Vybirani sestavy, tak do tech 8000 ?? (+/- par korun) :D

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

X-Spidy-X
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-Spidy-X »

Takze jako pamet beru toho kingmaxe...
Procesor menim za Athlona 3500+

1. Nevite nekdo kdo pravidelne nakupujete na czc.cz jestli se ted da ocekavat nejake zlevneni po vanocich??

2. Na desce takej ten konektor co vypada jako molex, ten je kvuli grafarne?? Mam tam potom hodit norm. molexa nebo na to zdroj ma nejakej spesl?? A ma ho muj zdroj pokud to neni obyc molex??

Jiank THX ALL :-D Po silvestru du nakupovat :D
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-COM »

Těsně po vánocích slevy ne, až tak třetí čtvrtý týden.
Je to normální molex, dává se jen ke žravým grafárnám, takže dávat ho tam ani nemusíš.
NobodyLovesMe píše:S každou deskou jde OC...
Tohle bylo podle mne trochu unáhlený
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
X-Spidy-X
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-Spidy-X »

Takze ho tam mam strcit az dokoupim frafnu do PCI-E?? Nebo o pak zase patri neco primo na kartu a ne na desku? Jinak vyplati se cekat s tou koupi?? De mi o to jestli na tom usetrim pr stovek nebo par korun...?
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-COM »

X-Spidy-X píše:Takze ho tam mam strcit az dokoupim frafnu do PCI-E?? Nebo o pak zase patri neco primo na kartu a ne na desku? Jinak vyplati se cekat s tou koupi?? De mi o to jestli na tom usetrim pr stovek nebo par korun...?
Je to dodatečné napájení pro PCIe, nemusí být zapojený. 7300GT jsem jel bez zapojeného. Asi i 7600GT by nemuselo být zapojené. Každopádně, když to zapojíš, až budeš mít grafárnu, tak to bude sichr. (je to do desky)
Čekat se vyplatí, budou to stokoruny.
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
X-Spidy-X
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-Spidy-X »

Okay, pockam si... Takze diky vsem.. :) VYRESENO :D
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“