Lcd LG204WT - problem s DVI
Moderátor: maXXmilian
- zef
- Nováček

-
Lcd LG204WT - problem s DVI
Po dlhej dobe som konecne dostal na stol tento monitor. Je to vyborny model,az kym som ho namiesto analogoveho kabla neprepojil cez dvi-d kabel a hops monitor sa akoze spusti (tmava obrazovvka) ukazalo sa "Digital-power saving mode" a spustil sa nejaky setriaci rezim. Mam geforce 7600gt,skusal som vsetky nove ovladace, ale zatial bez vysledku. Netusim,ci je problem v monitore,kabli,grafike. Zatial som ho neskusal na inom kompe. Za pripadne rady dakujem. Reklamacia je posledna moznost.
- Mike.Ace
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem nedavno testoval rozdil mezi RGB (analog) a DVI. Problem u me nastal,kdyz jsem mel komp ve windows a za chodu jsem menil DVI na RGB a zpatky,proste to nefungovalo. Cili jak to mas zaple? Doporucil bych vypnout komp, nahodit DVI a pak zkusit zapnout. Kdyz se ti neobjevi ani POST nebo se nedostanes do BIOSu, tak to bude nejaky vetsi problemek 
Intel Core i7 930 @ standard frequency /// ASUS P6X58D Premium /// OCZ Platinum 3*2 GB DD3 RAM Triple Channel + KINGSTON HyperX Savage 3*4GB DDR3 RAM Triple Channel /// Sapphire Radeon 5850 1GB RAM /// SATA III Western Digital Black 1TB 64 MB Cache /// SATA II Western Digital Black 640GB 32MB Cache /// OCZ 600W Power Supply /// Samsung SyncMaster 2232BW /// Windows 10 Home 64bit ///
- misadlouhz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
mě funguje DVI i analog bez problému. Měl jsem zapojené oba najednou - analogem starší PC, DVIčkem nové a přepínal jsem si mezi nimi knoflíkem na monitoru. Na DVI mám připojenu 7600GT - tam problém není. Leda že bys měl v háji DVI out na kartě nebo DVI in na monitoru nebo že používáš špatný kabel nebo ho nemáš pořádně zastrčen do karty/monitoru.
CPU: Intel Core i5-2500K, chladič Zalman CNPS10X Quiet; MB: MSI P67A-C43 (B3); HD: SSD Kingston SNV425S2 64GB, Samsung SpinPoint T HD501LJ - 500GB SATAII, 2 externí; DVD mechanika: nějaká; RAM: Corsair 8GB Kit DDR3 1600MHz CL9 Vengeance XMP; GPU: nVidia GeForce GTX280 (650MHz) - MSI N280GTX-2D1G-OC 1GB DDR3; ZVUK: Asus Xonar HDAV1.3, integrovaný stereo zesilovač Yamaha A-S500, regálovky Tannoy Sensys DC1, sluchátka Sennheiser HD595; LCD: 32" LCD TV LG LH3000; periferie: klávesnice Razer Lycosa, myš Razer Lachesis, podložka Razer eXactMat; case: CoolerMaster Centurion Ammo 533 tower; zdroj: Corsair TX650 - 650W; CASE FAN: AcoustiFan DustProof Quiet 120mm; OC: žádný; OS: Windows 7 CZ 64bit
- LITE
- Začátečník

-
- bigbim
- Nováček

-
DVI - digital power saving mode , ale i ANalog...
AHoj,
tento problém se mi taky stal, v Nouzovém režimu (F8) jsem nainstaloval nové ovladače (k NVIDII) a zase už mi to šlape .)
Resume, pokud ti Monitor zobrazí v DVI náběh počítače v Nouzovém režimu, pak máš rozjeté ovladače ke grafice. GL
tento problém se mi taky stal, v Nouzovém režimu (F8) jsem nainstaloval nové ovladače (k NVIDII) a zase už mi to šlape .)
Resume, pokud ti Monitor zobrazí v DVI náběh počítače v Nouzovém režimu, pak máš rozjeté ovladače ke grafice. GL