eVGA GeForce 7900GS KO, hluk ventilatoru pri 100% otackach!

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Streethawk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

eVGA GeForce 7900GS KO, hluk ventilatoru pri 100% otackach!

Příspěvek od Streethawk »

Ludia chcel by som vas poprosit o radu, mam tuto grafiku s ktorou som mimochodom velmi spokojny co sa vykonu tyka, ALE vadi mi ze pri co i len "mensom" zatazeni, tym nemyslim ziadne 3D aplikacie sa otacky zvysia na 100% a dost mi to vadi, myslim si ze na zvysenie otacok v tom momente nieje dovod, robi to napr. ked pustim Windows Media Player, WinDVD, proste aplikacie ktore sa tykaju Videa, viem ze sa daju otacky pri 3D a 2D nastavit, napr. v rivatuneri, ale myslite ze tym ze otacky znizim neublizim tym karte(prehriatie a tak)Pri hrach by mi ten hluk mozno az tak nevadil, ale ta grafika je fakt to jedine co mi v PC fakt pocut, chcel by som sa toho hluku nejako zbavit, ale bez toho aby som nejako poskodil samotnu kartu, Diky moc
ASUS P5B Deluxe, C2D E6300@3,01Ghz (Scythe Ninja rev.B), 2x2GB DDR2 1000Mhz(PATRIOT), ASUS EAH4850/HTDI 512MB DDR3, SB Audigy4 + M-Audio speakers, WD Caviar SATA3 1TB + WD Caviar SATA2 250GB, DVDRW Samsung SH-S203B, DVD-ROM ASUS, FDD Sony, LCD ASUS VW246H (16:9, 24", 1080p), Zdroj: Seasonic S12, 500W
Hijacker933
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hijacker933 »

no ja nefim, ale me u 68ky bezi vetrak furt na 55% takze to nijak nevadi, tak to mam od vyroby.zjistis snad podle teplotniho cidla :)

btw kde si tu kartu sehnal,miluju EVGA(BFG a XFX taky) :)
Streethawk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Hijacker933 píše:no ja nefim, ale me u 68ky bezi vetrak furt na 55% takze to nijak nevadi, tak to mam od vyroby.zjistis snad podle teplotniho cidla :)

btw kde si tu kartu sehnal,miluju EVGA(BFG a XFX taky) :)
Nechapem preco odpisujes ked "nefis" :x
A spytat sa nato kde som ju zohnal, to sa mozes aj cez SZ :wink:
Ale inak som ju zohnal tu:
http://www.sofos.sk/default.aspx?nid=8& ... od_id;6186
Akurat ja mam verziu od vyroby pretaktovanu oznacenu GF7900GS KO:
http://www.evga.com/products/moreinfo.a ... &family=22
Pracuje mi tam kamos a oni maju v ponuke len eVGA a Biostar :)
ASUS P5B Deluxe, C2D E6300@3,01Ghz (Scythe Ninja rev.B), 2x2GB DDR2 1000Mhz(PATRIOT), ASUS EAH4850/HTDI 512MB DDR3, SB Audigy4 + M-Audio speakers, WD Caviar SATA3 1TB + WD Caviar SATA2 250GB, DVDRW Samsung SH-S203B, DVD-ROM ASUS, FDD Sony, LCD ASUS VW246H (16:9, 24", 1080p), Zdroj: Seasonic S12, 500W
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Re: eVGA GeForce 7900GS KO, hluk ventilatoru pri 100% otacka

Příspěvek od h4__ »

Streethawk píše:Ludia chcel by som vas poprosit o radu, mam tuto grafiku s ktorou som mimochodom velmi spokojny co sa vykonu tyka, ALE vadi mi ze pri co i len "mensom" zatazeni, tym nemyslim ziadne 3D aplikacie sa otacky zvysia na 100% a dost mi to vadi, myslim si ze na zvysenie otacok v tom momente nieje dovod, robi to napr. ked pustim Windows Media Player, WinDVD, proste aplikacie ktore sa tykaju Videa, viem ze sa daju otacky pri 3D a 2D nastavit, napr. v rivatuneri, ale myslite ze tym ze otacky znizim neublizim tym karte(prehriatie a tak)Pri hrach by mi ten hluk mozno az tak nevadil, ale ta grafika je fakt to jedine co mi v PC fakt pocut, chcel by som sa toho hluku nejako zbavit, ale bez toho aby som nejako poskodil samotnu kartu, Diky moc

sleduj teploty ;)

resp. jakou ma ted teplotu 2D a 3D?? imho ani 25% ji nezabije
Streethawk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Hmmmmmm :? No diky, samozrejme ze budem sledovat teploty, islo mi len o to aby som ju tym ze tie otacky znizim neupiekol :cry:
Ale osobne si myslim ze to bude v pohode, len som chcel pocut vas nazor, aby som bol aspon ciastocne kludny. :wink:
Uvidim, podla mna to zvladne, ale aj tak ma stve ze je uz pri 60-70% pomerne dost hlucna, je to to jedine co mi v PC pocut :(
Pokuisim sa to nejako zregulovat, len mam obavy ze teraz ked som vymenil zdroj(Seasonic S12 500W), ze tie teploty nebudy najlepsie(Pretoze mi stupla i teplota CPU z 41°C na 46-47°C v klude :(
Nehovorim ze to je katastrofa, ale predsa len citit ze ten zdroj neprezenie tolko vzduchu ako ten predosly SHIT ATRIX :roll:
OK, diky zatial
Hijacker933
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hijacker933 »

to no nevim je spis takovej slovni obrat :wink: samozrejme ze zalezi na teplote ,stahni si ati tool ,dej otacky na 50% a pozoruj jak pri zatezi roste teplota, ale z vlastni zkusenosti vim ze ten rozdil jestli je tak malej vetron an 50% nebo na 100% neni na vykonu chladice moc znat,ale na hluku hodne. Nechapu co na tom resis :?
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

Streethawk píše:Hmmmmmm :? No diky, samozrejme ze budem sledovat teploty, islo mi len o to aby som ju tym ze tie otacky znizim neupiekol :cry:
Ale osobne si myslim ze to bude v pohode, len som chcel pocut vas nazor, aby som bol aspon ciastocne kludny. :wink:
Uvidim, podla mna to zvladne, ale aj tak ma stve ze je uz pri 60-70% pomerne dost hlucna, je to to jedine co mi v PC pocut :(
Pokuisim sa to nejako zregulovat, len mam obavy ze teraz ked som vymenil zdroj(Seasonic S12 500W), ze tie teploty nebudy najlepsie(Pretoze mi stupla i teplota CPU z 41°C na 46-47°C v klude :(
Nehovorim ze to je katastrofa, ale predsa len citit ze ten zdroj neprezenie tolko vzduchu ako ten predosly SHIT ATRIX :roll:
OK, diky zatial
i kdyby jsi mel na 25% 60C, tak je to OK, protoze si v performance 3D muzes dat treba 70% a pri hre to neuslysis...
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“