Athlon XP 2500+ Barton
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee
- 77plz77
- Nováček

-
Athlon XP 2500+ Barton
Potřebuju radu, jak nastavit děličku cpu/sdram při přetaktování Athlona xp 2500+ na této desce pomocí zvýšení FSB ze 166 na 200 MHz a tím z něho udělat Athlona xp 3200+. Jde mi o to, aby se nezvyšovaly frekvence na Pci, AGP a HDD slotech(funguje mi to i při nastavení děličky na 1:1, ale bojím se, aby to časem nějaká součást neodskákala...) Jde to vůbec?Jo, ta deska je m848alu...nojo, já vím..vykopávka 
Naposledy upravil(a) 77plz77 dne stř 27. pro 2006, 19:28, celkem upraveno 1 x.
- EfineSS
- Středně pokročilý

-
- Kamikadze
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
Re: Athlon XP 2500+ Barton
Porad o ni mluvis, jaky o ni mas strach, ale v celem clanku jsi nenpsal, co to je za desku77plz77 píše:na této desce
Nebyl by tento dotaz spise vhodnejsi do
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=68863 ??
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji