Problém s připojením MP3 přehrávače
Moderátor: CageJ
- Nefer
- Nováček

Problém s připojením MP3 přehrávače
Mám problém s připojením MP3 přehrávače. Ať se snažím, jak se snažím, nedaří se mi ho připojit k počítači. Po připojení to vypadá jako normálně, když se připojí něco nového přes USB. Klasická hláška bylo rozpoznáno nové zařízení, potom nová bublina informující o instalaci zařízení a nakonec vyskočí hláška ZAŘÍZENÍ USB NEBYLO ROZPOZNÁNO. Podle správce zařízení je připojeno neznámé zařízení. Ve vlastnostech je psáno, že pro toto zařízení nejsou nainstalovány žádné ovladače, nicméně ten přehrávač ani žádné nepotřebuje. Testoval jsem jej i na jiných počítačích a tam funguje normálně, připojí se jako fleš disk. Nějak mi to nejde do hlavy. Zkoušel jsem několikrát znovu nainstalovat nový systém, ale nepomohlo to. Všechny ovladače jsou nainstalovány, USBéčka fungují, skener, tiskárna i volantpracují bez problémů.
Nedokázal by mi někdo poradit?
- Dave.1
- Nováček

Re: Problém s připojením MP3 přehrávače
ja mel nedavno podobny problem s pripojenim fotaku, aby se hlasil jako USB disk a pomohlo mi vlozeni CDcka s windows XP a system si dotahl nejake ovladace a uz to slape ..... zkus tedy dat disk WXP do mechaniky a pri rozpoznani toho prehravace at zkusi system hledat ovladace na CD, snad pomuze ...Nefer píše:Mám problém s připojením MP3 přehrávače. Ať se snažím, jak se snažím, nedaří se mi ho připojit k počítači. Po připojení to vypadá jako normálně, když se připojí něco nového přes USB. Klasická hláška bylo rozpoznáno nové zařízení, potom nová bublina informující o instalaci zařízení a nakonec vyskočí hláška ZAŘÍZENÍ USB NEBYLO ROZPOZNÁNO. Podle správce zařízení je připojeno neznámé zařízení. Ve vlastnostech je psáno, že pro toto zařízení nejsou nainstalovány žádné ovladače, nicméně ten přehrávač ani žádné nepotřebuje. Testoval jsem jej i na jiných počítačích a tam funguje normálně, připojí se jako fleš disk. Nějak mi to nejde do hlavy. Zkoušel jsem několikrát znovu nainstalovat nový systém, ale nepomohlo to. Všechny ovladače jsou nainstalovány, USBéčka fungují, skener, tiskárna i volantpracují bez problémů.
DELL XPS M1330 Red - Core2Duo T7300 2GHz - 4GB RAM - 120GB HDD 5.400RPM - 8xDVD+/-RW - 128MB NVIDIA GeForce 8400M GS - LED display - Wireless-N - Bluetooth - Biometric Fingerprint Reader - 6-cell 56Whr Battery - Vista Home Premium CZ 32-bit - 4 Years NBD
- Thellwin
- Administrátor

- Nefer
- Nováček

Ten přehrávač by měl fungovat jako flash disk, takže by neměla být zapotřebí žádná instalace. Jinak ovladače k němu byly, ale jen pro w9x, pod wXP nejde spustit ani instalace, ani po zapnutí kompatibility s w98. A ovladače při instalaci nechce žádné. Ještě jsem zkoušel postupem jako v dávných dobách, kdy se ještě muselo některé zařízení připojovat stylem "Přidat nový hardware", ale ani tahle cesta nepomohla a když jsem se mu snažil vnutit myšlenku toho, že opravdu ty ovladače potřebuje, tak je nenašel na disku se softwérem základní desky, wXP ani na disku, který byl u toho empétřiskmena... Asi ten počítač prohodím oknem a bude klid...
- Dave.1
- Nováček

zkus sem hodit odkaz na MP3 prehravac (typ, vyrobce, shop kde jsi koupil), treba se neco najde na strankach vyrobce ...Nefer píše:Ten přehrávač by měl fungovat jako flash disk, takže by neměla být zapotřebí žádná instalace. Jinak ovladače k němu byly, ale jen pro w9x, pod wXP nejde spustit ani instalace, ani po zapnutí kompatibility s w98. A ovladače při instalaci nechce žádné. Ještě jsem zkoušel postupem jako v dávných dobách, kdy se ještě muselo některé zařízení připojovat stylem "Přidat nový hardware", ale ani tahle cesta nepomohla a když jsem se mu snažil vnutit myšlenku toho, že opravdu ty ovladače potřebuje, tak je nenašel na disku se softwérem základní desky, wXP ani na disku, který byl u toho empétřiskmena... Asi ten počítač prohodím oknem a bude klid...
DELL XPS M1330 Red - Core2Duo T7300 2GHz - 4GB RAM - 120GB HDD 5.400RPM - 8xDVD+/-RW - 128MB NVIDIA GeForce 8400M GS - LED display - Wireless-N - Bluetooth - Biometric Fingerprint Reader - 6-cell 56Whr Battery - Vista Home Premium CZ 32-bit - 4 Years NBD
- breadfan
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: