Firefox zásuvný modul - vyřešeno!

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
Marek.Ondrej
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Firefox zásuvný modul - vyřešeno!

Příspěvek od Marek.Ondrej »

Neporadil by někdo jaký zásuvný modul doinstalovat do Firefoxu 2.0 pro možnost přehrávání internetových rádií? Automatický postup "Instalovat chybějící zásuvný modul" vede k hlášce "neznámý zásuvný modul" a ruční instalace mne přivede na download Microsoftu - Media Player. Kompletní verze WMP10 (včetně aktualizací) nainstalována, IE6 nemá s přehráváním problém...

Vyřešeno nakopírováním souboru (pluginu) "npdsplay.dll" z WMP natvrdo do plugins ve FF
hard_core
Nováček
Nováček

A nechceš na to jít od lesa?.-)

Příspěvek od hard_core »

Jestli jedeš na WXP ev W2000 tak si zkus instalnout Yahoo Widget Engine...a stáhneš si nebo napíšeš vlastní widget na poslouchání inet rádií...já mám instalovanou starší verzi,ale ted někdy vyšla novější,tak se jí podívám na zoubek 8-)...ale je možné že existuje takový modul....btw ted si vzpomínám že doma mám něco takového,ale nevzpomenu si jaxe to jmenovalo...když tak bych to sem postnul z domu...
Procák:P4 Northwood 2.8HT,MoBo:Asus P4P800,RAM:2GB Kingston DDR400 CL2.5 d.ch.,Grafika:Asus N6600GT,HDD:Seagate 120GB 7200.7+Seagate 250GB 16MB 7200.10 SATA,DVD-RW:NEC-ND3520A+Teac 548D,LCD:Viewsonic VP171s
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“