Potrebuju pomoc s AGP

Vše kolem ovladačů k deskám či integrovaným komponentám, včetně BIOSů a jejich úprav.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
Fuchis
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Potrebuju pomoc s AGP

Příspěvek od Fuchis »

potreboval bych pomoct nejak mi blbne AGP...mam zakladni desku Asus A7V8X-X a grafickou kartu Ati Radeon 9600 a kdyz zapnu AGP tak se mi po chvili bud resetne PC a nebo zcerna obrazovka :( mohl by mi prosim nekdo poradit ?
jerry.75
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jerry.75 »

zkoušel si tam davat i jinou grafarnu ? Ja sem mel tuhle desku taky a po zakoupeni delala neplechu ale po flash biosu se polepsila a sla i pekne taktit vramci moznosti kazdopadne bys tam mel strcit nejakou pucenou grafarnu a odskouset a tu svoji zase zkusit jinde.
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Potrebuju pomoc s AGP

Příspěvek od Dzin »

Fuchis píše:potreboval bych pomoct nejak mi blbne AGP...mam zakladni desku Asus A7V8X-X a grafickou kartu Ati Radeon 9600 a kdyz zapnu AGP tak se mi po chvili bud resetne PC a nebo zcerna obrazovka :( mohl by mi prosim nekdo poradit ?
Co to je zapnu AGP???
Tyhle karty dělaly problemy pri fast writing on a AGP 8x takže dej AGP 4x a fast writing off...vykon tím neztratíš.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Fuchis
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fuchis »

no prave ja jsi koupil od kamose tu grafiku...pred tim sem mel Ati radeon 9550 a delalo to samy :( ted jdu zkusit agp 4x a fast write off...jestli to nepomuze tak zkusim flashnout ten bios... thx z rady :)
Fuchis
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fuchis »

diky za pomoc :) uz to jede dal jsem to jak jsi rikal AGP 4x a fast write off...a jede to... az budu moct tak aji flashnu ten bios at mam pokoj :) tak diky moc za pomoc a at se dari
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“