prehrievanie

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

Odpovědět
gaucho
Nováček
Nováček

prehrievanie

Příspěvek od gaucho »

neviete preco sa mi tak rychlo prehrieva cpu. ked hram nejaku hru napr za 2min sa mi pc restartuje.mam athlon xp 1600,goodram 512mb,vga fx 5900xt,350w,wd 250gb sata
fobos
Začátečník
Začátečník

Re: prehrievanie

Příspěvek od fobos »

gaucho píše:neviete preco sa mi tak rychlo prehrieva cpu. ked hram nejaku hru napr za 2min sa mi pc restartuje.mam athlon xp 1600,goodram 512mb,vga fx 5900xt,350w,wd 250gb sata
?? ako vies ze je to prave CPU, ktory sposobuje spadnutie OS, teplotu si meral (v zatazi)? ak ti to ide nad 65° tak potom to moye byt CPU. Ak ma vazne vysoke teploty tak skus chutit chladic rukou a ak je studeny(letny) tak zrejme zle dosada na jadro CPU. Zhod ho , daj teplovodivu pastu a nahod to spat !
r1pper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od r1pper »

skus nejaky zatezovy testy na procesor nebo nejaky 3d mark jestli to taky spadne
KDO mi odebral moji zlutou kartu
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Re: prehrievanie

Příspěvek od Kamikadze »

gaucho píše:neviete preco sa mi tak rychlo prehrieva cpu. ked hram nejaku hru napr za 2min sa mi pc restartuje.mam athlon xp 1600,goodram 512mb,vga fx 5900xt,350w,wd 250gb sata
Napis nam teploty, ktere na cem mas v zatezi a bez ni a vse, co ti psali vyse
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
Odpovědět

Zpět na „Procesory AMD“