Project: The PUNISHER by Stoobi
Moderátor: L4mka
- santa999
- Začátečník

- Woyta
- Středně pokročilý

A co se na lebku a cteverec vykvajznout. Decentni to bylo pekny.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
- maart
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Čestný člen

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak tohle zní fakt zajímavě...Woyta píše:A co se na lebku a cteverec vykvajznout. Decentni to bylo pekny.
Jinak včera jsem to probíral ještě na ICQ s Alan Wake a tak mě to donutilo nad tím ještě pořádně přemýšlet a přes noc jsem to vymyslel, takže to bude vlastně kombinace obojího. Doufám, že dneska stihnu něco udělat a případně nahodím pak fotky. Tímto tedy díky za spolupráci a hlasování ukončuji.
- m.Pták
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
napadla me jedna vec,co kdybys to nechal jako jeden kus plexi a do nej udelal ruzne velky nepravidelny hrbolaty diry nahodile poskladany ?jako kdybys ti prozrala kyselina jesli me chapes
jenom ciste teoreticky
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
- Stoobi
- Čestný člen

-
- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Čestný člen

-
- Kontaktovat uživatele:
No, takže jak jsem sliboval, tak tady je několik fotek, co jsem dneska stihl udělat. Předem upozorňuji, že na tom je ještě spousta práce, je to jen základ, ale pro představu to snad bude stačit...na plexi je tedy nakonec kombinace rovných a hrbolatých hran a příde mi to tak nejlepší, resp. lepší než původní návrh...další foto zítra.

- santa999
- Začátečník

- filletzz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Čestný člen

-
- Kontaktovat uživatele:
Jo, tak s vyřezáváním byla sranda...resp. je to v pohodě, když jsem takhle různě vyřezával do jiného plexi (z axomu), tak v pohodě - šly z toho piliny, ale tohle je 4mm shit plexi z Obi a jakmile jsem do toho najel standardním 3mm vrtákem, tak se to hrozně tavilo i na nejnižší otáčky. Prostě to plexi hned taje. Vyřízl jsem cca. 2cm a vrták obalenej roztaveným plexi. Tak jsem se naštval a nasadil frézovací vrták od Dremelu a to byla jízda. Žádný tavení, pohoda. Takže nakonec komplet vyřezáno frézovacím vrtákem Dremel. Trvalo to asi hodinu... 
Ještě musím dodat, že plexi bude samozřejmě přišroubované k tomu rámu z perforovaného plechu a spoje budou vykitovaný. A jako jeden kus to bude pak stříknuté černou. To je asi jasný...
A stejně tak zakitovaný budou i ty hlavy šroubů u plexi (proto zapuštěná hlava).
Ještě musím dodat, že plexi bude samozřejmě přišroubované k tomu rámu z perforovaného plechu a spoje budou vykitovaný. A jako jeden kus to bude pak stříknuté černou. To je asi jasný...
- m.Pták
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
vypada to fakt brutalne,je to paradni...a to plexi je vazne shit ja to rezu 2mm vrtakem na stredni otacky,jenomze se musi obcas cistit...jednou sem vypnul brusku a zapomel sem na to a nemohl sem to sundat protoze to zatvrdlo
ale nakonec sem to sundal tak ze sem vyvrtal do zbytku plexi diru tim vrtakem a parkrat to projel"dopredu,dozadu" a zmeklo to...ty mas vlasne multi pro ze ?
\\edit: a neni to misto kde drzi ty oci u ramu krehky ?teda jako jesli se to moc neprohyba
to plexi z obi je hodne pruzny
\\edit: a neni to misto kde drzi ty oci u ramu krehky ?teda jako jesli se to moc neprohyba
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
- Stoobi
- Čestný člen

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak ono se to dá, ale člověk aby pořád vypínal, čistil, zapínal. To mě fakt prudilo. Vždycky jsem vrták čistil kleštěma, když to plexi na tom zatvrdne, tak se pak dá kleštěma hezky odštípnout.m.Pták píše:a to plexi je vazne shit ja to rezu 2mm vrtakem na stredni otacky,jenomze se musi obcas cistit...jednou sem vypnul brusku a zapomel sem na to a nemohl sem to sundat protoze to zatvrdloale nakonec sem to sundal tak ze sem vyvrtal do zbytku plexi diru tim vrtakem a parkrat to projel"dopredu,dozadu" a zmeklo to...ty mas vlasne multi pro ze ?
No původně jsem se toho bál, ale nakonec to drží překvapivě hodně pevně. Přeci jen ty 4mm jsou znát oproti pružnému 2mm plexi. Je znát, že tohle plexi je takové tvrdší, než z axomu, ale drží to fakt dobře...ale kopat se do toho nedá...m.Pták píše:a neni to misto kde drzi ty oci u ramu krehky ?teda jako jesli se to moc neprohybato plexi z obi je hodne pruzny
- kotas
- Středně pokročilý

Libi se mi jako zatim tve vsechny moddy, ale zda se mi ze jsou porad dokola/stejne napady, skoro vsude je dokola vpredu plexi a mrizka na stejnych mistech..atd..atd..
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
- maart
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Čestný člen

-
- Kontaktovat uživatele:
Tohle mě trošku zarazilo. Přišlo mi právě, že takovéhle řešení jsem ještě nedělal a že to je celkem i originální. Co ty bys považoval tedy za originální předek? Já jen pro příště, co mám vymýšlet...kotas píše:ale zda se mi ze jsou porad dokola/stejne napady, skoro vsude je dokola vpredu plexi a mrizka na stejnych mistech..atd..atd..
- m.Pták
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ja sem teda jeste nic takovyho nevidel takze bych rekl ze je to originalni...sak stoobiho mody sou taky kazdej uplne jinej...jedinej co se me nelibi je 2.0...jako libi se me ale nelibi se me jak sou vepredu za tim tahokovem ty dva fany....vypada to divne
- Sir_-_Death
- Mírně pokročilý

- M4r1hu4n3
- Mírně pokročilý

musim uznat ze je to zatim pekne provedeny mod, Punishera mam rad, uz jen treba kvuli hre (kdo nehral, nepochopi) 
Naposledy upravil(a) M4r1hu4n3 dne sob 10. lis 2007, 19:23, celkem upraveno 1 x.
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský