Jaký notebook by jste mě doporučili za 19 - 19,500 Kč s DPH. Zaměření kancelář word, excel, internet, přehrávání filmů DVD a DivX a obyč. hry tipu worms 2D atd.
Hardware by měl vypadat asi takhle :
CPU 1600 - 1800 Mhz, pokuď možno s OS Xp home, Grafika 128 Mb zdílena,
512 DDR, DVD-RW, LAN, WLAN 10/100/ (1000) nevím jestli by byla nutná,
Display 15", Disk 60 - 80 GB asi ATA, USB 2, 1394 lepší ale není podmínkou.
Značku bych vybíral: HP, DELL, Toshiba, Asus, Prestigio - možná. Kvalitnější zpracování
Pište svoje názory na notebooky co by jste doporučili. Díky
Výběr notebooku do 19,000 Kč
Moderátor: Don
- -Miky-
- Nováček

-
Výběr notebooku do 19,000 Kč
VIA KT6V, AtlonXP 2600+, DDR 1024 400 mhz A-DATA, HDD 120GB 7200 - SATA, Gygabyte FX6600 GT, SB Audigy
- Don Martinez
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Hewlett-Packard nx7400 - EY505ES - Core Solo za hodně slušnou cenu
, ale bohužel bez OS, Fujitsu Siemens Amilo Pro V2085, Fujitsu Siemens Amilo M1450G - výjezdový modely s Pentiem M... Osobně bych oželel XP a vzal to první HP
...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník

Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník

- Alekss
- Začátečník

- bonavox
- Začátečník

-
Za tuto cenu mám jednoznačný tip - MicroStar M670X-011CZ
Má totiž oproti všem ostatním obrovskou výhoru (resp. ostatní proti němu obrovský handicap) - má plnohodnotnou klávesnici, včetně numerické!
Sám ho mám jako domácí stroj a nemůžu si jej vynachválit. Výborné zpracování, pevný, nevrže, lehký, velmi dobrý displej, velmi dobrá výbava. Viz třeba http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=41948
Má totiž oproti všem ostatním obrovskou výhoru (resp. ostatní proti němu obrovský handicap) - má plnohodnotnou klávesnici, včetně numerické!
Sám ho mám jako domácí stroj a nemůžu si jej vynachválit. Výborné zpracování, pevný, nevrže, lehký, velmi dobrý displej, velmi dobrá výbava. Viz třeba http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=41948
Podpis může být maximálně “50 bodů vysoký”, akorát že už nikdo neřekne, kolik řádků těch 50 bodů je. Tak raději pro jistotu nic … PRAVIDLA VIVAT!