skus si pročíst první stránku a zjistíš kde k tomu case stoobi přišelZen píše:Jasne kde sa da kupit ? a kolko pribl stoji? dik
Project: The PUNISHER by Stoobi
Moderátor: L4mka
- maart
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Alan Wake
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
2 maart : Podle mě myslel to plexisklo..... 
Myslím, že to stoobi bral z axomu nebo má nějakej soukromej zdroj
.......fakt nevím, ale on vám to určitě řekne.......
Myslím, že to stoobi bral z axomu nebo má nějakej soukromej zdroj
Moje sestavička - CPU : AMD Athlon 64 X2 3800+ 2,0GHz @ 2,6GHz BOX cooler (coming soon : Thermalright Ultra 120 cooler), MB : DFI LP UT NF4 SLI-DR Venus, VGA : Gigabyte NX7900GTX 512MB PCI-E 650/1600 @ 701/1808, HDD : Seagate SATA 200 GB, Operační paměť : 2x1GB G-Skill F1-4000USU2-2GBHZ, Power Supply : Enermax Liberty 620W Modular System, Kláveska : Logitech G15 Gaming Keyboard, Hlodavec : Logitech MX1000, Audio System : Logitech Z-2300, Monitor : Sony SDM-HS73 LCD 17"
Mafia2Forum.com - Největší mezinárodní portál o Mafii 2
- Stoobi
- Čestný člen

-
- Kontaktovat uživatele:
Takže jsem se po delší době opět dostal do dílny abych něco udělal. Rozhodl jsem se o razantní předělání celého modu, resp. jsem trochu změnil plán a některé věci chci prostě udělat ještě jinak. Proto jsem vzal jinou šasi (stejný typ case) a nový vrchní plech z důvodu změny madla. Původní madlo totiž částečně vadilo zdroji. Myslel jsem si, že ro vyřešim zdrojem na míru, ale nakonec jsem tenhle způsob zavrhl a začal pracovat na novém madlu. Znatelnou změnou projde i přední panel, kde jsem vymyslel úplně jiné řešení, než bylo původně zamýšleno. Proto jsem original plech odřízl a nahradil ho hliníkovým L profilem zpevněným dvěma kusy U profilu. Samozřejmě to tak nezůstane, bude tam opět i již prezentované plexi, ale trošk jinak...však uvidíte...
A tady tedy několik fotek...zítra snad budou další...

A tady tedy několik fotek...zítra snad budou další...

- Micis89
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- m.Pták
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
me se to teda libi,ta masivnost te skrine s tou barevnou komibnaci vypada moc dobre...a to madlo je taky hezky,originalni a ciste zpracovany...jenom doufam ze ta dirka(nerovnost)nahore na te fotce u madla pujde jeste zahladit
a kde kupujete ten honey tahokov ?ja sem ho jeste nikde nevidel 
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
- Stoobi
- Čestný člen

-
- Kontaktovat uživatele:
- Alan Wake
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Honeycomb je u nás v podstatě nesehnatelný.
Jen aby jste věděli (např. mPták). Je to ze stejnýho materiálu jako perforovanej plech (ten který použil Stoobi), akorát má díry ve tvaru šestiúhelníku..........proto se mu říká honeycomb. (v češtině medový plát nebo tak nějak).
Tady máte fotku, ať víte o čem mluvím a jak vypadá.
Honeycomb
2 Stoobi : Nějak nechápu to, proč jsi ten tmel přestříknul plničem, když ještě budeš nanášet další vrstvu tmelu.
Nebyl ten plnič zbytečnej? Ty větší nerovnosti tím přece neopravíš, k tomu potřebuješ tmel (jemnější) a teprve po první nebo druhé vrstě toho jemnější tmelu se to stříkne plničem........nebo snad ne?
Jen aby jste věděli (např. mPták). Je to ze stejnýho materiálu jako perforovanej plech (ten který použil Stoobi), akorát má díry ve tvaru šestiúhelníku..........proto se mu říká honeycomb. (v češtině medový plát nebo tak nějak).
Tady máte fotku, ať víte o čem mluvím a jak vypadá.
2 Stoobi : Nějak nechápu to, proč jsi ten tmel přestříknul plničem, když ještě budeš nanášet další vrstvu tmelu.
Moje sestavička - CPU : AMD Athlon 64 X2 3800+ 2,0GHz @ 2,6GHz BOX cooler (coming soon : Thermalright Ultra 120 cooler), MB : DFI LP UT NF4 SLI-DR Venus, VGA : Gigabyte NX7900GTX 512MB PCI-E 650/1600 @ 701/1808, HDD : Seagate SATA 200 GB, Operační paměť : 2x1GB G-Skill F1-4000USU2-2GBHZ, Power Supply : Enermax Liberty 620W Modular System, Kláveska : Logitech G15 Gaming Keyboard, Hlodavec : Logitech MX1000, Audio System : Logitech Z-2300, Monitor : Sony SDM-HS73 LCD 17"
- filletzz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ten plnič ti krásně ukáže místa kde to je ještě potřeba přemáznout, v tý první vrstvě tmelu se to blbě poznává, alespoň já to tak dělám a myslim že stoobi takyAlan Wake píše: 2 Stoobi : Nějak nechápu to, proč jsi ten tmel přestříknul plničem, když ještě budeš nanášet další vrstvu tmelu.Nebyl ten plnič zbytečnej? Ty větší nerovnosti tím přece neopravíš, k tomu potřebuješ tmel (jemnější) a teprve po první nebo druhé vrstě toho jemnější tmelu se to stříkne plničem........nebo snad ne?
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
- Nitroxil
- Začátečník

plnič je dobrej, protože odhalí nerovnosti, které okem nepostřehneš ,taky se mi nekdy zdálo,že mám povrch hladkej a po plniči jsem odhalil ty nerovnosti které jsem neviděl
// byl jsi rychlejší
// byl jsi rychlejší
CPU: AMD Phenom II X3 720BE,Motherboard: GB GA MA790x-UD3p,RAM: 2*2GB Kingston HyperX DDR2 800Mhz(CL4) , VGA: Zotac 9600GT AMP!, LCD :HP LP2065 20" HDD: WD CaviarBlue 640GB, Case: CoolerMaster Mystique, PSU: Enermax Liberty 400W, , Keyboard Logitech G15new, Mouse: Logitech MX 518@Steelpad QCK, Tv karta: Leadtek Winfast DTV2000 H
- Alan Wake
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ok......dík. Aspoň jsem zase o něco chytřejší.
Samozřejmě chápu, že to odhalí ty nerovnosti, ale na druhou stranu se to udělat i bez něj. (myslím tím nanést druhou popř. třetí vrstvu tmelu)
- Stoobi
- Čestný člen

-
- Kontaktovat uživatele:
Přesně jak zde píšete. Je to tmelený tmelem se skelnými vlákny a potom jsem dorovnával nerovnosti jemným tmelem a až poté stříknul plnič a stejně se tam ukázalo několik nerovností, kterých jsem si nevšiml. Teď už jsem to vzal znovu jemným tmelem a snad to bude v pořádku...
Hlavně asi budu muset teď odpoledne zajet na nákupy barev, došla mi totiž jak černá, tak i plnič... 
- m.Pták
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
myslim takovej ten co ma diry ve tvaru medovych plastvi....jesli myslite co myslim nevim presne jak se to menuje
ja sem tedka taky tmelil a pak sem to striknul plnicem,problem je v tom ze vzdycky najdu nerovnosti...zamelim zbrousim,striknu a je to tam znova...asi se na to vykaslu,ja proste nepoznam ze uz je to rovny 
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
- Stoobi
- Čestný člen

-
- Kontaktovat uživatele:
Heleďte, mám takovej dotaz. Řeším jedno dilema a nějak se nemůžu rozhodnout. 
Představte si, že vepředu je kus plexi a já do něj potřebuju udělat několik otvorů. Jeden otvor bude ve tvaru lebky (logo punisheru) a nad tím má být čtverec. A to je právě ono. Ta lebka je nepravidelný (hrbolatý okraj) a já nevím, jestli ten čtverec udělat stejně a nebo rovně a přesně. Nejdříve jsem myslel, že rovně, ale jak jsem si to na to plexi nakreslil, tak mi příjde, že se to moc nehodí, že by bylo lepší hrbolatě...
PS: Neřešte umístění, ani barvy, apod. Jen prostě jak se to hodí...díky.
//Přidáno hlasování na dané téma. Hlasování zítra vymažu.
//Přidáno nové logo na přední stránku:

Představte si, že vepředu je kus plexi a já do něj potřebuju udělat několik otvorů. Jeden otvor bude ve tvaru lebky (logo punisheru) a nad tím má být čtverec. A to je právě ono. Ta lebka je nepravidelný (hrbolatý okraj) a já nevím, jestli ten čtverec udělat stejně a nebo rovně a přesně. Nejdříve jsem myslel, že rovně, ale jak jsem si to na to plexi nakreslil, tak mi příjde, že se to moc nehodí, že by bylo lepší hrbolatě...
PS: Neřešte umístění, ani barvy, apod. Jen prostě jak se to hodí...díky.
//Přidáno hlasování na dané téma. Hlasování zítra vymažu.
//Přidáno nové logo na přední stránku:

Naposledy upravil(a) Stoobi dne čtv 28. pro 2006, 18:35, celkem upraveno 1 x.
- santa999
- Začátečník

- Stoobi
- Čestný člen

-
- Kontaktovat uživatele:
To je právě otázka, jestli je všechno rovný...ono jak se to vezme, nápis není rovnej, okno v bočnici není rovný, vlastně jen samotná case je rovná, což by měla být...santa999 píše:NO jelikož to máš všechno rovný tak my připadá nesmyslný tam dávat něco nerovnýho.
- Micis89
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Stoobi píše:To je právě otázka, jestli je všechno rovný...ono jak se to vezme, nápis není rovnej, okno v bočnici není rovný, vlastně jen samotná case je rovná, což by měla být...santa999 píše:NO jelikož to máš všechno rovný tak my připadá nesmyslný tam dávat něco nerovnýho.Takže to mě čím dál víc utvrzuje v tom, že se tam rovná nahodí...
A k čemu bude sloužit. V podstatě se jedná o "okno", díky kterému se dá dostat i na spodní vrstvu předku na které budou vypínače...
ja bych rekl zte tu jsis stoobi oduvodnil proc hrbolati
CPU:AMD64 2800+ MB:Gigabyte K8NE (nF4-4X) RAM:Samsung 512Mb DDR 400,VGA:Sapphir X800 GTO FB,HDD:Baracuda 320Gb 7200,OS: XP SP2
- Alan Wake
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Hrbolatý bych to nedělal!! Rozhodně rovnej, ale s zakulacenýma hranama.
Něco jak máš nahoře. (přesně tvar toho většího otvoru - čtverce)
Podle mě by byla hloupost tam dávat "normální" čtverec, když nahoře je s zakulac. hranama......
EDIT : Tím pádem nesouhlasím s žádnou možností......
Něco jak máš nahoře. (přesně tvar toho většího otvoru - čtverce)
Podle mě by byla hloupost tam dávat "normální" čtverec, když nahoře je s zakulac. hranama......
EDIT : Tím pádem nesouhlasím s žádnou možností......
- Stoobi
- Čestný člen

-
- Kontaktovat uživatele:
- bubanek
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele: