eVGA GeForce 7900GS KO, hluk ventilatoru pri 100% otackach!
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Streethawk
- Mírně pokročilý

eVGA GeForce 7900GS KO, hluk ventilatoru pri 100% otackach!
Ludia chcel by som vas poprosit o radu, mam tuto grafiku s ktorou som mimochodom velmi spokojny co sa vykonu tyka, ALE vadi mi ze pri co i len "mensom" zatazeni, tym nemyslim ziadne 3D aplikacie sa otacky zvysia na 100% a dost mi to vadi, myslim si ze na zvysenie otacok v tom momente nieje dovod, robi to napr. ked pustim Windows Media Player, WinDVD, proste aplikacie ktore sa tykaju Videa, viem ze sa daju otacky pri 3D a 2D nastavit, napr. v rivatuneri, ale myslite ze tym ze otacky znizim neublizim tym karte(prehriatie a tak)Pri hrach by mi ten hluk mozno az tak nevadil, ale ta grafika je fakt to jedine co mi v PC fakt pocut, chcel by som sa toho hluku nejako zbavit, ale bez toho aby som nejako poskodil samotnu kartu, Diky moc
ASUS P5B Deluxe, C2D E6300@3,01Ghz (Scythe Ninja rev.B), 2x2GB DDR2 1000Mhz(PATRIOT), ASUS EAH4850/HTDI 512MB DDR3, SB Audigy4 + M-Audio speakers, WD Caviar SATA3 1TB + WD Caviar SATA2 250GB, DVDRW Samsung SH-S203B, DVD-ROM ASUS, FDD Sony, LCD ASUS VW246H (16:9, 24", 1080p), Zdroj: Seasonic S12, 500W
- Hijacker933
- Začátečník

- Streethawk
- Mírně pokročilý

Nechapem preco odpisujes ked "nefis"Hijacker933 píše:no ja nefim, ale me u 68ky bezi vetrak furt na 55% takze to nijak nevadi, tak to mam od vyroby.zjistis snad podle teplotniho cidla![]()
btw kde si tu kartu sehnal,miluju EVGA(BFG a XFX taky)
A spytat sa nato kde som ju zohnal, to sa mozes aj cez SZ
Ale inak som ju zohnal tu:
http://www.sofos.sk/default.aspx?nid=8& ... od_id;6186
Akurat ja mam verziu od vyroby pretaktovanu oznacenu GF7900GS KO:
http://www.evga.com/products/moreinfo.a ... &family=22
Pracuje mi tam kamos a oni maju v ponuke len eVGA a Biostar
ASUS P5B Deluxe, C2D E6300@3,01Ghz (Scythe Ninja rev.B), 2x2GB DDR2 1000Mhz(PATRIOT), ASUS EAH4850/HTDI 512MB DDR3, SB Audigy4 + M-Audio speakers, WD Caviar SATA3 1TB + WD Caviar SATA2 250GB, DVDRW Samsung SH-S203B, DVD-ROM ASUS, FDD Sony, LCD ASUS VW246H (16:9, 24", 1080p), Zdroj: Seasonic S12, 500W
- h4__
- Žlutá karta Bazar

-
Re: eVGA GeForce 7900GS KO, hluk ventilatoru pri 100% otacka
Streethawk píše:Ludia chcel by som vas poprosit o radu, mam tuto grafiku s ktorou som mimochodom velmi spokojny co sa vykonu tyka, ALE vadi mi ze pri co i len "mensom" zatazeni, tym nemyslim ziadne 3D aplikacie sa otacky zvysia na 100% a dost mi to vadi, myslim si ze na zvysenie otacok v tom momente nieje dovod, robi to napr. ked pustim Windows Media Player, WinDVD, proste aplikacie ktore sa tykaju Videa, viem ze sa daju otacky pri 3D a 2D nastavit, napr. v rivatuneri, ale myslite ze tym ze otacky znizim neublizim tym karte(prehriatie a tak)Pri hrach by mi ten hluk mozno az tak nevadil, ale ta grafika je fakt to jedine co mi v PC fakt pocut, chcel by som sa toho hluku nejako zbavit, ale bez toho aby som nejako poskodil samotnu kartu, Diky moc
sleduj teploty
resp. jakou ma ted teplotu 2D a 3D?? imho ani 25% ji nezabije
- Streethawk
- Mírně pokročilý

Hmmmmmm
No diky, samozrejme ze budem sledovat teploty, islo mi len o to aby som ju tym ze tie otacky znizim neupiekol
Ale osobne si myslim ze to bude v pohode, len som chcel pocut vas nazor, aby som bol aspon ciastocne kludny.
Uvidim, podla mna to zvladne, ale aj tak ma stve ze je uz pri 60-70% pomerne dost hlucna, je to to jedine co mi v PC pocut
Pokuisim sa to nejako zregulovat, len mam obavy ze teraz ked som vymenil zdroj(Seasonic S12 500W), ze tie teploty nebudy najlepsie(Pretoze mi stupla i teplota CPU z 41°C na 46-47°C v klude
Nehovorim ze to je katastrofa, ale predsa len citit ze ten zdroj neprezenie tolko vzduchu ako ten predosly SHIT ATRIX
OK, diky zatial
Ale osobne si myslim ze to bude v pohode, len som chcel pocut vas nazor, aby som bol aspon ciastocne kludny.
Uvidim, podla mna to zvladne, ale aj tak ma stve ze je uz pri 60-70% pomerne dost hlucna, je to to jedine co mi v PC pocut
Pokuisim sa to nejako zregulovat, len mam obavy ze teraz ked som vymenil zdroj(Seasonic S12 500W), ze tie teploty nebudy najlepsie(Pretoze mi stupla i teplota CPU z 41°C na 46-47°C v klude
Nehovorim ze to je katastrofa, ale predsa len citit ze ten zdroj neprezenie tolko vzduchu ako ten predosly SHIT ATRIX
OK, diky zatial
- Hijacker933
- Začátečník

to no nevim je spis takovej slovni obrat
samozrejme ze zalezi na teplote ,stahni si ati tool ,dej otacky na 50% a pozoruj jak pri zatezi roste teplota, ale z vlastni zkusenosti vim ze ten rozdil jestli je tak malej vetron an 50% nebo na 100% neni na vykonu chladice moc znat,ale na hluku hodne. Nechapu co na tom resis 
- h4__
- Žlutá karta Bazar

-
i kdyby jsi mel na 25% 60C, tak je to OK, protoze si v performance 3D muzes dat treba 70% a pri hre to neuslysis...Streethawk píše:HmmmmmmNo diky, samozrejme ze budem sledovat teploty, islo mi len o to aby som ju tym ze tie otacky znizim neupiekol
![]()
Ale osobne si myslim ze to bude v pohode, len som chcel pocut vas nazor, aby som bol aspon ciastocne kludny.![]()
Uvidim, podla mna to zvladne, ale aj tak ma stve ze je uz pri 60-70% pomerne dost hlucna, je to to jedine co mi v PC pocut![]()
Pokuisim sa to nejako zregulovat, len mam obavy ze teraz ked som vymenil zdroj(Seasonic S12 500W), ze tie teploty nebudy najlepsie(Pretoze mi stupla i teplota CPU z 41°C na 46-47°C v klude![]()
Nehovorim ze to je katastrofa, ale predsa len citit ze ten zdroj neprezenie tolko vzduchu ako ten predosly SHIT ATRIX![]()
OK, diky zatial