Problém s novou sestavou pc - pípání

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
chvostik
Nováček
Nováček

Problém s novou sestavou pc - pípání

Příspěvek od chvostik »

Koupíl jsem si novou základní desku K9VGM-V, procesor amd athlon64 3000+ , PCI-E ATI x1600 a 1x512 DDR2 dimm 667mhz a vymenil jsem to za stare komponenty v casu, ale při spuštění pc monitor nereaguje a počítač dlouze pípa víc jak 15x, podle toho by to mělo být v paměti , ale i kdyz jsem tu pamět měnil z 2 slotu na 1 a pak zas na 2 tak nic nového, ještě to párkrát skusím ale fakt nevim co stím, může být třeba ta pamět nefunkční?
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

dela ti to i kdyz tam nemas grafiku a jedes jen na integrovane?
....ze by to byl MELOUN
chvostik
Nováček
Nováček

Příspěvek od chvostik »

nevím skusím, akorat sem zkoušel zapojit monitor do te integrované a dělalo to to sami
Micis89
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Micis89 »

zkus tam dat jinou ramku trebas je vadna
CPU:AMD64 2800+ MB:Gigabyte K8NE (nF4-4X) RAM:Samsung 512Mb DDR 400,VGA:Sapphir X800 GTO FB,HDD:Baracuda 320Gb 7200,OS: XP SP2
chvostik
Nováček
Nováček

Příspěvek od chvostik »

No tak pamětí jsem zpřehazel několikrat a nic, grafiku jsem vyndal a zapojil do integrovany a taky nic, zitra skusim donest tu pamět do obchodu jestli není vadná
Micis89
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Micis89 »

joi to by bylo nejlepsi nebo spis driv tam dej jinou jestlit o je fkat tim at tam nejdes zbytecne
CPU:AMD64 2800+ MB:Gigabyte K8NE (nF4-4X) RAM:Samsung 512Mb DDR 400,VGA:Sapphir X800 GTO FB,HDD:Baracuda 320Gb 7200,OS: XP SP2
chvostik
Nováček
Nováček

Příspěvek od chvostik »

Ramku jsem nesehnal, tak sem ji to tam dal a zjistili, že ta základka je špatna tak mi tam namontovali novou no, ale za zjištění závady si naúčtovali 200kč ale už to běží
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

pockej, jako za vadnou desku a zjisteni ze je death chteli 200.-?
to trochu prehanej ne?
....ze by to byl MELOUN
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

Lord píše:pockej, jako za vadnou desku a zjisteni ze je death chteli 200.-?
to trochu prehanej ne?
No jestli už si neučtovali nic za výměnu za novou , tak bych to tolik neprožíval :)
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

Maddogg píše:
Lord píše:pockej, jako za vadnou desku a zjisteni ze je death chteli 200.-?
to trochu prehanej ne?
No jestli už si neučtovali nic za výměnu za novou , tak bych to tolik neprožíval :)
jde o to,ze kdyz se zavada projevi, tak ti to maj vymenit a neuctvovat nic za odhaleni zavady, jo pokud to tam donesl cele, s tim ze mu to nejede a nevi cim to je a oni mu to potom i namontovali zpatky, tak to je potom neco jineho.

Ale jinak se jednalo o reklamaci a tudiz mel dostat jinou, resp. novou a papa
....ze by to byl MELOUN
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“