym programu palis?
Extraboy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Extraboy »

preco by to bola blbost ?????? ked mam 2-disky a 2-mechaniky tak preco by som to nevyuzil ???
na predoslej doske ASUS P4P800-Deluxe to islo ako basen !!!!!

pleas v com je problem ?? nenastavuje sa niekde v BIOSE mod mechanik !! pleas je to surne...

inak pálim NERO-m 6.6.1.4 :-)
CPU: Intel Core 2 Duo E8400 4.05Ghz CPU-FAN: AeroCool Dominator 14cm FAN CASE-FAN: 2x Noctua 120mm MB: ASUS P5B Deluxe GPU: MSI GeForce 8800GTS 512MB RAM: 2x 1GB DDR2 A-DATA 880Mhz C4 HDD: 1x Samsung 320GB, 2x Samsung 400GB, 1x WD3200KS SATA2 SOUND: Sound Blaster Audigy 2 ZS TV: Pinnacle PCTV Stereo DVD-RW: LG H30 SATA, Samsung SH-183A SATA ZDROJ: Enermax Liberty 620W CASE: Chieftec BA-01B-B-B LCD: Samsung 193P MOUSE: Logitech MX518
jessie.james
Začátečník
Začátečník

mrkni do spravce HW zarizeni, jake mody mas nastaveny na tech mechanikach. jestli bezi v PIO nebo DMA rezimu.
Extraboy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Extraboy »

nikde to tam nie je !!!!
Odpovědět

Zpět na „Asus“