Prosim o radu s vyberem klvesnice
- Anybody
- Začátečník

Prosim o radu s vyberem klvesnice
Zdravim potreboval bych poradit
chtel bych nejakou klavesnici s klasickym rozlozenim klaves a tvarem (ne nejakyho hybrida)
nejakou s tenkym profilem (nizkyma klavesama nebo jak se tomu rika)
ani mi nejak nejde jestli bude dratova nebo ne. (ale radsi dratovou)
o cenu mi nejak taky nejde
a chtel bych ji na hrani, takze abych mohl zmacknout vic nez 2 klavesy najednou
Dekuji za rady
chtel bych nejakou klavesnici s klasickym rozlozenim klaves a tvarem (ne nejakyho hybrida)
nejakou s tenkym profilem (nizkyma klavesama nebo jak se tomu rika)
ani mi nejak nejde jestli bude dratova nebo ne. (ale radsi dratovou)
o cenu mi nejak taky nejde
a chtel bych ji na hrani, takze abych mohl zmacknout vic nez 2 klavesy najednou
Dekuji za rady
PC: (ASUS P5Q Pro, Intel C2D E8400@4GHz, Noctua NH-C12P, A-Data EXTREME DDR2 800+ 4x2GB @887MHz, MSI GTX660, Samsung F1 3.5" 640GB, WD Black 3,5" 1,5TB, Corsair VX450 450W, Samsung LCD 19" 943N) NTB1: Acer Aspire 1524WLMI + Tablet: Wacom Bamboo Pen&Touch; NTB2: Lenovo T410; NTB3: Lenovo T60; NAS1: Synology DS211j ; NAS2: Synology DS416
- phz^
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
- Mr.Koza
- Začátečník

re
tady na konci stranky mas nejaky recenze klavesnic
http://www.pctuning.cz/index.php?option ... mitstart=4
jinak ja si chci taky koupit Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 CZ černá
http://www.pctuning.cz/index.php?option ... mitstart=4
jinak ja si chci taky koupit Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 CZ černá
Intel Core 2 Duo E6600 (2.4 @ 3.2Ghz),Zalman CNPS9700 LED, ASUS P5E , 2GB (2xKIT 2x512MB) DDR2 800MHz CL5-5-5-12 CORSAIR,Asus GeForce 8800GTS 512, HDD 750+ 2x500GB Samsung + 320GB WD SII, Thermaltake Armor Black 250, Acer 22" AL2216W, Logitech G15 + G7
NB: MSI GX700PX: Core2Duo 7100 , 2+1GB DDR2, 8600GT 512mb, 160gb hdd ||| HTC P3650 Touch Cruise (Polaris)
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Microsoft me jednou privede do HROBU !
NB: MSI GX700PX: Core2Duo 7100 , 2+1GB DDR2, 8600GT 512mb, 160gb hdd ||| HTC P3650 Touch Cruise (Polaris)
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Microsoft me jednou privede do HROBU !
- Lukfi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Anybody
- Začátečník

Asi si koupim tu Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 CZ černá moc se mi libi a neni nejdrazsi takze do ni jdu
PS.: ta Chicony KB-9810 tak tu mel muj bratricek a je to takova ta upne nejobycejnejsi a jedna z nejlevnejsich klavesnic. ja hledal spis neco na hry.
Dik moc vsem za rady.
PS.: ta Chicony KB-9810 tak tu mel muj bratricek a je to takova ta upne nejobycejnejsi a jedna z nejlevnejsich klavesnic. ja hledal spis neco na hry.
Dik moc vsem za rady.
PC: (ASUS P5Q Pro, Intel C2D E8400@4GHz, Noctua NH-C12P, A-Data EXTREME DDR2 800+ 4x2GB @887MHz, MSI GTX660, Samsung F1 3.5" 640GB, WD Black 3,5" 1,5TB, Corsair VX450 450W, Samsung LCD 19" 943N) NTB1: Acer Aspire 1524WLMI + Tablet: Wacom Bamboo Pen&Touch; NTB2: Lenovo T410; NTB3: Lenovo T60; NAS1: Synology DS211j ; NAS2: Synology DS416
- phz^
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
Anybody píše:Asi si koupim tu Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 CZ černá moc se mi libi a neni nejdrazsi takze do ni jdu
Dik moc vsem za rady.
jinak, jak sem rikal bud to Microsoftku a nebo tu Logitech Elite ale radsi ten MNE Keyboard 4k
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Pouzivam jedine notebookove klavesnice UMAX a jeste v noci sviti - koukni sem - http://www.umax.cz/index.php?modul=prod ... egorie=KLA
muj favorit -
muj favorit -

- Lukfi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No nevím v čem je klávesnice za tisíc lepší na hry než klávesnice za stovku, ale každopádně za ty prachy je to dobrá koupě, má nižší zdvih než většina ostatních levnejch klávesnic a líp se na ní píše.Anybody píše:PS.: ta Chicony KB-9810 tak tu mel muj bratricek a je to takova ta upne nejobycejnejsi a jedna z nejlevnejsich klavesnic. ja hledal spis neco na hry.
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
hele pokud to chcešna psaní tak není jiná volba: http://www.ddworld.cz/periferie/multime ... ni-11.html
jinak s nízkým zdvihem se mi celkem líbila i ta otestovaná Genius, i když já na ten nízký zdvih nejsem.
Ta microsoft, nemá vysoký zddvih píše se na ní takřka samo i ten kdo nikdy ergo klávesnici neměl
vřele doporučuji ...
jinak s nízkým zdvihem se mi celkem líbila i ta otestovaná Genius, i když já na ten nízký zdvih nejsem.
Ta microsoft, nemá vysoký zddvih píše se na ní takřka samo i ten kdo nikdy ergo klávesnici neměl
- phz^
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
Digitaldoom píše:hele pokud to chcešna psaní tak není jiná volba: http://www.ddworld.cz/periferie/multime ... ni-11.html
Ta microsoft, nemá vysoký zddvih píše se na ní takřka samo i ten kdo nikdy ergo klávesnici nemělvřele doporučuji ...
no prosim, co sem rikal btw
//DigitalDoome, rika ti jeste neco R@keta? btw chce to na hraní
chtel bych ji na hrani, takze abych mohl zmacknout vic nez 2 klavesy najednou
- dallas96
- Nováček

- Cujo
- Mírně pokročilý

- dallas96
- Nováček

- Mirkana
- Začátečník

-
- Cujo
- Mírně pokročilý

jake detaily, muzes to rozvest? nechci koupit takovou klavesnici a pak narazitdallas96 píše:Ja moc hry nehrajem ale ked si s casu na cas nieco zahram tak som spokojny s nou, nestazujem sa. U mna je prvorade pisane a az na par detailov som s nom maximalne spokojny.Cujo píše:a jaka je na hrani borci?
- dallas96
- Nováček

1. Na mojej starej klavesnici bol enter cez dva riadky (nie pozdlz) a bol siroky cca ako jeden a pol klavesy. Tuto MS klavesnicu mam tiez z enterom cez dva riadky len enter je siroky ako jedna normalna klavesa a sa mi niekedy stava ze v rychlosti stacim klavesu blizsie klavesu. Tuto MS mas uz cca pol roka a neviem ci to je stale zvyk alebo iba MNE to nevyhovuje. Samozrejme ze klavesnica sa vyraba aj z podlhovastim enteromCujo píše:jake detaily, muzes to rozvest? nechci koupit takovou klavesnici a pak narazit
2. Niekedy sa mi tiez podary stacit namiesto "M" klavesu co je vedla cize ","
3. Nad klavesou F-Lock je klavesa Play/Pause ktoru dost casto pouzivam na Play/Pause vo winampe. A kedze niekedy si spravim pohodlie na stolicke a som dalej od klavesnice a idem stlacit klavesu Play/Pause tak omylom niekedy stlacim aj F-Lock ale to vecsinou aj citim ze som ho stlacil tak ho aj hned vypnen/zapnem. Toto je koli vyzsiemu zdvihu klavesy F-Lock a mensiumu uhlu prstu pod ktorim idem stlacit klavesu Play/Pause.
Tieto detaily by som povedal ze su dost subjektivne a je len na tebe ako si zvykunuty na klavesnici pisat a ako si na tejto zvyknes pisat. Netvrdim ze tieto tri body sa mi stavaju stale a dost k nim moze prispievat fakt ze robim aj dost preklepov (nieje to klavesnicou), ale ako ty teraz toto pisem som si uvedomil ze uz menej sa mi stavaju tieto tri body. Asi som si na ne zvykol a snazim sa ich vyvarovat
Aj napriek timto detailom ktore (ako som teraz zistil
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
raketa? jasně, ale tu už vážně nestíhámphz^ píše:
no prosim, co sem rikal btw
//DigitalDoome, rika ti jeste neco R@keta? btw chce to na hraní
chtel bych ji na hrani, takze abych mohl zmacknout vic nez 2 klavesy najednou
na hraní tu Microsoft? Já na ní hraju a je supr