Nastavení pošty v MS Outlook

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
Tuky
Začátečník
Začátečník

Nastavení pošty v MS Outlook

Příspěvek od Tuky »

Dobrý den chtěl bych se zeptat jak mám nastavit protokoly pop3. a smtp v outlooku když jsem připojen přes eurotel mobil a email mám ve tvaru xxx@email.cz. teď tam mám nastaveno pop3.email.cz a smtp.etmail.cz a nechce se mi to připojit na server příchozí pošty. nevíte někdo co s tím.
Díky
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

ignorelist: kremrole a dezoláti
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Nejsem si tím úplně jistej ale imho by jako smtp by měl být nastavenej smtp server O2, nicméně při špatným nastavení smtp se ti email nepovede odeslat, takže pro začátek jeď podle zombuxova odkazu...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
Smith
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smith »

Don Martinez píše:Nejsem si tím úplně jistej ale imho by jako smtp by měl být nastavenej smtp server O2
nemusí, když ten email nabízí i SMTP, tak nemusíš používat SMTP od ISP
# Desktop [Ryzen 9 7950X, 128 GB RAM, GeForce GTX 1660 Ti, 4x SSD, 3x Dell UP2716D(A), W11 Pro]
# Notebook Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W11 Pro], Apple MacBook Air 13" [M2, 16 GB RAM, 512 GB SSD]
# Home Server [2x E5-2630 v3, 128 GB RAM, WS2019] # Storage Synology DS1815+ [24 TB RAID6], Synology DS1819+ [24 TB RAID6, 10 GbE]
# Samsung Galaxy S23 Ultra # Canon EOS R5, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

pokud mám připojení od Eurotelu tak smtp.etmail.cz je v pohodě :wink:
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Tuky
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Tuky »

Tak už to mám, už to funguje. Vtip je v tom že když máte email přes seznam (s koncovkou email) tak musíte mít uživatelské jméno v plném přihlašovacím tvaru např.: honza@email.cz. Jinak pop3 je normálně "email" a smtp je "etmail". Díky za radu.
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“