Co to znamena

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
toder
Nováček
Nováček

Co to znamena

Příspěvek od toder »

Nevim kam do jakeho fora sem to mel dat ale zda se mi ze to ma souvislost s pevnym diskem ! kdys zapinam svuj pc tak nez nabehnou windousi se tam objevi nejake psani .. No found any disk !!! pleas wait .
nevim co to znamena jestly to neco znamena .. diky za radu
Jafido
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jafido »

Znamena to, ze nenasel zadny disk.

Mas ho spatne zapojeny popr ho nemas vubec zapojeny nebo je spatne prehozeny switch a dalsi moznosti je vypnuta detekce v BIOSu a na konec muze byt take vadny. Vyzkousej a uvidis, pokud nevis co to znamena, zeptej se zkusenejsiho clena rodiny kamarada, ... ktery ti to snad i ukaze.
Prescott 650@17x200/1,4V,Intel i915 GAG,3072MB DDR400 ( 2.5-3-3-8 ),WD 320GB,MSI 6600 500/600 s VM-101
Barton 2500+@11x200/1,7V,Asus A7N8X Deluxe,2x1024MB DDR400 ( 2.5-3-3-11 ),Maxtor 400GB,ATI R9550@R9600 485/500 s VHC-L61
toder
Nováček
Nováček

Příspěvek od toder »

Jafido píše:Znamena to, ze nenasel zadny disk.

Mas ho spatne zapojeny popr ho nemas vubec zapojeny nebo je spatne prehozeny switch a dalsi moznosti je vypnuta detekce v BIOSu a na konec muze byt take vadny. Vyzkousej a uvidis, pokud nevis co to znamena, zeptej se zkusenejsiho clena rodiny kamarada, ... ktery ti to snad i ukaze.
no tak jsem ho vypojil poradne prostudoval jak a co ale kdys jsem to zapojil tak my nabehlo tohle :
REBOT AND SELECT PROPER BOOT DEVICE OR INSERT BOOT MEDIA INSELECTET BOOT DEVICE AND PRESS A KEY

a kdys se kouknu do biosu tak tam vubec neni zaplej a zapnout nejde nebo nevim jak ??????
tom br
Nováček
Nováček

Příspěvek od tom br »

A mas ho dobre zapojenej ke zdroji ??? :-D
toder
Nováček
Nováček

Příspěvek od toder »

tom br píše:A mas ho dobre zapojenej ke zdroji ??? :-D
Mas pravdu ja sem .... diky moc :-D :-D
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

sry ze otravujem s hlupostou ale kde sa mozem kuknout vo wine ze ci sa mi podarilo nainstalovat HDD ako Sata?
DIkes!
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“