Project:Flat out 2 case by Myšák
Moderátor: L4mka
- Michrex
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Dugles
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- M4r1hu4n3
- Mírně pokročilý

No zezacatku se mi ten mod libil, ted jak si prohlizim zpet ty obrazky tak uz to neni ono, ta dvojka jakozto kryt vetraku vzadu (myslim tu kovovou dvojku, ne tu dratovou) tak se mi zdala jako perfektni napad, ale ten zpusob uchyceni se mi nelibi, nelibi se mi ani ty zrezle tyce ktere kontrastuji s "novymi" cervenymi vetracky.
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
- X-Spidy-X
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Hm, skoda podle me sis to postupne zkazil... Ta dvojka je jak od nejakyho ditete co si de poprvy neco nakreslit na barak! Potom ta ruzova, jako nvm, necetl sem vsechno ale podle fotek to oranzova neni. Sry jestli myslim neco jinyho nebo jestli se to tu nejak doresilo. Ale nehodi se to tam... Ale jako zacal si pekne....
- Myšák
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
update
delší dobu jsem přemíšlel na barevné kombinaci docela se mi zamlouval ten nápad černá case červený pruhy,tak jsem si zkusil změnit barvu case na fotkách a zalíbilo se mi to..není to ještě dokončené ,protože mi došla barva a ted´ nestíhám(ta barva předtím to byl takovej nezdařilej pokus no..)

můžete hodnotit(ty pruhy jsou červený,je to focený bleskem..)
delší dobu jsem přemíšlel na barevné kombinaci docela se mi zamlouval ten nápad černá case červený pruhy,tak jsem si zkusil změnit barvu case na fotkách a zalíbilo se mi to..není to ještě dokončené ,protože mi došla barva a ted´ nestíhám(ta barva předtím to byl takovej nezdařilej pokus no..)

můžete hodnotit(ty pruhy jsou červený,je to focený bleskem..)
- uraf
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Myšák
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
v podstatě se auto s tovejhlema barvama ve hře nachází akorát je červený a má černý pruhy..mě se docela líbí černý bednya ktomuhle se ty pruhy hodí(můj názor)jinak sry jestli ti vadí že jsem to zrealizoval..uraf píše:No nevim nevim, me osobne ta barva nejak nesedi, podle Flatout 2 bych spise predstavoval pruhy ale orandzova(nebo zluta) a cerna!(jen muj vl. nazor, jen byste věděli)
- uraf
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Myšák
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
uff to jsem ráduraf píše:Ne jasny ze nevadi, jen premejslim nahlas, jinak pokračuj a preju ti at to dotahnes ke zdarnemu konci
![]()
- maw
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Maxtor
- Začátečník

-
- SNowie
- Začátečník

- maart
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- xOsiriSx
- Nováček

...
Já si myslím, že žádná zásadní chyba tam není, ty pruty se mi docela líbí, ale jsou tam spousty menších. Barva dobrá, ale asi bych místy volil tmavší a matnou, pruty taky nejsou špatné, ale v kombinaci s hladkou růžovou nic moc...
Omyl, řekl ježek a slezl z kartáče...
- Pinky
- Nováček

- Myšák
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- atomic:)
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
uz to vidim..
na tech prutech (...
) je dolejc videt ze je to fakt cerveny.. skus nekdy to vytahnout z dilny na slunecni svetlo a vyfotit to bez blesku.. i kdyz ted je zase zima a tma venku, takze ted asi ne e.. ale kdyby bylo leto... no neim ted... 
ale jinak zajimavej napad, ale fakt se mi zda ze to delas hrrr hrr a dost to odflaknes.. asi kvuli tomu ze to furt menis a uz te nebavi se s tim camrat.. myslim ze by si mel mod na chvily strcit do skrine, sednout si ke stolu, vzit papir a tuzku a vsechno si to dopredu pripravit.. pac tohle vsechno je kvuli tomu ze nekdo rekne ze se mu to nelibi a ty to hned predelas.. jak rikam, moc spechas...
tak preju hodne stesti pri pokracovani..
p.s.: a ujasni si jestli chces delat mod podle tech zavodnich aut, nebo tech derby... bud to udelas pekny a barevny, nebo tam nahazis ty ruzny vzpery, odreniny, skrabance atd.. no neim, to je na tobe..
ale jinak zajimavej napad, ale fakt se mi zda ze to delas hrrr hrr a dost to odflaknes.. asi kvuli tomu ze to furt menis a uz te nebavi se s tim camrat.. myslim ze by si mel mod na chvily strcit do skrine, sednout si ke stolu, vzit papir a tuzku a vsechno si to dopredu pripravit.. pac tohle vsechno je kvuli tomu ze nekdo rekne ze se mu to nelibi a ty to hned predelas.. jak rikam, moc spechas...
tak preju hodne stesti pri pokracovani..
p.s.: a ujasni si jestli chces delat mod podle tech zavodnich aut, nebo tech derby... bud to udelas pekny a barevny, nebo tam nahazis ty ruzny vzpery, odreniny, skrabance atd.. no neim, to je na tobe..
CPU: Athlon 64 X2 5000+ & Alpine 64 Pro / MB: Gigabyte GA-M61P-S3 / GPU: nVidia GeForce 8800GT 256MB/ RAM: 3,5GB Geil DDRII / HDD: 2x Western Digital SATAII - 250GB a 640GB
- Dugles
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- kukinko
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: