Cerpadlo

Chlazení PC pomocí vody - vodní systémy, bloky, hadice, nádoby, kompresory, atd.

Moderátor: morke

jankop
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jankop »

Archimedes.... není to ten, co dělal do šroubových čerpadel? :D
valvex
Nováček
Nováček

Příspěvek od valvex »

Zkus okruh naplnit ve vodorovné poloze kejsu, nebudeš tak muset překonávat velký výškový rozdíl. Po naplnění kejs postav. Až voda vytlačená nahoru poteče dolů, tak čerpadlu pomůže překonat výškový rozdíl.
Současnost: AMD Phenom II X4 955 Black Edition, ASUS M5A97, Kingston HyperX Blu XMP 8GB (kit 2x 4GB) 1600MHz, OCZ Agility 3 Series 120GB + Samsung 1,5 TB, ASUS ENGTX560 DC/2DI/1GD5, Fortron AURUM GOLD 600, vodník - Eheim AGB Station 600 rev2 220V (nádobka je vcelku šmejd - musel jsem ji podstatně předělat) + pasivní radiátor vlastní výroby - cca 30,000 cm2.
Bylo:Athlon 4850+EE, Gigabyte MA78-2SH, 2*1 GB A-Data Vitesta, Seagate 250 GB, DVD-DL LG, Radeon 4730, watercooling CoolRiver - CPU+GPU+NB http://www.xbitlabs.com/articles/cooler ... html#sect0, Fortron 350PNF silent-modded
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

ja bych rekl ze ten kdo pochopil bernouliho rovnici z fyziky,tak mu musi bejt jasny proc to tak je ...ze jo flegy? :wink:
farmar.vacur
Nováček
Nováček

Příspěvek od farmar.vacur »

valvex píše:Zkus okruh naplnit ve vodorovné poloze kejsu, nebudeš tak muset překonávat velký výškový rozdíl. Po naplnění kejs postav. Až voda vytlačená nahoru poteče dolů, tak čerpadlu pomůže překonat výškový rozdíl.
No myslim ze s otevrenym okhuhem mi to tak trosku potece vseude... 8-)
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

farmar.vacur píše:No myslim ze s otevrenym okhuhem mi to tak trosku potece vseude... 8-)
btw: proc mas otevreny okruh???
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

myom píše:
farmar.vacur píše:No myslim ze s otevrenym okhuhem mi to tak trosku potece vseude... 8-)
btw: proc mas otevreny okruh???
treba tim mysli ze tam maá kybl s vodou misto expy ....nebo ne ?(ale i tak by se jednalo o "uzavrenej okruh"
kupca
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kupca »

stejna nevim, resit takove ...., jestli mas navic 3k, tak ted nevim kde(ale urcite Hornbach, Obi, bauhas, baumax,...)meli novu za 320, a micru vyhod a mas po problemech
farmar.vacur
Nováček
Nováček

myom píše:btw: proc mas otevreny okruh???
No protoze je to muj tuning...takovej mensi automat na piti...
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

farmar.vacur píše:No protoze je to muj tuning...takovej mensi automat na piti...
nechces dal vetsi info tohle me zajima :lol:
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
farmar.vacur
Nováček
Nováček

myom píše:nechces dal vetsi info tohle me zajima :lol:
No tak zacinam si delat takovy mensi mod...chtel jsem mit asi jedinecnej tunnig...prisel jsem na napad zebych si mohl udelat takovej automat..a ted ho nejak delam..ale vyskytl se problem...tak jsem potreboval poradit...no a jeste tam chci udelat nejaky tlacitko na prerusovani obvodu a dat si tam radiator z vodniho chlazeni(na chlazeni piti)..no a to je vse co zatim mam
Odpovědět

Zpět na „Voda“