Cerpadlo
Moderátor: morke
- jankop
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- valvex
- Nováček

-
Zkus okruh naplnit ve vodorovné poloze kejsu, nebudeš tak muset překonávat velký výškový rozdíl. Po naplnění kejs postav. Až voda vytlačená nahoru poteče dolů, tak čerpadlu pomůže překonat výškový rozdíl.
Současnost: AMD Phenom II X4 955 Black Edition, ASUS M5A97, Kingston HyperX Blu XMP 8GB (kit 2x 4GB) 1600MHz, OCZ Agility 3 Series 120GB + Samsung 1,5 TB, ASUS ENGTX560 DC/2DI/1GD5, Fortron AURUM GOLD 600, vodník - Eheim AGB Station 600 rev2 220V (nádobka je vcelku šmejd - musel jsem ji podstatně předělat) + pasivní radiátor vlastní výroby - cca 30,000 cm2.
Bylo:Athlon 4850+EE, Gigabyte MA78-2SH, 2*1 GB A-Data Vitesta, Seagate 250 GB, DVD-DL LG, Radeon 4730, watercooling CoolRiver - CPU+GPU+NB http://www.xbitlabs.com/articles/cooler ... html#sect0, Fortron 350PNF silent-modded
Bylo:Athlon 4850+EE, Gigabyte MA78-2SH, 2*1 GB A-Data Vitesta, Seagate 250 GB, DVD-DL LG, Radeon 4730, watercooling CoolRiver - CPU+GPU+NB http://www.xbitlabs.com/articles/cooler ... html#sect0, Fortron 350PNF silent-modded
- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- farmar.vacur
- Nováček

-
- myom
- Středně pokročilý

btw: proc mas otevreny okruh???farmar.vacur píše:No myslim ze s otevrenym okhuhem mi to tak trosku potece vseude...
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- kupca
- Začátečník

- farmar.vacur
- Nováček

-
- myom
- Středně pokročilý

nechces dal vetsi info tohle me zajimafarmar.vacur píše:No protoze je to muj tuning...takovej mensi automat na piti...
- farmar.vacur
- Nováček

-
No tak zacinam si delat takovy mensi mod...chtel jsem mit asi jedinecnej tunnig...prisel jsem na napad zebych si mohl udelat takovej automat..a ted ho nejak delam..ale vyskytl se problem...tak jsem potreboval poradit...no a jeste tam chci udelat nejaky tlacitko na prerusovani obvodu a dat si tam radiator z vodniho chlazeni(na chlazeni piti)..no a to je vse co zatim mammyom píše:nechces dal vetsi info tohle me zajima