Copak se nám podařilo spálit...
- Bubaaak
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- santa999
- Začátečník

To znám, taky sem jednou sundával takhle chladíč u kámoša.Nějak to nešlo tak sem zabral a bylo to.Moje první slova když sem kokal na prázdnou patici byla "Ty vole kde máš procák" až po nějaké chvily sem si uvědomiyl co se stalo, dvě řady nožiček bylo ohlích, naroznal sem je nožíkem a šlape to dodnes. 
- bubanek
- Středně pokročilý

- socket
- Začátečník

mno tak u mna je toho trocha viac...
tak pentium pro som odpalil naschval bez chladica - mal nejako 200st. ale do biosu sa este dalo dostat..
dalej tusim 12x doska na 478
vela dosiek na socket A
4x procak socket A
atd je toho vela a nechce sa mi pisat...
inac dost som tu cital ze sa vam pokazili procaky na socket 478 pls potreboval by som jeden ale to je OT
tak pentium pro som odpalil naschval bez chladica - mal nejako 200st. ale do biosu sa este dalo dostat..
dalej tusim 12x doska na 478
vela dosiek na socket A
4x procak socket A
atd je toho vela a nechce sa mi pisat...
inac dost som tu cital ze sa vam pokazili procaky na socket 478 pls potreboval by som jeden ale to je OT
- Trinom
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- bezmozek
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No já mám pocit, že mám jedno odpálení na cestě. Když se hrabu v kompu a odpojuju napájecí kabel od zdroje, slyším jasně, že tam lítaj blesky, takový to sršení. A to mám vyplej vypínač na zdroji. To asi nebude normální, co? 
CPU:C2D E6400@2666Mhz/Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P5WDG2 Pro/HR-05 & HR-05 SLI
RAM:2x1024 DDR2 800MHz HDD: WD 2000JB/Acutake DarkDisc GK: Asus HD4670/HR-03 Rev.A
A Teď si frčim na PC2: Biostar M7VIP, 2x512MB Ram a 3dfx Voodoo 5500AGP
http://bezmozek.webpark.cz/3dfx/
- srna
- Středně pokročilý

- Don#2
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Warran
- Žlutá karta Bazar

-
Tak já můžu přidat svojí Leadtek GF6600GT Extreme do tohoto seznamu, budiš jí křemíkové nebe milostivé. Počítala obraz hezky a já jí svojí blbostí
poslal na místa, odkud není návratu.
Včera jsem na ní přidělával nový chladič, Zalman VF-900 Cu. Všechno v pohodě, jenomže já blbec zapomněl na zadní straně dát pod šroubky s pružinkami taková plastová kolečka, zjevně na izolaci. Po zkompletování počítač nechce bootovat. Buď se hned vypne, zkratová ochrana zdroje, nebo "jede", větráčky se točí, disk "hrabe", ale obraz nikde a deska hlásí problémy s detekcí grafiky. Zkouším to opakovaně, dokud se na spodní straně karty v rohu neobjeví skutečný plamínek. Ani okamžité vypnutí vypínače na zdroji už nemohlo nic zachránit.
Při pomyšlení na tuhle blbost mě napadají jen tři slova: A JE TO. Pat a Mat nechají pozdravovat.
Teď jen řeším dilema, zda se pokoušet o reklamaci. Odpálil jsem ji sám, takže morální základ to nemá. Ovšem když vrátím orig. chladič, můžu tvrdit, že to "samo."
Včera jsem na ní přidělával nový chladič, Zalman VF-900 Cu. Všechno v pohodě, jenomže já blbec zapomněl na zadní straně dát pod šroubky s pružinkami taková plastová kolečka, zjevně na izolaci. Po zkompletování počítač nechce bootovat. Buď se hned vypne, zkratová ochrana zdroje, nebo "jede", větráčky se točí, disk "hrabe", ale obraz nikde a deska hlásí problémy s detekcí grafiky. Zkouším to opakovaně, dokud se na spodní straně karty v rohu neobjeví skutečný plamínek. Ani okamžité vypnutí vypínače na zdroji už nemohlo nic zachránit.
Při pomyšlení na tuhle blbost mě napadají jen tři slova: A JE TO. Pat a Mat nechají pozdravovat.
Teď jen řeším dilema, zda se pokoušet o reklamaci. Odpálil jsem ji sám, takže morální základ to nemá. Ovšem když vrátím orig. chladič, můžu tvrdit, že to "samo."
- kotas
- Středně pokročilý

Zkus to a mozna uspejes - ja sam osobne kdysi tyral vysokyma teplotama sveho tehdejsiho RADEONa 9200, zhavil tak ze pak prestal fungovat - vysoky OC a tehda spatne vyresene chlazeni, donesl jsem ho na reklamaci (alfacomputer) a rekl ze mi prestala fungovat "sama" graf. karta a PC po zapnuti zacal pipat a delat blbeho.. A nakonec do tydne jsem dostal uplne novou VGAWarran píše:Teď jen řeším dilema, zda se pokoušet o reklamaci. Odpálil jsem ji sám, takže morální základ to nemá. Ovšem když vrátím orig. chladič, můžu tvrdit, že to "samo."
PS.: To byly jeste moje skolni casy, kdy jsem nemel skoro zadne penize ani na blbe obycejne ventilatory aby tu zatracenou VGA alespon ofukovaly chladnym vzdouskem..
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
- STANIK#007
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- SS_Rambo
- Mírně pokročilý

- anthAn
- Nováček

Tak nedávno jsem stříkal AT zdroj na černo, tak ho rozeberu, vřechny vnitřnosti vyndam a nastříkam plechy. Zdroj jsem měl rozloženej na posteli a řek jsem si že ho zkusim, tak jsem ho dal do zásuvky. To byl záblesk. Nechal jsem pod nim jeden šroubek a ten spojil něco co neměl. Kupodivu zdroj ještě jel... asi za tejden chci kusit fan, tak dam zdroj do zásuvky a jenom "bzučel" a nedával žádnou šťávu. Řek jsem si že už to má asi za sebou, tak jsem použil vypínač 110V/230V a dal jsem ho na 110V. Normálně fakt osilňující záblesk a v pojistce se rozlítlo to sklo
Dva roky a 3 dni po datu koupě monitoru mi odešel. "Sakra už je po záruce" vyndam záručák a hle....záruka 3 roky. No neni to štěstí
//€agle - promazano OT
Dva roky a 3 dni po datu koupě monitoru mi odešel. "Sakra už je po záruce" vyndam záručák a hle....záruka 3 roky. No neni to štěstí
//€agle - promazano OT
- EasyM@n
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
BURN
Mě toho naštěstí ještě moc neodešlo ... jeden EC 350W zdroj ... malem si vzal aji desku ale porařilo se mi ji zachránit. Pak jsem si blbě přeflashoval BIOS a deska šla stejně do šrotu. Teď mám A7V600-F ale myslím že se na smeťák půjde rychle podívat - najde na ni OC
a pak ještě jedna myška ... tak dlouho jsem s ní mlátil až odešla ... klávesnice ji bude brzo následovat 
- Shadow2334
- Začátečník

K.O.
tak ja sem taky neco pridam
1) CPU 486 DX2
2) 2× Cd -Rom odesly samy (bez pomoci)
3) Hdd 1,7 Gb vadne sektory tak sem se nastval
4) zdroj 300W
mno to vse se stalo pri satveni stare 486(z recese
)
1) CPU 486 DX2
2) 2× Cd -Rom odesly samy (bez pomoci)
3) Hdd 1,7 Gb vadne sektory tak sem se nastval
4) zdroj 300W
mno to vse se stalo pri satveni stare 486(z recese
- Oriwen
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Prasathor
- Nováček

- <big>lama
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
taky sem oddelal paru veci 
zdroj 300W - odesel sam
deska socket A - kutil sem s vetrakama a omylem mi nani upadlo +12V, nekde pobliz pata konektoru a pak uz nenajela
a to jsem si ji ten den koupil od kamose 
vcera mi odesla ramka 1GB - jen jsem resetoval komp a uz nenajel,tka v pondeli na reklamacku
par krat jsem si malem upekl Durona 1,8 kdyz jsem na nem mel vodnika a zapomel jsem zaponout cerpadlo
a nakonec perlicka, na stredni skole jsem v prvaku prepnul zdroj z 230 na 110 a to vam byl peknej ohnostroj
a taky penize za opravu a nasledne 3roky na to vsici vzpominali vcetne ucitelu
asi by se jeste neco naslo ale uz se nepamatuju
zdroj 300W - odesel sam
deska socket A - kutil sem s vetrakama a omylem mi nani upadlo +12V, nekde pobliz pata konektoru a pak uz nenajela
vcera mi odesla ramka 1GB - jen jsem resetoval komp a uz nenajel,tka v pondeli na reklamacku
par krat jsem si malem upekl Durona 1,8 kdyz jsem na nem mel vodnika a zapomel jsem zaponout cerpadlo
a nakonec perlicka, na stredni skole jsem v prvaku prepnul zdroj z 230 na 110 a to vam byl peknej ohnostroj
asi by se jeste neco naslo ale uz se nepamatuju
nejaky novejsi iPhone a novejsi Macbook