Jakou myš? Přehled kvalitních herních myší a podložek...

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

copperhead stal 2500?
ja pockam na zahranicni recenzi a jestli dopadne aspon lip nez habu tak du do ni
btw dnes sem si donesl domu razer mantis-panove to je platno! super tloustka, super delka, vyska je moc velika,takze mozna trochu ustrihnu jestli si ji necham...
:) razer se i u me zacina tesit oblibe:) (jeste by mohli udelat nejakou slusnou klavesnici tak do litru-nevite o necem?)
tomas6230i
Nováček
Nováček

Laser ci optika

Příspěvek od tomas6230i »

Jak vysoko treba zdvihnut laserovu mys nad podlozku aby uz nereagovala na pohyb? Ja som pocul ze vraj laserove mysi niesu vhodne ked sa musi pri hre prekladat mys (pri otacani). Je to pravda? pretoze by som si chcel kupit Razer COPPERHEAD. "alebo radsej opticku?"
Dik
Pawlis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pawlis »

Ta moje reaguje tak 3-4mm.
rotvik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Laser ci optika

Příspěvek od rotvik »

tomas6230i píše:...
nereaguje po zdvihu 2mm, na překlápění je to pohoda (bez toho se imho žádný hráč neobejde a všichni to dělají podvědomě) :)

Case: Lian-Li PC-7+ Zdroj: Chill 400W + AC fan 1500 RPM MB: MSI Neo-F (i945) CPU: Pentium D 920 + Thermalright Ultra-120 + Noctua 1200 RPM Memory: Kingston 1GB 667MHz 4-4-4-8 HDD: Samsung SP2504C 250GB 8MB GPU: nVidia 7600GT Zvukovka: Onkyo SE-200PCI Fany: intake 1500 RPM, outtake 2100 RPM Monitor: 19" CRT LG Flatron 995FT+ Klávesnice: Zboard Herní ovladač: Zboard Fang Myš: Logitech G5 Sluchátka: Sennheiser HD 595
flanker
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

x-750bf

Příspěvek od flanker »

Jestli je to jeste aktualni,tak tu ber....Mam jak microsoft IE optical 1.1 tak toto a ta A4 tech je znatelne lepsi a ten povrch bylo velke plus,lehce zdrsneny,dobre se drzi...Skoda,ze nebyla v testu,by jinak dopadla lepe....Senzor ok, kablik taky bomba,jak je tenkej...
ROG Power PC1:AMD Ryzen 7 5700X, Crosshair VII Hero, ROG Ryuo II 360, 512GB NVMe+500GB Samsung SSD, 2x 16GB GSkill TridentZ Neo RGB 3600 MHz, Dual RTX 2060,CM V750, Lian Li O11 Dynamic XL. PC2:AMD FX-8370, Silentium Fera, Asus 970 Pro Gaming/Aura, 240GB SSD HyperX 3K, R9-270X OC, 2x 4GB GSkill RipjawsX 2400 MHz, Corsair AX750, Bitfenix Pandora
S4ne
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S4ne »

ja mam a4tech x-750bf na svoju cenu super ale chcel by som odskusat niceo "nizkoprofilovejsie" daky razer :D
DAVEmon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DAVEmon »

nazdárek, chtěl bych se zeptat, jestli si zajistím koupením razer cooper head a podložky od RAzeru nějakou kompatibilitu komponentů když sou od stejného výrobce a jestli to pojede líp než s jinými myšemi, jelikož podložku od razeru už mám a čekám na myš razer.

BTW: jestli to tady už bylo, tak mě neukamenujte pls, sem líný to hledat :D
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

jaka bude ta podlozka? mantis nebo exact? ale myslim ze s ani jednou sem neslysel zadne znamky nekompatibility.
pokud koupis mys razer i podlozku razer tak je sance tak 1% ze budou mezi nima problemy, imho v dnesni dobe maji takove potize jen laserovky, ale to se da vyresit prehranim firmwaru :)
btw plesk (za to sem liny hledat :P)
rotvik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rotvik »

DAVEmon píše:...
odpověď: NE
Cujo píše:...
No na to se neptal, btw kdes vzal to 1%? Na nových myškách bývá nový firmware. :-D

Case: Lian-Li PC-7+ Zdroj: Chill 400W + AC fan 1500 RPM MB: MSI Neo-F (i945) CPU: Pentium D 920 + Thermalright Ultra-120 + Noctua 1200 RPM Memory: Kingston 1GB 667MHz 4-4-4-8 HDD: Samsung SP2504C 250GB 8MB GPU: nVidia 7600GT Zvukovka: Onkyo SE-200PCI Fany: intake 1500 RPM, outtake 2100 RPM Monitor: 19" CRT LG Flatron 995FT+ Klávesnice: Zboard Herní ovladač: Zboard Fang Myš: Logitech G5 Sluchátka: Sennheiser HD 595
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

strelil jsem od boku:P
XqR
Nováček
Nováček

Podložka pod G5

Příspěvek od XqR »

Dobrý den,rozhoduji se mezi těmito podložkami pod myš: Razer Pro Pad,Steelpad 5L. Jsem typ hráče který upřednostňuje spíše plynulost a přesnost pohybu,než rychlost,mám radši nízkou senzitivitu.Dále mám myš Logitech G5 a slyšel jsem se se nesnese s kde jakým povrchem.Poraďte mi prosím která podložka by byla vhodnější.Nebo pokud vás napadá ještě nějaká jiná alternativa tak prosím napište...
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

podle toho jakou potrebujes a preferujes velikost podlozky, ja bych doporucoval urcite hadrovou podlozku jako razer mantis, qiip fabric, tebou zminovany steelpad 5L, nebo levnejsi QCK Heavy :)
Vyhodou latkovych podlozek je super komfort, podlozka nestudi, polozis si na ni ruku a nemusis ji mit na stole :)
XqR
Nováček
Nováček

podložka

Příspěvek od XqR »

Ok,dik,ale ja jsem četl že G5 se na černým povrchu prý vůbec nepohne :oP
Pawlis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pawlis »

To není zas až tak pravda, stačí upgrade firmwareu. Já měl Steelpad Qck, teď mám Everglide,obě jsou černé a neměla s nimi problém.
aneon
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od aneon »

Ja vlastnim qip farbic xl a me vyhovuje,nebyla ani tak draha 400kc.Na pctuningu je test.Podlozka byla druha za razer mantis ta,ale stoji zhruba 600kc.
asus k50ab
H0
Nováček
Nováček

LOGITECH LX3 vs RX-1000

Příspěvek od H0 »

Ahoj vsem.
Pls, ktera mys ze zde uvedenych je lepsi, popripade jakou jinou okolo 500,- by ste vzali prevazna na hry?
http://www.dxt.cz/?Mode=Sti&StiId=57865
http://www.dxt.cz/?Mode=Sti&StiId=56394

Predem dekuji.
H0
Nováček
Nováček

Příspěvek od H0 »

Tak sem neodolal pokuseni a zakoupil si laser v podobe RX-1000.Myska se dobre drzi, ma prijatelnou vahu i kvaliti zpracovani.
Buhuzel musim konstatovat ze "high performance laser" funguje zhruba stejne jako u Microsoft Laser Mouse 6000. Tozn ze pri bezne praci je to uplne supr, ve vedsine her taky, dokud nedojde na velmi prudky pohyb. Pak se mys chova tak nak pomaleji a ujizdi kam se ji zachce.
Takze pouceni a zaver z bajky. Polepseni oproti Microsoftu optical za 250,- je jen v DPI a vaze ale ne v rychosti snimani (aspon tedy microsofta sem nikdy neutrhl). Je videt, ze levnej laser furt nejni to co dobra optika. Ale abych nekrivdil pro kancelarske pouzivani je supr az na tu cenu.
Mater
Nováček
Nováček

Příspěvek od Mater »

Dotaz1:Jak je to s tim taktovánim USB...mám na nich napojenou klávesnici (MS ergonomics 4000) a externí disk (seagate 250GB-blíž se mi to nechce hledat) a přibude (možná-viz dotaz2) dimondback od razoru...ten je na 500Hz...co to udělá s těma ostatníma zařízeníma..nechce se mi to dělat dřív než budu vědět víc...díky

Dataz2:Sem šťasným majitelem dvou malých rukou. Jak si s výše zmíněnou myší poradí? Jaká je její ergonomie pro malé ruce? (kolečko, postraní tlačítka + celkově)...díky
st.slama
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od st.slama »

Tak tu je recenzia na DeathAdder.
rotvik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rotvik »

st.slama píše:Tak tu je recenzia na DeathAdder.
Jak tak vidím ty obrázky, tak v podstatě ani nemá cenu dělat recenzi, ta myška je kopie MS Habu, zřejmě s fungujícím firmwarem a softwarem. Koukám, že se MS nechal pěkně "ochcat", rozhodně bych Razeru nedovolil vydat kopii vlastní myšky.

Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“