Nesmazatelná složka...
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- griper
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Nesmazatelná složka...
Zdravim..nevim kam to presne napsat tak to pisu sem.
Měl sem nainstalovany widle na jednom z mejch disku a rozhod sem se ze si je preinstaluju na druhej (z duvodu mista) a tak sem to udelal vsechno v pohode a pak sem chtel ten disk na kterym byli pred preinstalováním naformatovat ale neslo to tak sem si rek "smaznu to rucne" vsechno az na asi 10slozek f Program files slo ale tydle proste ne a ne se smaznout pise mi to at overim jestli disk neni plnej a jestli to nevyuziva jina aplikace ale to mi pise i u prazdnejch slozek. Zkousel sem restart i jeden soft co by to mej vodstranit a furt to tam je..nemate nejakej napad jak se toho zbavit?
Měl sem nainstalovany widle na jednom z mejch disku a rozhod sem se ze si je preinstaluju na druhej (z duvodu mista) a tak sem to udelal vsechno v pohode a pak sem chtel ten disk na kterym byli pred preinstalováním naformatovat ale neslo to tak sem si rek "smaznu to rucne" vsechno az na asi 10slozek f Program files slo ale tydle proste ne a ne se smaznout pise mi to at overim jestli disk neni plnej a jestli to nevyuziva jina aplikace ale to mi pise i u prazdnejch slozek. Zkousel sem restart i jeden soft co by to mej vodstranit a furt to tam je..nemate nejakej napad jak se toho zbavit?
- santa999
- Začátečník

- Voloď
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
no sem to teda nepatri ....
, pozri ake mas prava a ci si vlastnik tych suborov, a co vyhodi ked nejde pustit format ??
P4 NW 3,0GHz@3,6GHz 1,575V (box) MSI Intel 865PENeo2 pfisr 2x512MB apacer DDR 400MHz @430 MHZ 2-3-3-7 (dual chanell) Maxtor 40Gb Maxtor 60Gb (7200rpm) Seagate baracuda 7200.9 250GB MSI RX800SE AGP 425/800@606/1140) Zalman VF700AlCu, MSI DVD R/RW, Fujitsu siemens P19-2, Thermaltake pure power 480W / MEMBER OF DDRT (Daddy Doughnut Racing Team)
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- griper
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- santa999
- Začátečník

- griper
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- jessie.james
- Začátečník

- Lion_K
- Začátečník

Ono zalezi na desce.jessie.james píše:pri bootovani windu zmackni F5.griper píše:a ze sem tak smely jak zapnu nouzak?
Vetsinou je to ale F8.
Ten správný moment na stisk F8 je těsně před tím, než se ti na obrazovce ukáže logo Windows s běhajícími čverečky - po dokončení POST.
Obvykle počítač vypisuje nadetekované disky, mechaniky, tak v tu chvíli opakovaně zmačkni F8 a měl by se objevit vyběr s různýmy režimy.
PC 1 - AMD Ryzen 9 5900X - ASUS ROG STRIX B550-A GAMING - NZXT Kraken X62 - Crucial Ballistix Sport 32GB DDR4 3200MHz@3600MHz CL16 - GIGABYTE AORUS NVMe Gen4 SSD 1TB - GAINWARD GeForce RTX 3080 Phantom+ GS LHR - 27" Samsung Odyssey OLED G6 G60SD - Seasonic Prime PX-850 - 850W
PC 2 - AMD Ryzen 5 5600X - ASUS TUF Gaming B550M Plus - Scythe Ninja 5 - Patriot Viper Steel 16GB KIT DDR4 4400Mhz@4000MHz CL16 - Transcend MTES-22 - M.2 1TB - MSI GeForce RTX 3070 GAMING X TRIO - 27" OLED G6 G61SD - Seasonic FOCUS Plus 750 Platinum
PC 2 - AMD Ryzen 5 5600X - ASUS TUF Gaming B550M Plus - Scythe Ninja 5 - Patriot Viper Steel 16GB KIT DDR4 4400Mhz@4000MHz CL16 - Transcend MTES-22 - M.2 1TB - MSI GeForce RTX 3070 GAMING X TRIO - 27" OLED G6 G61SD - Seasonic FOCUS Plus 750 Platinum
- Shit
- Odborník PCT

- Runn3r.cze
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- griper
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- griper
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- marsol
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Nesmazatelná složka...
Nejspíš máš na těch složkách zmršený práva.griper píše:Zdravim..nevim kam to presne napsat tak to pisu sem.
Označ je a dej vlastnosti a zabezpečení. Tam přidej EVERYONE a dej FULL Control (všechno zaškrtej). Pak ti to půjde smazat.
PC Konfigurace: MB ASUS A7V880; 1512 MB RAM DDR; AMD AthlonXP 2500+ Barton; HDD SATA Seagate 250 GB, IDE WD 200 GB; IDE Seagate 10 GB; VGA MSI nVIDIA 6600 256 MB SDRAM AGP; TV WinFast2000XP; Lite-on DVD-ROM; HP 9100 CD-ROM/RW; DVD-RAM; 3Com LAN 10/100 TX
- pavduf
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- griper
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Re: Nesmazatelná složka...
moh bys pls udelat nejakej obrazkovej tut? ja to nejak nevidim...marsol píše:Nejspíš máš na těch složkách zmršený práva.griper píše:Zdravim..nevim kam to presne napsat tak to pisu sem.
Označ je a dej vlastnosti a zabezpečení. Tam přidej EVERYONE a dej FULL Control (všechno zaškrtej). Pak ti to půjde smazat.
- gersa
- Začátečník

A co takhle nabootovat do prikazovyho radku a smazat to pomoci old dos prikazu?griper píše:No tak sem to zkusil v tom nouzaku a nejde to...
joa ten wholockme me nejak nejde nainstalovat. rozbalil sem si to do programfiles/wholockme/ a dal sem install...bliknul prikazovej radek a nic.. co delam blbe?
Anebo to udelej jak radi PAVDUF
- J X P
- Středně pokročilý

- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
A zkoušel jsi co? z nouzáku to nejde?J X P píše:ja mam dneska podobny problem, ovsem neni to pravy a v nouzovym rezimu jsem to zkousel.
mam asi 5 gif souboru (z webu), ktery maji priserne dlouhy nazev a pri pokusu o otevreni nebo smazani hlasi "Nelze precist zahlavi souboru" nebo "The file doesnt exist".
vubec nemam ideu jak to vyresit ..
- paul27
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Co zkusit Unlocker, Avenger, popřípadě KillBox.J X P píše:ja mam dneska podobny problem, ovsem neni to pravy a v nouzovym rezimu jsem to zkousel.
mam asi 5 gif souboru (z webu), ktery maji priserne dlouhy nazev a pri pokusu o otevreni nebo smazani hlasi "Nelze precist zahlavi souboru" nebo "The file doesnt exist".
vubec nemam ideu jak to vyresit ..