Nintendo Wii - zkušenosti

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Nintendo Wii - zkušenosti

Příspěvek od Sentenced »

Vím, že tema o Wii už je v ostatním HW (http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... t=nintendo), ale tam se spíš lidi pred uvedením hadali o tom jak to ma shitovou grafiku a o dalších uplne nepodstatných vecech :)

Podle ohlasů na internetu se ale ukazuje jasná vec, tahle konzole by mohla prinest do sveta her neco, co poslední dobou trochu chybí - a to zábavu :roll:

Máte nekdo konzoli doma - máte nekdo REALNY zkušenosti ?? Nazory typu, ma to shitovej vykon, stojí to tim padem za prd sem ani nepište....

Za tu cenu bych si to jako doplnek k PC hernímu stroji celkem rád pořídil, Xbox360 ani PS3 mi proti PC nedaj nic navíc, Wii by díky unikatnimu ovladači mohlo :)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

jen jde o to ze plno lidi si to koupilo, napriklad po vyzkouseni v obchode, pocatecni nadseni do tydne opadlo a zacali si stezovat i na grafiku a jednoduchost her...i kdyz tomu tak u nintenda nebyvalo, tak abys taky tak nedopad... jinak Red Steel je slusna hra, CoD3 je taky zajimavy a nevypada zastak hrozne na to co ten HW umi.. ovladani fpssek je na tom opravdu lahoda ale chce to par hodin cviku nez do ruky dostanes jemnost a jistotu. Ve dvou je to ale ultimativni zabava a na to staci bohate Wii Sports... ale obcas sem si skutecne rikal ze by nintendo mohlo vydelavat na konzoli treba o 50 dolaru mene aby mohlo osadit vice operacni pameti, protoze ta je udajne nejvetsi brzdou a textury proto vypadaji jak vypadaji... Pokud mas LCD televizi s vyssim rozlisenim nez je 480p tak obraz taky nic moc.. ale co se tyce zabavy, ktera je hlavni, tak je to vyborna vec
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Jak rikam, pokud chci hrát single tak na to mam PC, kde hry vypadaj slušne a nepotrebuju kvuli tomu konzoli. Tohle bych chtel spíš, treba pro odreagovaní .. ten tenis by s mladou nebo kdyz se par znamych zastaví na skleničku nemusela bejt špatná zabava - nehodlam u toho prosedet pul života jak u PC her, proste me láká to odreagovaní a ten novej způsob hraní.
Videl jsem prezentaci, kde dva lidi hrali tenis a byl jsem celkem nadšenej :)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

jo ten tennis ve Wii Sports je skvelej... by sis prakticky vystacil uz s tou bundle hrou co je k Wii pridana... jinak bowling je tam taky vybornej, vcetne toho ze muzes hrat s vlastnima karikaturama, ten tenis de hrat az ve 4rech ale ty lidi se asi umlatej :-D
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

Jsem NADSEN! vsechny sportovni hry jsou naprosta bomba ...

PS. Od te doby co jsem to koupil mam uplny pokoj od sve zeny, ktera to cele dny hraje a ja se muzu bez remcani hrabat v pocitaci - za tohle privilegium bych zaplatil vic nez jen par tisic za Wii a hry ... 8)

PS. je divne ze jsou na to takove ohlasy, je to fakt super ale kdyz jsem to prodaval tady v bazaru nikdo nechtel ... a kdyz jsem to prodal, tak bylo milion zajemcu ...
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Takovej příspevek jsem presne potreboval :lol:
Takže říkáš, že i ženská (ktera jinak nepaří lautr vůbec nic) se do tyhle hračky může zakoukat ? Manželka nehraje nic (nechapu jak se jí může DIII, Q4, Far Cry a Fear nelíbit - co by za to určite jiny zensky daly kdyby to mohly pařit na high + AF, AA a podobny hovadiny :roll: - ale to je jinej pribeh).

O Wii se všude píše, že to ztrhne i vicemene nehráče, proto o tom uvažuju. I když si nedovedu dost dobre predstavit jak se treba ten tenis vlastne hraje. :)

OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

Hraje se to presne jako tenis, stoupnes si pred televizi uchopis ovladac STEJNE jako tenisovou palku a hrajes, nahoru-dolu, nalevo-doprava, stejne jako na tenise akorat nemusis behat po pokoji, postavicka beha sama ty jen odpalujes uplne stejne jak na tenise ... tahle hra ma u mych znamych (hrami na PC nedotcene individua) absolutne nejvetsi uspech ...

Bowling je stejny, ovladac chytis jako bowlingovou kouli a hodis stejne jako na bowlingu (hra reaguje na rychlost machnuti ruky i na smer machnuti!), akorat nepustis cely ovladac abys nerozsekal TV ale ve spravnou chvili pustis tlacitko B .... tahle hra me bavi nejvic, je to temer rovnocenne bowlingu skutecnemu ...i zada a ruce z toho boli ...

Dalsi je Golf - ten je nejrealistictejsi, stojis v golfovem postoji pred TV a presne jako opravdovou holi odpalujes micky ... reaguje to i na CENTIMETROVOU zmenu pohzbu ... nadhera i graficky ...

Nejnudnejsi je baseball, tam jen odpalujes micky palkou - stejne jako na baseballu, je to dost tezke se trefit ...

Je tam jeste box ale ten je dost blbej a nereaguje moc dobre ...

Jak ti rikam co jsem to koupil, zena kvuli tomu vstava i o vikendu driv a cely dny skace u televize ...golf, bowling, tennis ...
Tyhle sporty doplnuji i ruzny hricky na bazi techto sportu, kde musis treba schazovat urcene pocty kuzelek a podobne ... jenom s hrou SPORT si vystaci clovek na mesice ... a kdyz prijdou znami jsou totalne hotovi a nechtej ani domu, musim je hnat holi ...

PS. Mam i dalsi hry, a treba Tanky a Billiard na Wii Play je totalni bomba ..., Takove tz klasicke hry me nejak neberou, treba Zelda, Call of Duty3, ale zase Rayman Raving Rabbids je naprosta silena bomba, 70 ruznych miniher ovladanych pohybem ...
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

No vyborne, jestli nedeláš u Nintenda a nemas to jen naučeny, tak si me presvedčil, to je presne to co hledam jako doplnek k PC. (Xbox360 ani PS3 pro me doplnek nepredstavuje, je to v blede modrym to samy).

Jinak v zakladním balení dostanu jen jeden ten ovladač ? Jaká je cena druhyho? Abych mel predstavu .. stejne počítam, ze driv jak do mesice to neseženu. :?

OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

V zakladnim baleni je konzole, 1x wiimote (pohybovy ovladac) a 1x nunchak (takovy druhy ovladac s jostickem ktery se pripoji do toho druheho, a treba pro hry tanky nebo box je nutny, normalni hry se s nim hraji take treba v Zelde s tim nunchakem chodis a wiimotem zamerujes a strilis), pokud chces druhej ovladac coz vrele doporucuju, protoze hra ve dvou je 1000x lepsi nez hrat sam nebo si ovladac furt pujcovat ... kup si balik Wii Play za 1600Kc, obsahuje ovladac a hru Play, ktera ma dalsich nekolik her, billiard, tanky, ping pong atd ... Samotnej ovladac stoji 1400Kc, takze se vyplati dat 200Kc navic a mit i tu hru Play...

Jinak soucasti evropskeho baleni je Wii Sport ..., skoda ze jsi to nevedel driv ja to daval se vsim moznym za 7000Kc ... mel jsem totiz dva kusy, z predobjednavek ... a za cenu 7000Kc, coz je o 1000 levnejsi nez oficialni cena ...

Koukni na tyhle videa - jak se hraje Wii :

Tennis - http://www.youtube.com/watch?v=1dmml2v4 ... ed&search=

Box - http://www.youtube.com/watch?v=O-g5qjJfPoA&search=wii

Baseball - http://www.youtube.com/watch?v=PQdXU4OZR_E&search=wii

Zlaty hreb - bowling - http://www.youtube.com/watch?v=wd4uwjOV6AY
Naposledy upravil(a) OBR dne čtv 21. pro 2006, 14:53, celkem upraveno 2 x.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Díky za vyčerpávající info :) Druhej ovladač určite chci, u tyhle konzole človek fakt predpoklada zabavu ve víc lidech, křepčit sám pred TV- to by asi nebylo ono :)
Ten balík druhyho ovladaní i se hrou za to stojí, co tak vidim, tak človek ani celkem tech her víc nepotrebuje. Uvidíme, co se na to objeví časem za zajímavosti ...

Jinak v bazaru jsem si tvojí nabídky všiml bohužel pozde :(

Jinak jsem koukal na video ze hry Red Steel a taky to vypada, ze se u toho človek spotí :)
Naposledy upravil(a) Sentenced dne čtv 21. pro 2006, 15:19, celkem upraveno 1 x.

OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

Red steel je jen reklamni tahak, ten boj s mecem tvori jen 1% hry zbytek je jen obycejna strilecka kde to ovladani nevyuzijes ...jinak hra je to hnusna, Call of Duty 3 je lepsi, ridit tank ovladacem je docela supa ...

PS. Grafika vetsiny her je dost obstarozni, ale kvuli grafice mam PC, takze tohle me netrapi a jednoducha grafika navzdory super hratelnosti se da snest ...

Nepokousej se ale pripojovat Wii na velkou televizi, ja mam velikou plasmu a obraz je dost spatnej, musim to hrat v loznici na 106cm CRT TV ale i to je nadhera ... pokud mas v planu dat to k LCD a nebo plasme musis si bohuzel koupit RGB kabel za 1000Kc ... nekde uz ho maji ... po vanocich si ho take koupim, az bude trochu klid v obchodech ... i kdyz moc nadeji si nedavam na 1080 TV poustet Wii s 480p ... :?
Naposledy upravil(a) OBR dne čtv 21. pro 2006, 17:23, celkem upraveno 1 x.
Mican
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mican »

Taky Wii mám, už od 8.12. a nemůžu si to vynachválit. Na delší herní seance nová Zelda, ve dvou a více nějaký ze sportů (vede tenis, bowling a "střelba" z Wii Play). A co víc, je to první herní zařízení o kterém zbytek rodiny neříká "že si to může koupit jenom infantilní debil jako jsem já" (je mi 34 let, pro informaci...), ale aktivně se do hraní zapojuje. A to je co říci!
i7-920, Gf 8800GTS, 6GB RAMěti, hodně disků, videokarta, joypad, Nintendo DSi, Nintendo Wii, XBox360.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

OBR píše:PS. Grafika vetsiny her je dost obstarozni, ale kvuli grafice mam PC, takze tohle me netrapi a jednoducha grafika navzdory super hratelnosti se da snest ...

Nepokousej se ale pripojovat Wii na velkou televizi, ja mam velikou plasmu a obraz je dost spatnej, musim to hrat v loznici na 106cm CRT TV ale i to je nadhera ...
No mel jsem v planu to dat k LCD FSC Myrica 32", ale spíš to dám k 73cm CRT 100Hz staršímu Samsungu, to CRTčko mam stejne radši a tady nejde vůbec o grafiku :)

2Mican: Díky za další povzbuzení. Už jsem vícemene rozhodnutej, jako doplněk k PC hraní to vypada fakt hodne dobre.

sovicka
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

Velmi doporučuji Zeldu, provedení úžasné a hratelnost výtečná! Díky využití nového ovládání to dostává úplně jiný rozměr a věci jako střelba z koně jdou najednou jedna báseň. (sic jsem se zrovna k té střelbě z koně nedostal) Klasické sports jsou samozřejmě také klasa, ale po chvíli omrzí, takže bych se těšil na příval dalších nových her...

Co se týče obrazovky, ověřil jsem si že větší = lepší - hrát na projektoru je fakt parádní věc. Pouze doporučuji ho dát dále od sebe, protože například při "rozmáchcávání" v bowlingu by to nemuselo dopadnout dobře.
Francie ... sladká Francie
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

na novej rok bude recenze wii na pct ... doufam i s videama tak se tes ...
SneakerXZ
Nováček
Nováček

Příspěvek od SneakerXZ »

Dá se Wii připojit na klasickej CRT monitor k PC?
Intel Core 2 Duo E8400, Asus GTX 260, Asus P5Q DELUXE, 8 GB
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

SneakerXZ píše:Dá se Wii připojit na klasickej CRT monitor k PC?
pokud ma ten monitor kompozitni vstup a tuner tak ano ... coz pochybuju ...
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

wii je super, poprvy jsem si ho osmatal na cernym moste v jedne prodejne gamesek, zalibil se mi, ted ho mam doma (vanoce) a fakt se vyblbnu, skoda jen, ze neni podpora 1080i/p obrazu, na fullHD TV to vypada dost strasne, proto to hraju na analogovy televizi :( jinak dost dlouho me trvalo, nez jsem si zvykl na prikladanou hru golf, ale bowling je imho nejrealnejsi, jestli do neceho vrazit 9k, tak do wii :)
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

To uz jsem tvrdil davno, i v clanku to je ...ja mam nejlepsi Plasmu ktera se da koupit 165cm Panasonic Viera a na ni je Wii nehratelne ... musel jsem oprasit starou 100cm CRT a to je nadhera ... i kdyz radeji bych to hral v super kvalite obrazu na 165 ...
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“