NVIDIA GeForce Go 7300

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
mucha
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

NVIDIA GeForce Go 7300

Příspěvek od mucha »

Cau, mam dotaz.

O vyse uvedene karte moc newim, ale vim ze jsou urcite typy (ne do notasu), kde je mozne pomoci nejakeho softu "otevrit" vice pipelines. Tak me zajima, jestli nekdo nevite o jakymkoliv nedestruktivnim tuningu NVIDIA GeForce Go 7300. Nejvetsi problem tady teto karty je propustnost sbernice a ta je 64bitu. Jinak je docela vpoho.
eraser007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eraser007 »

mam ju v NB

pipelinez otvorit nejdu... ale ide fakt slusne pretaktovat, jadro z 350mhz (asus default, nvidia zvykne taktovat na 290mhz) ide na 550MHz, pamat ide tiez okolo 150-200Mhz...
vtedy uz ma celkom solidny vykon...

pokial mas teploty na jadre po taktnuti do 60st, myslim ze bude bezpecne ponechat do tych 530Mhz...

ale vsetko zavisi od vyrobcu notebooku a chladenia...
NB : Asus A6Km Q-0010
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
mucha
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mucha »

eraser007 píše:mam ju v NB

pipelinez otvorit nejdu... ale ide fakt slusne pretaktovat, jadro z 350mhz (asus default, nvidia zvykne taktovat na 290mhz) ide na 550MHz, pamat ide tiez okolo 150-200Mhz...
vtedy uz ma celkom solidny vykon...

pokial mas teploty na jadre po taktnuti do 60st, myslim ze bude bezpecne ponechat do tych 530Mhz...

ale vsetko zavisi od vyrobcu notebooku a chladenia...
No je konkretne v NB TOSHIBA SATELLITE P100-SD3. V cem jsi to taktoval? Powerstrip? Rozhodne nechci, aby se z toho zakourilo :)) A s tou 64bit sbernici nic udelat asi nepujde, co?
fanik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fanik »

žádné pipelines nejdou otevřít, pouze v omezené míře přetaktovat
mucha
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mucha »

fanik píše:žádné pipelines nejdou otevřít, pouze v omezené míře přetaktovat
Oukej..

A co si myslite, ze je lepsi na hry? TOSHIBA SATELLITE P100-SD3 ( http://www.windowsmarketplace.ca/Specs. ... mId=295860 ), nebo Fujitsu Siemens Amilo M1439 G
( Pentium-M 750 1.86GHz 1024MB 80GB SATA DVD+/-RW DL NVidia GeForce 6600 Go 128MB USB 2.0/FireWire/Modem/Gb LAN/WLAN 802.11bg 4in1 Card Reader (SD/MMC/MS/MS Pro) 15.4" WXGA TFT (1280x800) Windows XP Home Li-Ion baterie )

GK je samozrejme lepsi u druheho modelu, ale chci vedet, jestli lepsi CPU kompenzuje slabsi GK u prvniho modelu. Pripadne jak by to bylo u udajnem pretaktovani.

Diky moc..
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Ve výběru vhodného Notebooku bych doporučil pokračovat v sekci Mobilní zařízení. Thx
Goldnoob team proud member!
kanec karel
Nováček
Nováček

KAŽDÁ RADA DOBRÁ

Příspěvek od kanec karel »

Nemám žádnou zkušenost a proto prosím o radu, jakou verzi ovladačů si mám stáhnout na - NVIDIA GeForce Go 7300 (notebook Asus A6Km -Q058H). Nyní mám 8.2.0.4 z 23.9.2005 - DÍKY !
Hijacker933
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hijacker933 »

to mas na webu nvidie,vyberes si podle kategorie geforce,geforce Go atd, spoustu ovladacu ruzne modnutych najdes i na guru3d.com Chce to jen vyzkouset :)
kanec karel
Nováček
Nováček

KAŽDÁ RADA DOBRÁ

Příspěvek od kanec karel »

Díky - tohle bych docela věděl, ale chtěl jsem se zeptat na nějaké zkušenosti (rady) od lidí, co maj stejnou graf.kartu v notebooku a maj to zmáknutý. Já to nikdy nedělal a chtěl bych mít malou jistotu, že to pošlape. DÍKY VŠEM !
PříspěvekZaslal: út 26. prosinec 2006, 14:22 Předmět: KAŽDÁ RADA DOBRÁ
Nemám žádnou zkušenost a proto prosím o radu, jakou verzi ovladačů si mám stáhnout na - NVIDIA GeForce Go 7300 (notebook Asus A6Km -Q058H). Nyní mám 8.2.0.4 z 23.9.2005 - DÍKY !
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Goldnoob team proud member!
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“