HEAD píše:tlumic tam je.Staci podrzet R
dik moc
Moderátor: Baneshee

ta zostava v popise neni aktualna ale mam len docasne procesor 2.8 P4 pretaktovany na 3.4 chipset 915+1.0GB RAM a s tou X1900XTX na zakladnych taktoch .... keby som mal CORE2DUO+2.0GBRAM+Chipset 965 tak by som si trufal zeby ta hra slapala aj v 1600x1200 ... najviac ma brzdi CPU v niektorych hrach mi ukradne aj 20FPS .... takze som kludny a vynechal si ten fakt ze to som skusal v 1280 a meles ze FPS mas skoro rovnake tak ti poradim prepni si rozlisenie tiez na 1280 a potom sem hod screeny s tvojimi FPS ... tak najprv ma oznacujes za klamara a teraz este toto ... OMGHEAD píše:No ja jenom jak vsude mleli jak je ATI lepsi na budouci hry a ono hovno.Na 7800GTX mam prakticky stejny fps jak na x1900xtx.

HEAD píše:Za 1 v 1600x1200 to bude na 100% brzdit Gk a ne procesor.
Za 2 7800GTX je o generaci starsi GK jak x1900xtx.Odecti si cca 5-7fps coz ubere vysi rozliseni a vys me FPS.Misto 35Fps budu mit treba 30Fps.Neni to tak strasny.
A za 3 nato jakou mam GK mam slusne FPS oproti x1900xtx.Chtelo by to srovnat s GF7900gtx.
Jen jsem se chtel ujistit, ze keci o ATI a to ze je lepsi pro budouci hry je kravina.

Tomu ze 8800GTX zere v 3D rovnako ako X1950XTX a ma 2x vacsi vykon hovoris ze potrebuje malu elektraren? Precital by som si najprv nejaky test. Inak spat k hre:.. Uz sa tesim az si ju zahram za par dni by som ju mal mat tak som zvedavy dufam ze ma vykon nesklame lebo ocividne by asi vyuzila Dualcoreja teda na 8800GTX nemam 16000 je moc a jeste k tomu potrebujes pomalu malou elektrarnu

no uvidis chlape, ale myslim ze nadseny z vykonnostni stranky moooc nadsen nebudes.Proste dej postreh az ji budes mit.

jednoduse staci hledatZamek píše:No jak chces Visi, nepatri to sem a 450 - 500W snad neni takova elektrarna ne.Jinak by me zajimalo jak ve Vegas rozjet na NV AA.

Najrychlejsi by bol USB kluc alebo disketa ale existuje aj cd-rw alebo keby si ich mal zosietovaneNo to bych musel screeny prenaset z meho PC na tohle a na to nemam naladu

Se trochu protirecis, nebo jsem neporozumel??? Myslis hru a neGK ne???Jsi napsal:Uz sa tesim az si ju zahram za par dni by som ju mal mat tak som zvedavy dufam ze ma vykon nesklame lebo ocividne by asi vyuzila Dualcore.MichiGen píše:Heh no to by chvilu potrvalo kym ju budem mat ak vobec niekedy mozno pockam

No tak se vynasnazim no, ale na sit kaslu, to bych potreboval pres 40m kabelu a na takovy veci fakt nemam naladu, jelikoz je mozny ze v nejblizsi dobe zmenime pobyt, takze asi tak.MichiGen píše:Najrychlejsi by bol USB kluc alebo disketa ale existuje aj cd-rw alebo keby si ich mal zosietovane