Project : Rouge Narcissus by Alan Wake / Malý update (s.15)

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Pod Hifi bedny se ale dava zulova deska. jen pro ty co to nevedi. :wink:
A drevo je mene odolne. Pokud by jsi mel pod case neco tvrdeho tak proc ne. Zula + tyhle nozky to jen trochu odhlucni (vibrace se neprenasi do okoli)
Zminovat se tu o fakirech je trochu usmevne. Tam jde o dokonale rozlozeni vahy a to nemas moznost dosahnout. Nemluve o tom ze drevo neni ohebne a pruzne tak jako lidska kuze (vznika tak na hrebiku mnohem vetsi dosedaci plocha). Riziko dulku je tedy vice nez velke.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Alan Wake
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alan Wake »

Dík za vyjádření Woyto. :wink:
Takže myslíš, že není dobrej nápad dávat tyhle nožky pod case?

Jak jsem psal, jsou k tomu ty podložky, které rozloží váhu té špičky. Při nejhorším bych pod case dal nějakou hmotu (tvrdší).

Předem dík za odpověď.
Moje sestavička - CPU : AMD Athlon 64 X2 3800+ 2,0GHz @ 2,6GHz BOX cooler (coming soon : Thermalright Ultra 120 cooler), MB : DFI LP UT NF4 SLI-DR Venus, VGA : Gigabyte NX7900GTX 512MB PCI-E 650/1600 @ 701/1808, HDD : Seagate SATA 200 GB, Operační paměť : 2x1GB G-Skill F1-4000USU2-2GBHZ, Power Supply : Enermax Liberty 620W Modular System, Kláveska : Logitech G15 Gaming Keyboard, Hlodavec : Logitech MX1000, Audio System : Logitech Z-2300, Monitor : Sony SDM-HS73 LCD 17"

Mafia2Forum.com - Největší mezinárodní portál o Mafii 2
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Zalezi kde ta cese bude stat. Na case kterou budu tahat na lan bych to nedaval.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
lukazkiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Klidně bych je použil

Příspěvek od lukazkiss »

Já si myslim, že ty nožičky můžeš klidně použít. Jak si psal, ty nožičky mají i takové talířky. Já se zajímám o hi-fi o dost víc než o pc tuning, stejné nožky jsem měl a nebyl problém, ani jsem nepoužíval ty talířky. Je pravda, že se pod repro dává žula, ale spíš se používá pod woolfry, u kterých hraje roly váha a přenášené basy. Pod regálové reproduktory ( které jsou vlastnostma podobnější PC ) se žula nedává.
Kdyby se ti zdály nějak extra ostré, což si myslim, že nebudou, tak je můžeš trochu zbrousit 8-)
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Kdyz zminujes vahu tak plna case lehka neni. Moje PC bude mit tak 25kg.

Alan Wake
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alan Wake »

dík za názory chlapi. :wink:

Hlavně to potom musím vyzkoušet!!.........a uvidím, co a jak.
Moje sestavička - CPU : AMD Athlon 64 X2 3800+ 2,0GHz @ 2,6GHz BOX cooler (coming soon : Thermalright Ultra 120 cooler), MB : DFI LP UT NF4 SLI-DR Venus, VGA : Gigabyte NX7900GTX 512MB PCI-E 650/1600 @ 701/1808, HDD : Seagate SATA 200 GB, Operační paměť : 2x1GB G-Skill F1-4000USU2-2GBHZ, Power Supply : Enermax Liberty 620W Modular System, Kláveska : Logitech G15 Gaming Keyboard, Hlodavec : Logitech MX1000, Audio System : Logitech Z-2300, Monitor : Sony SDM-HS73 LCD 17"

lukazkiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukazkiss »

Woyta píše:Kdyz zminujes vahu tak plna case lehka neni. Moje PC bude mit tak 25kg.
Tak to je docela extrém 8) Ale co teprve Vulcanus od Sergeje :shock: Tam by ty nožičky fungovaly jako hřebíky- zase docela výhoda proti zlodějům :lol: Ale tahle case tak těžká nebude a ty nožičky jsou dělány na větší váhy než 25kg a úmyslem výrobce neni zničit podlahu . . .
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

no ono 25 kilo vážně není nic zvláštního. Můj Blue Wind má taky 25kg a není v něm vodník. A dokonce i malej kontejner má 12kg. Běžná case s normálním HW bude mít něco mezi 15-20kg, takže ty nožičky rozhodně zanechají otisky.
Alan Wake
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alan Wake »

Nebudeme se dohadovat.........až přijdou, tak sem hned hodím fotku, jak vypadají a co udělají např. do dřeva. :wink:

M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

Woyta píše:Pod Hifi bedny se ale dava zulova deska. jen pro ty co to nevedi. :wink:
A drevo je mene odolne. Pokud by jsi mel pod case neco tvrdeho tak proc ne. Zula + tyhle nozky to jen trochu odhlucni (vibrace se neprenasi do okoli)
Zminovat se tu o fakirech je trochu usmevne. Tam jde o dokonale rozlozeni vahy a to nemas moznost dosahnout. Nemluve o tom ze drevo neni ohebne a pruzne tak jako lidska kuze (vznika tak na hrebiku mnohem vetsi dosedaci plocha). Riziko dulku je tedy vice nez velke.
Hups :oops: , ten fakt o te zule jsem opomnel, no diky zes mi to objasnil, do tehle doby jsem zil v omylu :) tusim ze o tom fakiru jsem cetl nekde na foru (dokonce mozna i tady na pctuningu), ted jsem aspon zas moudrejsi.

btw. mam takovy neblahy pocit ze jsem na tomhle projektu ze sebe udelal docela blbce :) mel bych to prestat hulit, nebo sem aspon nepsat kdyz jsem hulil. :huh:
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
Alan Wake
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alan Wake »

Takže jsem zase něco malýho udělal, skoro nic to není, ale tak 4 hodiny jsem u toho ztrávil a na druhou stranu je tady pěkně mrtvo, takže........

Tmelil jsem spodní část case, konkrétně díry po původních nožkám a díry, které tam byly.
Nebudu to tady nějak rozepisovat. Prostě jsem nanesl tmel a dneska jsem se pustil do broušení. (jde to teda hůř než jsem myslel) :(
Docela bych ocenil, kdyby jste mi zase nenadávali, že je to hodně fotek nebo, že to není žádné práce......na první pohled toho moc není, ale času to zabere poměrně dost.Taky můžete být rádi, že aspoň něco... :P

Jinak, psali mi na mail, že nožky mají dojít první týden v lednu, takže sem pak hodím foto atd. Plexi už je objednaný, takže koš začnu dělat hned jak přijde.

Tady už jsou ty fotky :

Nanesení tmelu
Obrázek

Nářadíčko..... :P
Obrázek

Asi po 2 hodinách zhruba dokončeno broušení
Obrázek

Obrázek

A nakonec detail......není to ještě úplně super, takže na to příjde ještě jedna vrstva tmelu, ale už jemnějšího.
Obrázek

Ještě jednou se omlouvám, že je toho tak málo a doufám, že sem zase co nejdřív něco hodím.

Casemoddingu zdar.....Obrázek

Alan Wake
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alan Wake »

Takže mám tu další upgrade, je to sice už hodně dávno udělaný, ale nebyl kvalitní foťák, tudíž jsem nemohl vyfotit detaily.....
Jedná se o žlábky na rámečku z plexiskla okolo tahokovu na levé bočnici.... :)

Na první fotce je detail zkosené hrany.....konkrétně na jedné z delších stran. Na dalších dvou je detail vybroušeného žlábku, sem tam je nerovnost. Ale je to opravdu hodně detailné, takže tam jde vidět opravdu vše a navíc to na bočnici nejde ani vidět. (myslím ty nerovnosti na tom žlábku)
Na poslední fotce jde krásně vidět, jak do sebe zapadají dvě strany (vždycky jedna dlouhá a jedna krátká.....) Zrovna tady to není úplně perfektní, ale podle mě je to slušný..... :oops:
Kolik času jsem nad tím ztrávil sem ani nebudu psát........jenom čas samotného broušení bych nespočítal na prstech jedné ruky..... :wink:

Jinak, celý povrch rámečku (zhora) je zbroušen P280 do "matna". To by bylo asi všechno co bych k tomu mohl říct.......více už fotky.

Takže tady jsou :
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
:oops:

2 Stoobi : Doufám, že jsi spokojenej. :P

Jinak, v těchto dnech pracuju na zdlouhavém tmelení.......

Casemoddingu zdar......Obrázek

M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

LOL, sry za kritiku ktera se sice netyka modu ale toho jaky si sem zase hodil fotky :) prvni tri makro fotky by sly urcite nahradit jednou, nemyslis? (mozna nebudes souhlasit ale kazdopadne ta prostredni z tech tri je zbytecna) :lol: :twisted: a kdyztak by neuskodila fotka cele bocnice aby si clovek udelal predstavu jak to vypada...
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Notak z fotek je jasný o co se jedná, ale kompletnější fotku by to asi chtělo...:) Každopádně mi příjde, že se až zbytečně šťouráš v detailech, kterých si pak nikdo nevšimne. Takovejhle žlábek lze za pár minut udělat přímou bruskou nebo na pásovce. Tím to nechci nijak kritizovat, protože práce to je parádní, jen je otázkou, zdali bude nakonec úplně každý detail takovýhle. A co se týká tí poslední fotky, ale asi by to chtělo porovnání se vzdálenějším pohledem, ale příjde mi to až dost velká mezera... :( Ale jinak moc pěkná práce.
Alan Wake
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alan Wake »

2 M4r1hu4n3 : Fotečku celé bočnice máš na 1 straně a potom na 8. :wink:
Možná i souhlasím, ale doufám, že to zase tolik nevadí......
Jo a chci tě pořádat o to, aby ses vyjadřoval k módu a né jenom k fotkám, když už tak pls k obojímu.... :wink:

2 Stoobi : Dík.........my už jsme o tom mluvili na ICQ, takže to napíšu i sem. Je to dělaný přímou bruskou (frézkou), tato práce nebyla nějak extra zdlouhavá, tady šlo spíš o to pilování, broušení a dorovnávání.........které zabralo hromadu času.
Ohledně těch detailů.......třeba jo a třeba ne, každopádně se budu snažit. :wink:

Takže tady už jsou ty fotky (vzdálenější pohled) :wink: :
Obrázek
Obrázek

Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Tak podle mě to vypadá velice hezky, jen mi příjde trošku divný to zvláštní uspořádání šroubů. Imho kdyby byly mezery všude stejný, bylo by to lepší. Ale samozřejmě chápu, že jsi chtěl u krajů těch lišt mít šrouby...takže to ber fakt jen jako můj názor. Každopádně se těším, až ukážeš něco opravdu nového, nějakou další část case. :wink:
patap
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patap »

Taky se těším...vypadá to slibně :wink:
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

vypada to celkem hezky (misty se mi zda ze je ta drazka misty vic a nekde min siroka - myslim tu upravu jak jsi predtim ukazoval - to plexi okolo), uvidime jak to bude pokracovat, mas jeste nejake plany s bocnici?

btw. na strane 1 a 8 jsou sice fotky bocnice, ale ty ja nechtel, chtel jsem fotku bocnice tak jak vypada ted po te uprave kterou jsi predtim dokumentoval...
coz se tak stalo ted :wink:
Alan Wake
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alan Wake »

2 Stoobi : jj, chtěl jsem mít ty šroubky na koncích lišt, aby na sebe lépe doléhaly a nezvedaly se (u konců).

2 M4r1hu4n3 :
(misty se mi zda ze je ta drazka misty vic a nekde min siroka......
Jo, nějaký výchylky tam jsou :wink: ........nedělal to stroj, dělal jsem to v ruce a vyfrézovat to pokaždý to stejné hloubky by byl vážně nadlidskej ůkol.
mas jeste nejake plany s bocnici?
Už toho moc není....... Ještě dokončit ty čepičky a následně přilepit. Potom komplet nalakovat a ještě nějaké drobnosti......

Alan Wake
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alan Wake »

Takže, nejen pro ty, kteří něchtějí projíždět deset stránek jsem sestříhal video ze všech fotek. Mód je zhruba v polovině, takže to chce nějaký bonus. :wink:

Podrobnosti : Písnička která hraje je "Fear is Big Business" od skupiny "Ministry", je zkrácená, protože čekat další 3 minuty na konec písničky by se asi nikomu nechtělo..... :-D
Délka celého videa je okolo 1:45......

Jinak, je to dělaný v Movie Makeru, takže kvalita je taková jaká je.....

Tady je odkaz (rapidshare.com) - Video :oops:

Návod pro začátečníky - V pravo dole klikněte na tlačítko "Free" -------> naběhne nová stránka a začne se odpočítávat čas (cca. 30s), až doběhne, ukáže se vám obrázek s písmeny a čísly --------> opište je do políčka a kliknětě na tlačítko "Download from......" :wink:

Doufám, že se vám video bude líbit a přál bych si ho ohodnotit...... :wink:

Odpovědět

Zpět na „Projekty“