Neutáhne moji sestavu zdroj??

Problémy, rady a vše ostatní k PC zdrojům, UPS, napájení a voltážím, wattmetrům i počítání spotřeby.
Pearce
Nováček
Nováček

Příspěvek od Pearce »

Radsi seber Corsair Power Supply HX620 620W, uvnitr stejny jako Seasonic, modularni kabely, zaruka 5 let, cena +- stejna jako M12-600W Seasonic. Corsair nema navic ten 60mm vetracek, takze by mel byt krapet tissi, viz. http://www.silentpcreview.com/article699-page1.html
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

ale jestli nebude topit,ale 5leta zaruka to svedci o tom,ze si vyrobce veri..
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Pearce
Nováček
Nováček

Příspěvek od Pearce »

Pak dej prosim vedet, jak jsi s nim spokojeny. Po novem roce planuju novy komp a jako zdroj asi Corsair Power Supply HX520.
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Ja podle toho testu si myslim,ze neni co resit,akorat me zarazi,ze alza,odkud jsem ho obednal pise jen 24mesicni zaruku 5letou asi drzi vyrobce
Pearce
Nováček
Nováček

Příspěvek od Pearce »

U Czechcomputer maji uvedenu zarucni dobu 5 let.
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

To vim,ale nemeli ho,alza v dobe,kdy jsem obednaval mel posledni kus,tak doufam,ze se na me dostane
Aaron Power
Nováček
Nováček

Příspěvek od Aaron Power »

jak jsem tak procital tenhle thread, napadlo me, ze polozim svuj tupy dotaz tady: jak vlastne poznam, ze me problemy s compem zpusobuje zdroj (samozrejme, krome teoretickych predpokladu, ze to uplne nutne musi byt on - mam noname 300W a zivi Athlon XP 1800+, dva disky, NV GF FX 6600GT, dve dvd mechaniky a nejake dalsi PCI karty)?

Comp mi prakticky nahodne pada...nekdy primo pri bootu, dneska jsem mel pulhodiny pusteneho Caesara IV a pak to najednou padlo. Nemuzu v tom najit zadny vzorec, takze nemuzu najit stopro jistotu, ze je to zdroj.

A az se mi vysmejete, ze se pokousim provozovat pocitac s tak slabym zdrojem (na +12V ma 10A), jaky bych si mel koupit? Nekde jsem cetl, ze moje grafarna by potrebovala tak 17A na +12V railu...
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Aaron Power píše:jak jsem tak procital tenhle thread, napadlo me, ze polozim svuj tupy dotaz tady: jak vlastne poznam, ze me problemy s compem zpusobuje zdroj (samozrejme, krome teoretickych predpokladu, ze to uplne nutne musi byt on - mam noname 300W a zivi Athlon XP 1800+, dva disky, NV GF FX 6600GT, dve dvd mechaniky a nejake dalsi PCI karty)?

Comp mi prakticky nahodne pada...nekdy primo pri bootu, dneska jsem mel pulhodiny pusteneho Caesara IV a pak to najednou padlo. Nemuzu v tom najit zadny vzorec, takze nemuzu najit stopro jistotu, ze je to zdroj.

A az se mi vysmejete, ze se pokousim provozovat pocitac s tak slabym zdrojem (na +12V ma 10A), jaky bych si mel koupit? Nekde jsem cetl, ze moje grafarna by potrebovala tak 17A na +12V railu...
presne to dela me...
dva dny drzi,pak spadne jen tak pro nic za nic,pak zase bezi....
rikam si,ze je v siti treba podpeti a ten zdroj uz to neudrzi...
100% jistotu bys mel,kdybys mohl skusit silnejsi zdroj a dlouhodobe(aspon ja bych potreboval pada mi to nepravidelne),ale to ja nemuzu,tak holt jsem obednal novej zdroj a je to....snad to nebudou ramky..... :cry:
Aaron Power
Nováček
Nováček

Příspěvek od Aaron Power »

Red Devil píše:
Aaron Power píše:jak jsem tak procital tenhle thread, napadlo me, ze polozim svuj tupy dotaz tady: jak vlastne poznam, ze me problemy s compem zpusobuje zdroj (samozrejme, krome teoretickych predpokladu, ze to uplne nutne musi byt on - mam noname 300W a zivi Athlon XP 1800+, dva disky, NV GF FX 6600GT, dve dvd mechaniky a nejake dalsi PCI karty)?

presne to dela me...
dva dny drzi,pak spadne jen tak pro nic za nic,pak zase bezi....
rikam si,ze je v siti treba podpeti a ten zdroj uz to neudrzi...
100% jistotu bys mel,kdybys mohl skusit silnejsi zdroj a dlouhodobe(aspon ja bych potreboval pada mi to nepravidelne),ale to ja nemuzu,tak holt jsem obednal novej zdroj a je to....snad to nebudou ramky..... :cry:

too bad...nepodarilo se mi sehnat nikoho s dostatecene vykonnym zdrojem. Nejlepsi byla nejaka mizerna noname 350W, zdalo se, ze to trochu pomohlo, ale nic prukazneho. Po pametech jsem sel zpocatku, ale zda se, ze temi to neni.
jeux
Nováček
Nováček

zdroj 300wat

Příspěvek od jeux »

Tak pánové chtěl sem se pochlubit se svojí zkušeností,nedávno mi kleknul zdroj 420W noname,momentálně sem neměl možnost koupit novej,tak sem vyhrabal ve skříni jinej noname o výkonu 300W.Použil sem ho,protože sem musel svou sestavu uvést co nejdřív do provozu-potřeboval sem gemblovat.Otázka zněla- utáhne to Athlon 64 1800mhz@2400mhz,1GBram,1x80GB,1x200GBhdd,1xDVD-layer-druhou sem odpojil,Radeon1950pro,deska K8N4-E,PCI zvukovka waveterminal 192M+nějakej ten větráček navíc-odpověď je,že to utáhne-respektive pořád
"tahá".
Dával sem si výpočet zdroje pro tuhle sestavu a vyšlo mi něco přes 450W,může mi někdo vysvětlit,jakto,že to utáhne 300W NONAME? A to sem na tom včera pařil Rise of nations několik hodin v kuse bez jediného zaváhání systému!
Samozřejmě,že se chystam koupit novej zdroj,ale todle sem nečekal!
athlon 64@2400mhz,asus K8N4-e,1GBram,asus1950pro cf,fortron500w
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: zdroj 300wat

Příspěvek od Red Devil »

jeux píše:Tak pánové chtěl sem se pochlubit se svojí zkušeností,nedávno mi kleknul zdroj 420W noname,momentálně sem neměl možnost koupit novej,tak sem vyhrabal ve skříni jinej noname o výkonu 300W.Použil sem ho,protože sem musel svou sestavu uvést co nejdřív do provozu-potřeboval sem gemblovat.Otázka zněla- utáhne to Athlon 64 1800mhz@2400mhz,1GBram,1x80GB,1x200GBhdd,1xDVD-layer-druhou sem odpojil,Radeon1950pro,deska K8N4-E,PCI zvukovka waveterminal 192M+nějakej ten větráček navíc-odpověď je,že to utáhne-respektive pořád
"tahá".
Dával sem si výpočet zdroje pro tuhle sestavu a vyšlo mi něco přes 450W,může mi někdo vysvětlit,jakto,že to utáhne 300W NONAME? A to sem na tom včera pařil Rise of nations několik hodin v kuse bez jediného zaváhání systému!
Samozřejmě,že se chystam koupit novej zdroj,ale todle sem nečekal!
Jsou veci mezi nebem a zemi...
Ja celou dobu taky rikam,ze ten muj tu moji sestavu musi nakrmit,ale holt si udelam radost,kdyz uz nic(teda doufam,ze to padat prestane,ikdyz zase dva dni nic..)
sejny
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sejny »

přesná ukázka pro ty, co si myslí že je potřeba 500 a více W zdroj na sestavy tohodle ražení
E2180@3GHz, Gigabyte P35 DS4, 2*512ram, GeForce 7300GT, WD Raptor 36GB ADFD, Maxtor DM9 250GB, CFI1009, Seasonic S12 430W, Revolution 5.1(HW moded), Home made amplifier 2*350W, Tuner: Tesla T820A, CD player: ETA482, Phono: Tesla MC400, Tape: Tesla SM260 and SM261HI-FI
Odpovědět

Zpět na „Počítačové a záložní zdroje“