prehrievanie
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee
- gaucho
- Nováček

-
prehrievanie
neviete preco sa mi tak rychlo prehrieva cpu. ked hram nejaku hru napr za 2min sa mi pc restartuje.mam athlon xp 1600,goodram 512mb,vga fx 5900xt,350w,wd 250gb sata
- fobos
- Začátečník

Re: prehrievanie
?? ako vies ze je to prave CPU, ktory sposobuje spadnutie OS, teplotu si meral (v zatazi)? ak ti to ide nad 65° tak potom to moye byt CPU. Ak ma vazne vysoke teploty tak skus chutit chladic rukou a ak je studeny(letny) tak zrejme zle dosada na jadro CPU. Zhod ho , daj teplovodivu pastu a nahod to spat !gaucho píše:neviete preco sa mi tak rychlo prehrieva cpu. ked hram nejaku hru napr za 2min sa mi pc restartuje.mam athlon xp 1600,goodram 512mb,vga fx 5900xt,350w,wd 250gb sata
- r1pper
- Začátečník

-
- Kamikadze
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
Re: prehrievanie
Napis nam teploty, ktere na cem mas v zatezi a bez ni a vse, co ti psali vysegaucho píše:neviete preco sa mi tak rychlo prehrieva cpu. ked hram nejaku hru napr za 2min sa mi pc restartuje.mam athlon xp 1600,goodram 512mb,vga fx 5900xt,350w,wd 250gb sata
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji