Výběr desky

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
77plz77
Nováček
Nováček

Výběr desky

Příspěvek od 77plz77 »

Porad'te prosím s výběrem desky pro tyto komponenty:
Procesor-Athlon xp 2500+ Barton(jde dobře taktovat na 3200+)
Grafika-Leadtek geforce 7600gt AGP
Ram-2x515MB GoodRam
...a jasně že disk+mechaniky+450W zdroj.
Nemusí to být žádná novinka(pro AGP grafiku to asi ani nepůjde :sad: ). Jde mi o to, aby deska neomezovala grafiku a přetaktování procesoru, ted' mám ECS848Alu, a ta bohužel omezuje zmíněné komponenty celkem dost :( Popřípadě navrhněte desku pro s939 s využitím zmíněných komponent, jsem ochoten i k upgradu procesoru. Vým že AGPéčku a DDR1 už pomalu odzvání, takže chci jen využít potenciál tý grafárny a až doslouží, prřejít na úplnej upgrade :wink: Díky za názory!
STANIK#007
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od STANIK#007 »

zkus v bazaru sehnat desku MSI K7N2 Delta2 platinum, tenkrát jsem ji hrozně chtěl :wink:

teď si desky na soc. A moc vybírat nemůžeš
barco
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od barco »

Kebyze sck. 939, tak sa tu v bazare predava asi naj. doska s AGP pre socket 939 - DFI Lanparty Ultra 3 (neviem, ten nazov je asi nepresny :oops: )
a do toho nejaky procak - napr. 3700+ San Diego teraz stoji velmi malo, a ide taktovat na 2,8Ghz + :wink:
.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Asus A7N8x toje taky dobra zakladka.
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

ty komponenty mas nebo to chces porizovat?
....ze by to byl MELOUN
gersa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od gersa »

No ja nevim,ale IMHO je tahle sestava trochu "aut" (sam mam podobnou)
Prijde mi to jako shanet novej vytunenej podvozek na starou Felicii v zakladu.

Prodat a poskladat neco novyho
77plz77
Nováček
Nováček

odp

Příspěvek od 77plz77 »

Ty komponenty mám. Vím, že je to out, ale jak jsem psal, chci využít možnosti té Leadtek 7600GT a pak už nijak neupgradovat ale postavit rovnou komplet novej komp, protože deska 848ALU to celé dost zkrouhne...mám to vyzkoušený u kámoše, má to samé kromě desky,(ta karta šlapala o 50 procent líp než na té mé), ale tu co má on se mi už nepodařilo sehnat. Proto jsem psal že to nemusí být nějaká novinka, ale použité desky se dají pořídit i do 1000 Kč a to bych na ten rok, kdy mi tato karta v pohodě stačí ještě obětoval...Dík za názory :wink:
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

jak bylo receno MSI K7N2 delta 2, nebo Epox 8RDA3+
....ze by to byl MELOUN
Guli
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Guli »

MSI K7N2 delta2, Asus A7V880
tu prvu micorstarku som teraz kupil od ruky a je to fakt husta doska, perfektny bios, dobry layout sata dual... no proste neni o com.
Tu asusku budem teraz davat do jedneho kompu, zohnal som ju komplet krabicovka, nikdy nenamontovana, a podla ohlasov je to tiez gut doska :)
CPU: Intel Pentium DC e2160 1,8@3,2GHz MB: MSI P35 Neo2 FIR VGA: Gainward 8800GT 512MB @ 700/2000 RAM: 2x2GB DDR2 Adata 800MHz
77plz77
Nováček
Nováček

soc. 939

Příspěvek od 77plz77 »

A co říkáte na desku DFI LanParty UT NF3 Ultra-D ? Mám ted' možnost mít skoro zadarmo procík Athlon 64 3700+ San Diego a tahle deska mi byla doporučena, ale např. na fóru czechcomputeru ji dost kritizujou...
1maty1
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: soc. 939

Příspěvek od 1maty1 »

77plz77 píše:A co říkáte na desku DFI LanParty UT NF3 Ultra-D ? Mám ted' možnost mít skoro zadarmo procík Athlon 64 3700+ San Diego a tahle deska mi byla doporučena, ale např. na fóru czechcomputeru ji dost kritizujou...
co se deje na foru czechcomputeru nesmys brat moc vazne protoze podle toho jejich fory by nefungovalo spravne vubec nic vetsinou se tam ptaj samy lamy
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“