Kódovať zložky

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Sony23
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Kódovať zložky

Příspěvek od Sony23 »

Neviete o neakom softe s ktorým by som mohol zaheslovať zložky napr. kde mám hudbu, obrázky...Aby ten soft fungoval tak že vložím si svoje heslo pri vstupe do zložky.
gfh
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Kódovať zložky

Příspěvek od Dzin »

Sony23 píše:Neviete o neakom softe s ktorým by som mohol zaheslovať zložky napr. kde mám hudbu, obrázky...Aby ten soft fungoval tak že vložím si svoje heslo pri vstupe do zložky.
Mysliš zakodovat jako šifrovat? nebo jako heslo do tve složky???
Stači použit funkci zabzpečeni z win nebo zaheslovat složky výbornym Lockbox softikem :)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Sony23
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Kódovať zložky

Příspěvek od Sony23 »

Dzin píše:
Sony23 píše:Neviete o neakom softe s ktorým by som mohol zaheslovať zložky napr. kde mám hudbu, obrázky...Aby ten soft fungoval tak že vložím si svoje heslo pri vstupe do zložky.
Mysliš zakodovat jako šifrovat? nebo jako heslo do tve složky???
Stači použit funkci zabzpečeni z win nebo zaheslovat složky výbornym Lockbox softikem :)

Ako heslo do mojej složky. Malo by to gungovať tak keď kliknem na složku mala by sa otvoriť až po zadaní kódu. Tak by som to chcel aby to fungovalo
gfh
vyhryz1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od vyhryz1 »

Intel Pentium 4 2.4 GHz 533MHz, Biostar P4TSE,Sound Blaster Live 1024!,GeForce 6600, 256 MB, Samsung SATA 250 Gb,Samsung SATA 160 Gb, 2X256 RAM PC400, DVD NEC 3520AW, Acer AL1751a, Logitech Z230,Pixma IP4200.Logitech MX 510
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“