Problem s pripojenim wi-fi

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
hlawac
Nováček
Nováček

Problem s pripojenim wi-fi

Příspěvek od hlawac »

mam problem s pripojenim k wi-fi siti... chci se pripojit pomoci AP Ovislink WL-5450AP a standartni sitove karty. pouzivam windows xp service pack 2. muj problem spociva v tom, ze mam navod pro pripojeni do site,ale ten zacina v bode nastaveni bezdratove site...jenze to na pocitaci nemohu najit(zkousel jsem to na vice PC a vzdy se stejnym vysledkem). APcko jde konfigurovat pomoci weboveho rozhrani - zde se mi zobrazi dostupne site...na potrebnou sit se sice pripojim, ale nenabehne mi stranka s prihlasenim(jedna se o zabezpecenou sit eduroam(www.eduroam.cz). takze muj problem spociva v nezobrazeni se ikony bezdratove site...ve spravci zarizeni zadny konflikt neni, sitova karta je take nainstalovana...
Lukke
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukke »

Jdeš na to špatně. Propoj normálně AP síťovým kabelem s PC (to už zřejmě máš). Pak vlez do konfigurace a připoj se na vzdálenou síť. Vyplň šifrovací klíče, případně další nastavení (DNS, IP, apod). Pak se podívej do statusu, jestli je AP připojeno. Na PC samozřejmě žádnou ikonu bezdrátového připojení mít nebudeš, protože k AP jsi připojen normálně přes klasickou síťovku.
i7-4930K@4.6GHz | ASUS X79-DELUXE | 2x MSI R7970 | 64GB RAM | 2x SSD Intel 730 - 480GB | Corsair 550D Obsidian | PilsFree 500/500MBit
hlawac
Nováček
Nováček

Příspěvek od hlawac »

ok, jdu to zkusit
hlawac
Nováček
Nováček

Příspěvek od hlawac »

tak jsem zjistil ze pakety litaj vzduchem o 106(ke me i ode me), ale je mi to prt platny, pze se nedostanu k zadani prihlasovaciho jmena a hesla...jeste kontaktuju spravce, tak se to snad podari dat dokupy
CPU:AMD64 3700+ San Diego, GK:Leadtek GeForce 7600GT, MB:DFI Lan Party -D, Pameť:2x512MB DDR 400MHz Dual Channel, Disky:250GB Seagate Barracuda 7200.10, 80GB Seagate Barracuda 7200.8...zatim netaktovano - setrim na lepsi chlazeni...
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“