Je mozna reklama na foru?
- Piki999
- Nováček
-
Je mozna reklama na foru?
Zdrawim te chci se te zeptat jestli je mozny dat na toto forum Banner o velikosti 88x31px
- Coololooser
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Cujo
- Mírně pokročilý
- wector
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- Jaitni
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- wector
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
No v podstatě odpověděl - kdo to tu čte, ten si jistě již všiml věty "možnost reklamy se připravuje". Ale když se podívám na odkaz od coola, tak je celkem snadno domyslitelné, že to autor chce gratis.Jaitni píše:Ale kolik... to je ta otázka (na wilííka). Tak doufám že odpoví eště než to zamčewector píše:Imho když zaplatíš, všechno půjde

- Othrondir
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Jasper
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Já bych řekl, že reklama na pctuningu je starost seznamu.cz jakožto vlastníka pctuningu... Na seznamáckých stránkách si můžeš najít ceník. Sice tam maji jen cenik pro magazín PC tuning, ale myslim ze i tady na foru se staraji o reklamu. Tedy alespoň mam v adblocku tady na fóru blokle něco z ad.seznam.cz...
- Wilik
- Administrátor
Vidim, ze jsou tu opet desitky povolanych, kteri radi a s vtipem odpovidaji na otazky urcene pro adminy...
Kazdopadne, moznost reklamy pro forum se pripravuje, ale v soucasne dobe tu zadna oficialni reklama pro treti strany umoznena neni. Ze to nebude zadarmo netreba pripominat.
Tot vse k tomuto tematu...
Kazdopadne, moznost reklamy pro forum se pripravuje, ale v soucasne dobe tu zadna oficialni reklama pro treti strany umoznena neni. Ze to nebude zadarmo netreba pripominat.
Tot vse k tomuto tematu...
- karf
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
doufam, že ta reklama bude v rozumných mezích a rozumných rozměrů aby se nemuselo zběsile scrollovat jako na jednom nejmenovaném w***z foru.Wilik píše:Kazdopadne, moznost reklamy pro forum se pripravuje, ale v soucasne dobe tu zadna oficialni reklama pro treti strany umoznena neni.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
- PCMark
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT
použij mozekPCMark píše:Měl bych ještě jeden menší dotaz na Wilika ohledně tématu.
Bude ta připravovaná reklama možná i pro konkurenční fóra s hw obsahem, pokud si ji zaplatí samozřejmě ?
Nebo reklama na takovéto weby nebude umožněna?

Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
- PCMark
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Právě že ho používám a kdyby si třeba jiné hw forum u mě objednalo reklamu, tak by mi to nevadilo. Byl bych dokonce radši než kdyby to byla třeba reklama na koberce

Ale tady by mohla možná vadit i placená reklama na konkurenci, nejsem si tím jistý a proto se ptám, ať vím jestli si mám na tu reklamu zde začít šetřit.

Ale tady by mohla možná vadit i placená reklama na konkurenci, nejsem si tím jistý a proto se ptám, ať vím jestli si mám na tu reklamu zde začít šetřit.

- Wilik
- Administrátor
- shadow
- Středně pokročilý
- PCMark
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- h4__
- Žlutá karta Bazar
-
- sovicka
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
h4__: http://www.toplist.cz/toplist/?kat=-1&search=PCT&a=s
(ano Wiliku, omlouvám se za svoji nepovolanost, ale když to tu nezamykáš...)
//edit Wilik - toplist meri jen PCT webmag, ne forum... forum ma pres 6000 lidi denne...
//edit sovicka: ok, my fault, moje neinformovanost, bylo mi divné že je to tak málo lidí...
(ano Wiliku, omlouvám se za svoji nepovolanost, ale když to tu nezamykáš...)
//edit Wilik - toplist meri jen PCT webmag, ne forum... forum ma pres 6000 lidi denne...
//edit sovicka: ok, my fault, moje neinformovanost, bylo mi divné že je to tak málo lidí...
Naposledy upravil(a) sovicka dne sob 23. pro 2006, 16:39, celkem upraveno 1 x.
Francie ... sladká Francie
- ctrl_j
- Začátečník
-
a tohle je co ? http://www.toplist.cz/stat/?menu=256&n=74331&kdy=dnesWilik píše://edit Wilik - toplist meri jen PCT webmag, ne forum... forum ma pres 6000 lidi denne...
~ The difference between genius and stupidity is that genius has its limits. - A. Einstein ~
- Wilik
- Administrátor
Drive jsme Toplist vyuzivali, ale jak je patrne z toho grafu, tak ho uz nekolik mesicu nepouzivame...ctrl_j píše:a tohle je co ? http://www.toplist.cz/stat/?menu=256&n=74331&kdy=dnes