hele myslite ze tenhle zdroj je dobrej?
http://interlink.tsbohemia.cz/default.a ... tiid=54828
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

a to mi chces tvrdit, ze to pentium ti ubere zo skore 4000b ????????Lazovak píše:s pentakem na 3Ghz asi tezkoMeloon píše: no fuj, tak tomu hovorim zhnusenie vykonu s OLD drivermi !!! stahuj 6.12 !!! sak tomas vykon ako 7600GT !!! preboha ta karta musi davat v Marku05 cez 10 000b !

Jo a ja snim souhlasim, kdyz podtaktuju svoje D805 na default, tj 2.66GHZ tak mi to da 7300bodu a to mam dvoujadro, tak potom nechapu proc by se starym Pentiem na 3GHZ bylo skore 6500bodu nerealny.Kdyz cvuj procik pretocim na 3.73GHZ tak skore razem vzroste na 9400boduMeloon píše:a to mi chces tvrdit, ze to pentium ti ubere zo skore 4000b ????????Lazovak píše: s pentakem na 3Ghz asi tezkomozno to neda tych 10k ale 9k to musi dat aj o pol noci !

Zdary no smysl to má za účelem nižšího hluku, teploty. Ale vzhledem k ceně Zalmanu a případným problémům nějak dořešit chlazení mosfetů bych to nedělal.jenda-78 píše:Předem se omlouvám jestli to tady už je, ale prohlídl jsem to jen tak na rychlovku.
Mám x1950pro od Sapphiru a chystám se vyměnit chladič za tento :
Zalman VF900-Cu , chtěl jsem se zeptat jestli už to někdo vyměňoval a jestli to má smysl, jaké má teploty, atd....

tady by to mělo bejtnikyklada píše:ahoj, nevite pls kolik si karta bere? a nechci odpoved typu: bere si min nez x1900GT!!!

no tak nakoniec Sorry....skusal som ten mark na default CPU-->2000MHz a ubralo to dobrych 1500b so skore oproti 2700MHz. Nevedel som ze ma CPU taky silny vplyv na vysledne skore......v 3DM2003 by som to este pochopil, lae v 05 je to dost divne...Jan Machalík píše:Jo a ja snim souhlasim, kdyz podtaktuju svoje D805 na default, tj 2.66GHZ tak mi to da 7300bodu a to mam dvoujadro, tak potom nechapu proc by se starym Pentiem na 3GHZ bylo skore 6500bodu nerealny.Kdyz cvuj procik pretocim na 3.73GHZ tak skore razem vzroste na 9400boduMeloon píše: a to mi chces tvrdit, ze to pentium ti ubere zo skore 4000b ????????mozno to neda tych 10k ale 9k to musi dat aj o pol noci !

Díky radu, s těma napájecíma mosfetama jsem nepočítalSatiriasis píše:Zdary no smysl to má za účelem nižšího hluku, teploty. Ale vzhledem k ceně Zalmanu a případným problémům nějak dořešit chlazení mosfetů bych to nedělal.jenda-78 píše:Předem se omlouvám jestli to tady už je, ale prohlídl jsem to jen tak na rychlovku.
Mám x1950pro od Sapphiru a chystám se vyměnit chladič za tento :
Zalman VF900-Cu , chtěl jsem se zeptat jestli už to někdo vyměňoval a jestli to má smysl, jaké má teploty, atd....
Prvni karty od Sapphiru s Zalmanem mely právě ty potíže. Jelikož po sundání originálního chladiče přestanou být chlazeny napájeci mosfety... Kuli tomu byly ty pocatecni potize s prehrivanim.. Se koukni, ze Sapphire tam museli dat pasiv http://www.czechcomputer.cz/czc/product ... 41993s.jpg
jinak má vůbec smysl kupovat tuhle kartu s 512MB pamětí, respektive využije tu paměť vůbec?

Levou zadniSatiriasis píše:jinak má vůbec smysl kupovat tuhle kartu s 512MB pamětí, respektive využije tu paměť vůbec?

obidva kvoli 2x12Vpeterch píše:Mam ASUS 1950PRO a chcem sa opytat. V dodavke som dostal na dodatocne napajanie kablik ktory ma na jednom konci pripojenie do grafickej karty a na druhom konci dva vyvody k zdroju. Mam k zdroju pripojit obidva vyvody alebo staci jeden? A posledna otazka je normalne mat na mojej zostave s touto kartou v 3D Marku 2006 na default cca 3890 bodov?