no ta atina mi jede porad na taktu 506 jadro a 600 pameti jak ve win tak i ve hrach...kdyz jsem mel CCC nemel jsem zadne problemy,jak prijdu z prace preinstaluju drivery.
P.S. Mam vse od FSAA,AA na off.
P.S:2 ja lamarim ATT jsem pouzival na x850XT ale ted nevim v cem muze byt problem..Vy nastavujete neco at vam jede GPU na max taktu ve hrach oproti widlim?
Catalyst 6.12
Moderátoři: morke, Walker1134
- Fousek
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Fousek
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Nainstaloval jsem 6.12 s CCC a slape mi to v pohodeFousek píše:no ta atina mi jede porad na taktu 506 jadro a 600 pameti jak ve win tak i ve hrach...kdyz jsem mel CCC nemel jsem zadne problemy,jak prijdu z prace preinstaluju drivery.
P.S. Mam vse od FSAA,AA na off.
P.S:2 ja lamarim ATT jsem pouzival na x850XT ale ted nevim v cem muze byt problem..Vy nastavujete neco at vam jede GPU na max taktu ve hrach oproti widlim?
Asus Commando,Bio 1703,C2D E6600(400x8),1x2048 Corsair,HITACHI SATA 250G,DVD-RW LG,DVD-ROM ASUS, Saphire ATI X1950XTX 6.12,ENERMAX Noisetaker 485W,AUDIGY II,windows XP Pro SP2
- peterch
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Poradte, mam Catalyst 6.12 ale nechcem mat nainstalovane CCC. Mam iba driver a moja otazka je ci viem nejako inak nastavovat grafiku, ako napr. refresh rate, AA atd.. ale bez CCC lebo teraz tam nemam nic. Existuje iba nejaky jednoduchy control panel napriklad ako bol predtym alebo este stale je?
Intel i5-3470 + Gelid Tranquillo CPU ver. 2, 8 GB RAM (2x4) Kingston 1600 Mhz, Asus P8H77-M PRO, EVGA GeForce GTX770 Superclocked ACX, Seasonic 520 W S12II, 128 GB SSD Samsung 840 PRO, 500 GB HD Seagate, CM Elite 430, Asus PB 248Q, A4 Tech, Logitech K350
- no-X
- Středně pokročilý
- peterch
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- fobos
- Začátečník
no to jedine ATi Tray Tool:peterch píše:Poradte, mam Catalyst 6.12 ale nechcem mat nainstalovane CCC. Mam iba driver a moja otazka je ci viem nejako inak nastavovat grafiku, ako napr. refresh rate, AA atd.. ale bez CCC lebo teraz tam nemam nic. Existuje iba nejaky jednoduchy control panel napriklad ako bol predtym alebo este stale je?
http://www.softpedia.com/get/Tweak/Vide ... ools.shtml