Cus lidi... muj tata ma v pocitaci grafiku saphire radeon X550, a vcera jsem mu daval na desku (na chipset) novy chladic(pasivniho zalmana), a kdyz jsem to potom zapnul, tak jsou na obrazovce cervene prerusovane cary (vertikalne), a kdyz jdu do biosu, tak to ty znaky vubec nezobrazuje spravne, treba misto Phoenix to pise Phkjix, takze je tam ocividne neco spatne... a windowsy nabehnou pouze v nouzovem rezimu nebo v rezimu VGA, ale taky jsou tam ty cary, a normalne nenabehnou vubec... mno a chci se zeptat, jestli se nemohl na te grafice nejak zmrsit bios, a jestli bych to nemohl vyresit jeho flashnutim? a nebo jestli to vidite na HW chybu, a je to na reklamaci? ta karta je v zaruce, takze np., a ja se ji vubec nedotk, byl jsem opatrny... a pripadne, pokud si myslite, ze to vyresi flashnuti biosu karty, jak to udelam? diky moc za rady...
PS: urcite je to grafikou, zkouseli jsme tu grafiku dat do jineho PC a delalo to uplne to same, a kdyz jsme dali k tatovi fungujici grafiku, tak to jelo v pohode...
X550 - cervene cary, zprehazene znaky, je v haji.. co s tim?
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Pabos
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Gizmo_CZ
- Začátečník

-
Re: X550 - cervene cary, zprehazene znaky, je v haji.. co s
No a nezavadil jsi při tom o grafiku, nebo jak jsi jí sundával nepoložil jsi jí na něco ostrého?Pabos píše:Cus lidi... muj tata ma v pocitaci grafiku saphire radeon X550, a vcera jsem mu daval na desku (na chipset) novy chladic(pasivniho zalmana)
Mě se jednou stalo něco podobného s GF2 MX400!
Nevybil jsem kondenzátory a když jsem jí odděléval z AGPčka tak to jakoby malounko zajiskřilo a naštěstí pouze grafika byla KO!! (pruhy a barevné čtverečky přes obrazovku a to i v biosu!!! Grafiku jsem nechal "ladem" tak měsíc a pak, jak jsem si na ní zase vspoměl a dal jí do pc zázračně fungovala???!! zajímavé?!
PS: Kde je jí asi konec