LG GSA-H10N

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Peterer
Začátečník
Začátečník

LG GSA-H10N

Příspěvek od Peterer »

Je tu náhrada LG GSA 4167B, nová palírna LG GSA-H10N a její první recenze http://www.cdr.cz/a/17146.
Problém s DVD-RW údajně přetrvávají ( u DVD+RW je vše OK), ale jinak vypadá dobře. Je to vypalovačka jako šitá pro ty co nechtějí LightScribe.
Notebook Acer Extensa 5620G, DDRII 1GB , HDD 160GB SATA, ATI Radeon HD2400XT 256MB, Vista 64bit Ultimate
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Ano, pokud LG používá chipsety Renesas, tak jsou problémy s DVD-RW, s Panasonicem už ne. Můžou mi chvíli vyprávět o tom, že tento problém jim ještě nikdo nesdělil... :(
Bathory
Peterer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Peterer »

Ano LG GSA-H10N používá čip Renesas,ale díky tomuto čipu zvládá lépe ochrany než čipy od Panasonicu.
Ale to DVD-RW to je porod a to už trvá minimálně od LG 4163B.
Notebook Acer Extensa 5620G, DDRII 1GB , HDD 160GB SATA, ATI Radeon HD2400XT 256MB, Vista 64bit Ultimate
Pupik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pupik »

Taky me to pekne sere :evil: . Nicmene bude zakopanej pes v tom, ze maji smlouvy, ktery asi budou muset dodrzet. Jinak si to neumim vysvetlit. Jen pevne doufam, ze treba Pioneer konecne vypusti nejakou mechaniku, ktera bude stat za to (treba jako DVR-108) a LG natrhne nekdo prdel. Konkurence je potreba. :roll:
:-)
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Podle mě už tady taková mechanika je a to Pioneer DVR-110, jenže se to o ní ještě neví, stejně jako tomu bylo s DVR-108, kterýho pak všichni sháněli, když už bylo pozdě. :oops:
Bathory
Pupik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pupik »

Bathory píše:Podle mě už tady taková mechanika je a to Pioneer DVR-110, jenže se to o ní ještě neví, stejně jako tomu bylo s DVR-108, kterýho pak všichni sháněli, když už bylo pozdě. :oops:
Ja vim, ze se 110 oproti 109 povedla, ale myslel jsem to tak, ze to chce nabidnout vic nebo stejny "hovadinky" jako LG, protoze na to zakaznik kouka. Na druhou stranu, mozna mene znamena vetsi kvalita. To je tezky. Ja osobne treba obrazky na placce nemusim. Mam v pecku 108 a zatim naprosta spokojenost. Ve druhym pecku 4166B, kterou temer nepouzivam :oops: . Jsem tak trochu zvedavej na vyvoj.
:-)
sonoluca
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sonoluca »

bude DVR-111L s LabelFlash
BenQ DW1640 BSLB
Pioneer DVR-112 1.22
Peterer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Peterer »

Odkaz na nové Firmwary pro tuhle vypalovačku http://cz.lgservice.com/index_b2c.jsp
Peterer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Peterer »

Máte ji již někdo doma, zkušenosti ...
bohy
Nováček
Nováček

Příspěvek od bohy »

No bavíte se tady o LG GSA-H10N na kterou je i recenze ale u nás se neprodává :sad: k sehnání je pouze LG GSA-H10A tak co víte něco o ní ?
Typ RAM -R -R9 -RW +R +R9 +RW LS
GSA-4166B 5× 16× 4× 6× 16× 8× 8× ano
GSA-H10A 5× 16× 4× 6× 16× 8× 8× ne
GSA-H20L 5× 16× 4× 6× 16× 8× 8× ano
GSA-H10N 12× 16× 6× 6× 16× 10× 8× ne
GSA-H10L 12× 16× 6× 6× 16× 10× 8× ano
Romicekr
Nováček
Nováček

LG gsa-h10n - dlouho trva zapis Lead-In

Příspěvek od Romicekr »

Peterer píše:Máte ji již někdo doma, zkušenosti ...
Dobry den, mam tuto mechaniku mesic a koukam jako blazen :-)
Mechanika strasne dlouho zapisuje uvodni stopu v Nero 6614 to trva asi 2 minuty, pry to zpusobuje NERO? Nevim, dnes jsem vytvoril svetovy rekord v Ashampoo Burning Studio 6, trvalo to 4 minuty nez se mechanika rozjela, program pise, ze zapisuje rychlosti 8x a pri dokonceni vypalovani napise, ze mu to slo jen 4x.
Vcera mi jedno DVD trvalo Ashampoo Burning Studio 6 8minut (booktype DVDrom) a hned druhe s Booktype DVD+R 11 minut.
Vypalovani by melo trvat podobnou dobu a ne ze kazdy den to vypaluje jednou za 8 minut a jindy za 12 minut.
Takze plne DVD misto za 7,5 az 8 minut je vypaleny za 12 az 13 minut pri nastavene rychlosti na 8x.
Fotbal a vypalovani s LG gsa-h10n s Memorex DVD+R 8x asi nema logiku?

Media Memorex DVD+R 8xjewel box

Zkousel jsem zapisovat Booktype DVDrom i DVD+r.

FW mechaniky je predposledni jl10, novy tomu urite nepomuze, ma nekdo nejakou myslenku ?

Muj posledni napad je, ze LG a Memorex DVD+R 8x se moc nekamaradi, jina media jsem nezkousel.
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Peterer píše:Máte ji již někdo doma, zkušenosti ...
Recenze vyšla i zde. ;-)
Bathory
bzukendap
Nováček
Nováček

mazání RW na H10N

Příspěvek od bzukendap »

Nevím přesně jestli se to tu už řešilo ale mám problém s vypalováním na DVD-RW, DVD+RW a dokonce i s CD-RW. Po par měsících mi tato mechanika odmítá smazat tato média. Ostatní vypalování i čtení funguje. Vždy každý program nahlásí, že vložené médium není přepisovatelné. Jediné řešení je smazání na jiném PC (jinou vypalovačkou) pak už to jede (ne vždy). Nepomohl ani new fimware (JL11).
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“