DSP Enhancer plugin - používáte?

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
JaG
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

DSP Enhancer plugin - používáte?

Příspěvek od JaG »

Má cenu tento plugin používat? Sice trochu softwarově zlepší vyvážení hudby ale není to pak daleko od reality?
Intel Core 2 Duo 6600 2.4GHz, ASUS P5VD2-MX/FW/SATA2 sk.775/1066, 3 GB DDR2 Kingstom, ASUS 7600 GT SILENT 256 MB DDR 3, Audigy SE, Seagate 80GB SATA, LCD BenQ FP 93G 19" 6ms, LG GSA-H12N, Windows Vista Home Premium 32bit, 10240/2048 kb/s NETBOX.
Mareček
Nováček
Nováček

Příspěvek od Mareček »

Zvuk to nemělo zas tak špatnej, celkem dynamickej, ale za zatížení procesoru, které se mi zvedlo cca 5 na 35 procent pouze při přehrávání ve Winampu mi to nestálo
Ukonvej
Nováček
Nováček

Re: DSP Enhancer plugin - používáte?

Příspěvek od Ukonvej »

Ahoj.Já enhancer používám hlavně když přehrávám nahrávky MP3 v, které někdo špatně zakodoval v malém bitrate.Zvuk se hodně zlepší,je ovšem důležité si s tím pohrát a vědět co je na co...Enhancer obohatí nahrávku o harmonické složky.Z mé zkušenosti se moc nehodí na CD kvalitu.Tam jej doporučuji radeji vypnout nebo nastavit jen to co zřetelně v reprodukci chybí.Pokud si chcete vychutnat poslech cd např pri poslechu v noci při nižší hlasitosti a nechcete být ochuzeni o plný zvuk doporučuju multiband kompresor/ limiter.
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“