No to už tu přece bylo řečeno. Buď uznáš to, že jsi s tím neodborně zacházel, nebo prostě řekneš že se to spálilo při normálním provozu. Nebo si myslíš, když si koupíš třeba vadné CPU a ono se při defaultu druhý den spálí, tak že máš 10 tisíc za procesor pryč...? Ne, jedná se normálně o vadu výrobku a povinností prodávajícího je toto zboží vyreklamovat.Kokin píše:akorat se bojim že mi porad budou rikat že ta vada je vidět a že to nemůžou vzít..co pak?
když připojim disk nezapne se mi copm....
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Lukke
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
i7-4930K@4.6GHz | ASUS X79-DELUXE | 2x MSI R7970 | 64GB RAM | 2x SSD Intel 730 - 480GB | Corsair 550D Obsidian | PilsFree 500/500MBit
- Kokin
- Začátečník

ok tak to nějak zkusim...Lukke píše:No to už tu přece bylo řečeno. Buď uznáš to, že jsi s tím neodborně zacházel, nebo prostě řekneš že se to spálilo při normálním provozu. Nebo si myslíš, když si koupíš třeba vadné CPU a ono se při defaultu druhý den spálí, tak že máš 10 tisíc za procesor pryč...? Ne, jedná se normálně o vadu výrobku a povinností prodávajícího je toto zboží vyreklamovat.Kokin píše:akorat se bojim že mi porad budou rikat že ta vada je vidět a že to nemůžou vzít..co pak?