nevíte co s tím? Někde sem zaslech že to prej může dělat CCC...
Co myslíte vy?
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

No, grafiku přetaktovanou nemám....Luk(y)isek píše:Tohle neni problem graficky karty,ale ciste problem windows.Vypada to na to ze tam koliduji s windows asi nejaky ovladace.
Tohle mi delalo u notebooku (sice s kodeky na video),ale je to v podstate to samy.Proste pokud si nejaky ovladac nerozumi s win nebo tam dochazio mezi nimi k nejaky chybe,tak Ti to vyhodi tuhle hlasku.
Doporucuju teda odinstalovat/preinstalovat ovladace od grafiky a zkusit jiny.Kdyz rikas ze to dela u her,tak to bude asi nejspis tema ovladacema od grafiky.A pokud mas pretaktovanou kartu,tak ji hod pro jistotu na default a pak to testuj...

Pouzij ATi UninstallAll , najdes to v Program Files\ATI Technologies\UninstallAllvikicek píše:Tak stahuju ty 6.12 a skusim to...
Kdyžtak ešte zkusim ten Memtest a pak napíšu.
Každopádně díky
EDIT: nevíš pls jak se daj kompletně odinstalovat ty drivery aby po nich nic nezůstalo?

No, mě ty hry šly aktivovat....ale s tou grafikou, takovýproblémy zas nemám...funguje skoro normálně(wokna nabíhaj,nezatuhává to ve woknách) ale prostě mi to někdy vyhazuje windowsovský hlášky o chybách (takovýto odeslat zprávu o chybách atd.) když hraju nějakou hru...matysbrno píše:Mám stejnou kartu a stejný problém. Občas se restartuje sám comp, občas jen zatuhne, občas windows nanaběhnou. Ty hlášky mě to píše taky. Jelikož mám úplně nový comp(starý z října), kde je veškerý software instalován napoprvé. HDD jsou také uplně nové, myslel jsem, že je to problém RAMek. Testoval jsem vše co šlo, dokonce jsem to dal na testování i známému a na nic také nepřišel!!! Zkoušel jsem to mimo jiné přes AtiTool a tam mě to napsalo základní frekvenci GPU 500 !!! nevím jestli je to chyba AtiToolu nebo karty ale je to děs. Pourčité době jsem přišel na to, že je to grafárnou. Prostě klasika, nejlevnější = nejhorší. Takže Sapphire už ne! Nehledě na to, že ty hry co jsou v balení nejdou zaregistrovat a řádně používat. Neznám nikoho kdo by ty hry rozjel.Psal jsem do Sapphiru, samozřejmě neodepsali.Takže další podvůdek. Ta firma u mě skončila.