Problém s připojením MP3 přehrávače

Mobily, PDA, MP3/MP4, tablety, el. čtečky, navigace a ostatní vč. technologií (bluetooth ap.).

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Nefer
Nováček
Nováček

Problém s připojením MP3 přehrávače

Příspěvek od Nefer »

Mám problém s připojením MP3 přehrávače. Ať se snažím, jak se snažím, nedaří se mi ho připojit k počítači. Po připojení to vypadá jako normálně, když se připojí něco nového přes USB. Klasická hláška bylo rozpoznáno nové zařízení, potom nová bublina informující o instalaci zařízení a nakonec vyskočí hláška ZAŘÍZENÍ USB NEBYLO ROZPOZNÁNO. Podle správce zařízení je připojeno neznámé zařízení. Ve vlastnostech je psáno, že pro toto zařízení nejsou nainstalovány žádné ovladače, nicméně ten přehrávač ani žádné nepotřebuje. Testoval jsem jej i na jiných počítačích a tam funguje normálně, připojí se jako fleš disk. Nějak mi to nejde do hlavy. Zkoušel jsem několikrát znovu nainstalovat nový systém, ale nepomohlo to. Všechny ovladače jsou nainstalovány, USBéčka fungují, skener, tiskárna i volantpracují bez problémů.

Nedokázal by mi někdo poradit?
Dave.1
Nováček
Nováček

Re: Problém s připojením MP3 přehrávače

Příspěvek od Dave.1 »

Nefer píše:Mám problém s připojením MP3 přehrávače. Ať se snažím, jak se snažím, nedaří se mi ho připojit k počítači. Po připojení to vypadá jako normálně, když se připojí něco nového přes USB. Klasická hláška bylo rozpoznáno nové zařízení, potom nová bublina informující o instalaci zařízení a nakonec vyskočí hláška ZAŘÍZENÍ USB NEBYLO ROZPOZNÁNO. Podle správce zařízení je připojeno neznámé zařízení. Ve vlastnostech je psáno, že pro toto zařízení nejsou nainstalovány žádné ovladače, nicméně ten přehrávač ani žádné nepotřebuje. Testoval jsem jej i na jiných počítačích a tam funguje normálně, připojí se jako fleš disk. Nějak mi to nejde do hlavy. Zkoušel jsem několikrát znovu nainstalovat nový systém, ale nepomohlo to. Všechny ovladače jsou nainstalovány, USBéčka fungují, skener, tiskárna i volantpracují bez problémů.

Nedokázal by mi někdo poradit?
ja mel nedavno podobny problem s pripojenim fotaku, aby se hlasil jako USB disk a pomohlo mi vlozeni CDcka s windows XP a system si dotahl nejake ovladace a uz to slape ..... zkus tedy dat disk WXP do mechaniky a pri rozpoznani toho prehravace at zkusi system hledat ovladace na CD, snad pomuze ...
DELL XPS M1330 Red - Core2Duo T7300 2GHz - 4GB RAM - 120GB HDD 5.400RPM - 8xDVD+/-RW - 128MB NVIDIA GeForce 8400M GS - LED display - Wireless-N - Bluetooth - Biometric Fingerprint Reader - 6-cell 56Whr Battery - Vista Home Premium CZ 32-bit - 4 Years NBD
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Možná bych pak ještě zkusil nainstalovat věci, které jsi dostal na cd k tomu přehrávači (pokud jsi nějaké cd dostal).
Goldnoob team proud member!
Nefer
Nováček
Nováček

Příspěvek od Nefer »

Ten přehrávač by měl fungovat jako flash disk, takže by neměla být zapotřebí žádná instalace. Jinak ovladače k němu byly, ale jen pro w9x, pod wXP nejde spustit ani instalace, ani po zapnutí kompatibility s w98. A ovladače při instalaci nechce žádné. Ještě jsem zkoušel postupem jako v dávných dobách, kdy se ještě muselo některé zařízení připojovat stylem "Přidat nový hardware", ale ani tahle cesta nepomohla a když jsem se mu snažil vnutit myšlenku toho, že opravdu ty ovladače potřebuje, tak je nenašel na disku se softwérem základní desky, wXP ani na disku, který byl u toho empétřiskmena... Asi ten počítač prohodím oknem a bude klid...
Dave.1
Nováček
Nováček

Příspěvek od Dave.1 »

Nefer píše:Ten přehrávač by měl fungovat jako flash disk, takže by neměla být zapotřebí žádná instalace. Jinak ovladače k němu byly, ale jen pro w9x, pod wXP nejde spustit ani instalace, ani po zapnutí kompatibility s w98. A ovladače při instalaci nechce žádné. Ještě jsem zkoušel postupem jako v dávných dobách, kdy se ještě muselo některé zařízení připojovat stylem "Přidat nový hardware", ale ani tahle cesta nepomohla a když jsem se mu snažil vnutit myšlenku toho, že opravdu ty ovladače potřebuje, tak je nenašel na disku se softwérem základní desky, wXP ani na disku, který byl u toho empétřiskmena... Asi ten počítač prohodím oknem a bude klid...
zkus sem hodit odkaz na MP3 prehravac (typ, vyrobce, shop kde jsi koupil), treba se neco najde na strankach vyrobce ...
DELL XPS M1330 Red - Core2Duo T7300 2GHz - 4GB RAM - 120GB HDD 5.400RPM - 8xDVD+/-RW - 128MB NVIDIA GeForce 8400M GS - LED display - Wireless-N - Bluetooth - Biometric Fingerprint Reader - 6-cell 56Whr Battery - Vista Home Premium CZ 32-bit - 4 Years NBD
breadfan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od breadfan »

Ja som mal podpbny problem s jednym USB klucom. Ked som ale do XP doinstaloval SP2, uz to islo.
ASUS A6VM: Pentium 1,73Ghz, 1.5GB Ram, 80GB hdd, GeForce Go7300 256MB atd atd atd
Nefer
Nováček
Nováček

Příspěvek od Nefer »

tak nevím, kde byl zakopaný pes, ale sehnal jsem si jinou základku a už to jede bez jakýchkoliv problémů.... netušil jsem jaký je problém v dnešní době sehnat dobrou desku na socku A. Jinak díky za rady
Odpovědět

Zpět na „Mobilní zařízení, el. čtečky a tablety“