mam problem s touto klavesnici a hranim nekterych her... sice moc nehraju, ale obcas na odreagovani si dam par her napr. IcyTower nebo StyxReloaded... problem je, ze s touto klavesnici mi blbe reaguje mezernik... vetsinou ho musim zmacknout 2x.
Nevi nekdo cim by to mohlo byt?
Mam Win XP a ovladace k ni mam nainstalovany
Genius ErgoMedia 700
- Runn3r.cze
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Genius ErgoMedia 700
the best -->> Runn3r.cze <<-- the best
(\__/)
(='.'=)
(")_(") This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination !
(\__/)
(='.'=)
(")_(") This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination !
- rotvik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Zajímavý, tahle klávesnice měla celkem dobrej mezerník. Je to tím, že pokud zmáčkneš na okraji nebo ne úplně kolmo, tak to nedolehne na snímač, takže je to jako bys nic neudělal.
Case: Lian-Li PC-7+ Zdroj: Chill 400W + AC fan 1500 RPM MB: MSI Neo-F (i945) CPU: Pentium D 920 + Thermalright Ultra-120 + Noctua 1200 RPM Memory: Kingston 1GB 667MHz 4-4-4-8 HDD: Samsung SP2504C 250GB 8MB GPU: nVidia 7600GT Zvukovka: Onkyo SE-200PCI Fany: intake 1500 RPM, outtake 2100 RPM Monitor: 19" CRT LG Flatron 995FT+ Klávesnice: Zboard Herní ovladač: Zboard Fang Myš: Logitech G5 Sluchátka: Sennheiser HD 595
- Runn3r.cze
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
tak špatným stiskem to určo není. sem to scgválně zkoušel, mačkal jsem to jak blbec všude možně, ale stejně tp reaguje až na druhý zmáčknutí...
zajímavý ale je, že to dělá jen v těch hrách... třeba v textovejch editorech jede bez problémů...
asi se budu muset rozloučit i s těma dvou hrama který jsem ještě občas hrával...
zajímavý ale je, že to dělá jen v těch hrách... třeba v textovejch editorech jede bez problémů...
asi se budu muset rozloučit i s těma dvou hrama který jsem ještě občas hrával...
the best -->> Runn3r.cze <<-- the best
(\__/)
(='.'=)
(\__/)
(='.'=)
- rotvik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
To je docela zvláštní a originální problém.Runn3r.cze píše:...
Case: Lian-Li PC-7+ Zdroj: Chill 400W + AC fan 1500 RPM MB: MSI Neo-F (i945) CPU: Pentium D 920 + Thermalright Ultra-120 + Noctua 1200 RPM Memory: Kingston 1GB 667MHz 4-4-4-8 HDD: Samsung SP2504C 250GB 8MB GPU: nVidia 7600GT Zvukovka: Onkyo SE-200PCI Fany: intake 1500 RPM, outtake 2100 RPM Monitor: 19" CRT LG Flatron 995FT+ Klávesnice: Zboard Herní ovladač: Zboard Fang Myš: Logitech G5 Sluchátka: Sennheiser HD 595