Prodal jsem svuj 300D a premyslim do ceho jit ted.Nejbliz by byla 350D,ale necham si rad poradit,jake jine alternativy. Vice mene jsem ho prodat musel,jinak bych si ho jeste nechal.Nejvic mi ale vadila rychlost(coz u novejsich modelu neni problem)Za normalnich okolnosti bych koupil tu 350 ale mel sem ji v ruce a zda se me oproti te 300 takova..titerna nebo jak to rict.V ruce moc nesedi
Na co prejit z 300D?
- Butcherson
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Na co prejit z 300D?
Zdravim,
Prodal jsem svuj 300D a premyslim do ceho jit ted.Nejbliz by byla 350D,ale necham si rad poradit,jake jine alternativy. Vice mene jsem ho prodat musel,jinak bych si ho jeste nechal.Nejvic mi ale vadila rychlost(coz u novejsich modelu neni problem)Za normalnich okolnosti bych koupil tu 350 ale mel sem ji v ruce a zda se me oproti te 300 takova..titerna nebo jak to rict.V ruce moc nesedi
Diky za rady! (jeste dodam,ze sel pryc i se sklama a prislusenstvim,takze nejsem ted vazan na vernost Canonu,i kdyz samozrejme jsem si na nej zvykl)
Case: Chieftec LCX-01SL-SL-B Cpu: Intel P4 3,4 GHz 800FSB 1MB 775 Motherboard: Abit AG8 915 Grafika: Asus x1950 256MB pci-e HDD: Hitachi 7K250 500GB,Maxtor 250GB Palírna: DVD-RW LG4081B Repro: Genius HT 5.1Cpu Fan: Zalman 7700al/cu System: WinXP SP2 Router: SMC Barricade router 7004VBR Internet: Netbox 10mbit
- Aigor
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- phz^
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Na co prejit z 300D?
no jedna podstata je ze chces zrcadlo, druha podstata je rekni kolik do toho chces vrazit a pomuzu ti neco vybral... nejlepsi volba by byl asi Nikon pro mě.. a co třeba 400D canon?Butcherson píše:Zdravim,
Prodal jsem svuj 300D a premyslim do ceho jit ted.Nejbliz by byla 350D,ale necham si rad poradit,jake jine alternativy. Vice mene jsem ho prodat musel,jinak bych si ho jeste nechal.Nejvic mi ale vadila rychlost(coz u novejsich modelu neni problem)Za normalnich okolnosti bych koupil tu 350 ale mel sem ji v ruce a zda se me oproti te 300 takova..titerna nebo jak to rict.V ruce moc nesediDiky za rady! (jeste dodam,ze sel pryc i se sklama a prislusenstvim,takze nejsem ted vazan na vernost Canonu,i kdyz samozrejme jsem si na nej zvykl)
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- phz^
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To není pravda, 400D je nástupce 350D. 20D byl nahrazen modelem 30D. Canon u řady EOS dělí modely přibližně do tří řad: low-end, ty mají označení x00, tedy dvě nuly, pak střední třída, ta se značí x0, tedy jen jedna nula a nakonec profi třída, značená jen číslem, tedy třeba EOS 1Ds, nebo 5D. Ještě existuje čtvrtá řada, kterou jsem teda viděl jen u filmových SLR, a to řada x000 coby nejvíc low-end - například EOS 3000V.phz^ píše:400D je uplne nekde jinde kdyz jeto nastupce 20D
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

- phz^
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
TomV píše:To není pravda, 400D je nástupce 350D. 20D byl nahrazen modelem 30D. Canon u řady EOS dělí modely přibližně do tří řad: low-end, ty mají označení x00, tedy dvě nuly, pak střední třída, ta se značí x0, tedy jen jedna nula a nakonec profi třída, značená jen číslem, tedy třeba EOS 1Ds, nebo 5D. Ještě existuje čtvrtá řada, kterou jsem teda viděl jen u filmových SLR, a to řada x000 coby nejvíc low-end - například EOS 3000V.phz^ píše:400D je uplne nekde jinde kdyz jeto nastupce 20D
no jiste chci napsat jedno a pisu kraviny to byla moje chyba
- Vodnik
- Začátečník

-
Celkem jasně píše, že to prodal komplet a skla nemáTomV píše:Jestli máš na toho Canona skla, tak jedině Canon, a to 20D. Držel jsem v ruce, je to špičkový tělo za ty peníze. 400D na to nemá ani zdaleka.
vss Vodnik DrC+ (kp)
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jo, vidíš, to jsem si nevšiml.Vodnik píše:Celkem jasně píše, že to prodal komplet a skla nemáTakže se to stejně zvrhává na flame Nikon/Canon - já osobně bych šel do D80

- Butcherson
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Chtelo by to nekde v Brne osobne odzkouset a osahat.Nevite nahodou kde by to bylo mozny?Chtel bych videt jak moc se podepise ta hmotnost 20d(200gr vice oproti 300D,ale zase bude lip sedet v ruce asi no)
Case: Chieftec LCX-01SL-SL-B Cpu: Intel P4 3,4 GHz 800FSB 1MB 775 Motherboard: Abit AG8 915 Grafika: Asus x1950 256MB pci-e HDD: Hitachi 7K250 500GB,Maxtor 250GB Palírna: DVD-RW LG4081B Repro: Genius HT 5.1Cpu Fan: Zalman 7700al/cu System: WinXP SP2 Router: SMC Barricade router 7004VBR Internet: Netbox 10mbit
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Držel jsem oboje a je to nebe a dudy - u 20D máš pocit, že držíš foťák, drží se parádně... u 300D v tý ruce nic nemáš.Butcherson píše:Chtelo by to nekde v Brne osobne odzkouset a osahat.Nevite nahodou kde by to bylo mozny?Chtel bych videt jak moc se podepise ta hmotnost 20d(200gr vice oproti 300D,ale zase bude lip sedet v ruce asi no)

- KikoKK
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
... riesil som nedobrovolne podobny problem
... ukradli mi 300D ale aj so vsetkymi sklami a vybavou
... uvazoval som 30D / 20D ~ Nikona 80 ale nakoniec som zobral 400D
... usetrene peniaze davam do lepsich objektivov
... ukradli mi 300D ale aj so vsetkymi sklami a vybavou
... uvazoval som 30D / 20D ~ Nikona 80 ale nakoniec som zobral 400D
... usetrene peniaze davam do lepsich objektivov
CPU: AMD A64 3200+ Venice @ 2700MHz 10x270MHz 1.50V || Modified QCool P3 Water Cooling CPU + GPU + CHIPSET || MB: DFI LANPARTY UT NF4 Ultra-D || CASE: ThermalTake Tsunami Silver + Window || PSU: Chill Inovation 510A || RAM: 2 x V-Data 1GB DDR400 2.5-4-4-8 || GPU: MSI NX6600 Diamond 400/800 @ BIOS flash 6600GT 550/1100 || zatial integrovany zvuk || Genius 5.1 HT || S-ATA stripping RAID 2 x 160GB Seagate 8.7200 16MB cache || DVD+/-RW Asus DRW-1608P3S || LCD: Samsung SyncMaster 940BW || KEY + MOUSE Logitech diNovo Media Desktop Laser || Joystick: Logitech Extreme 3d PRO || vrrm-vrrrm-volantos Logitech RacingWheel G25 ||