Monitor pres TV out
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- johny67
- Začátečník

-
Monitor pres TV out
Zdravim, mel bych otazku.
Mam grafickou kartu ati radeon 9550 128mb 128bit..... A mam na ni pripojenej AOC CRT 17" monitor. A chtel bych se zeptat jestli by bylo mozny pres tv out pripojit jeste druhej monitor.. treba pres nejakou redukci..Aby to fungovalo tak jako bych pres tv-out to pripojil na televizu akorat ze by to bylo proste na monitoru... Je to vubec mozny?
dik za odpovedi..
Mam grafickou kartu ati radeon 9550 128mb 128bit..... A mam na ni pripojenej AOC CRT 17" monitor. A chtel bych se zeptat jestli by bylo mozny pres tv out pripojit jeste druhej monitor.. treba pres nejakou redukci..Aby to fungovalo tak jako bych pres tv-out to pripojil na televizu akorat ze by to bylo proste na monitoru... Je to vubec mozny?
dik za odpovedi..
- no-X
- Středně pokročilý

Není. Na to bys potřeboval aktivní prvek (tv-out má jiný typ signálu než monitory) a navíc bys dosáhl jen velmi nekvalitního (silně neostrého) obrazu. Karta se dvěma výstupy na monitor (pokud je tvoje nemá) tě vyjde levněji než zařízení na konverzi videosignálu a přitom budeš mít ještě kvalitnější obraz.
Nejlepší moderátor ve výslužbě
- assp
- Nováček

-
ASUS EAX550HM512/TD/128M
Zdravím vás, ja teraz skúšam pripojiť televízor ku karte cez TV out. Pripájam to cez originál redukciu do tv cez scart kábel. Nechce sa mi to rozbehnúť, aj keď mám všetko nakonfigurované ako má byť. Kábel mám tiež nový. Nemá stým niekto z vás skúsenosť?
Mám túto kartu:
http://cz.asus.com/products.aspx?l1=2&l ... odelmenu=2
Ďakujem za radu.
Mám túto kartu:
Ďakujem za radu.
- [CZ]Airwolf[OC]
- Začátečník

-
Re: ASUS EAX550HM512/TD/128M
az napises co ti to dela/nedela tak ti snad nekdo odpovi.assp píše:Zdravím vás, ja teraz skúšam pripojiť televízor ku karte cez TV out. Pripájam to cez originál redukciu do tv cez scart kábel. Nechce sa mi to rozbehnúť, aj keď mám všetko nakonfigurované ako má byť. Kábel mám tiež nový. Nemá stým niekto z vás skúsenosť?
Mám túto kartu:
Ďakujem za radu.
- no-X
- Středně pokročilý

Asi tak... bez dalších detailů jedině obecné rady:
1. v ovladači zaškrtni "force TV detection"
2. pokud máš CRT monitor nebo analogově připojené LCD, zkus ho připojit k druhému výstupu, nežs ho měl připojený dosud (jeden z analogových výstupů je vždy částečně sdílený s výstupem pro TV-out, druhý ne)
3. zkusit jiný kabel/redukci
1. v ovladači zaškrtni "force TV detection"
2. pokud máš CRT monitor nebo analogově připojené LCD, zkus ho připojit k druhému výstupu, nežs ho měl připojený dosud (jeden z analogových výstupů je vždy částečně sdílený s výstupem pro TV-out, druhý ne)
3. zkusit jiný kabel/redukci
Nejlepší moderátor ve výslužbě
- kolo
- Mírně pokročilý

- j-f-k
- Nováček

-
LCD telezive pres S-video
Prosim o radu....procetl jsem si navod na pripojeni, ale mam asi novou verzi Catalistu 07.1, protoze tam nemam zadne zalozky z clanku.
Mam grafiku X800GTO2 a zkousim pres ni pripojit LCD televizi LG pres S-video kabel. Jde mi bud televize nebo monitor, aboji mi nejde prepnout. V ovladacich mam nainstalovany sekundarni adapter a kdyz restartuju PC tak chvili jedou oba, az do uvodni obrazovky WinXP, potom LCd zhasne a No singal. Jsem z toho uz silenej
)). Kdyz kliknu v Catalistu na druhy monitor a dam pripojit, tak blikne monitor a 2 opet zesedivy. Vubec nemuzu prijit na to, kde se zapine klonovani. Moc dekuji za radu a prikladam screen

Mam grafiku X800GTO2 a zkousim pres ni pripojit LCD televizi LG pres S-video kabel. Jde mi bud televize nebo monitor, aboji mi nejde prepnout. V ovladacich mam nainstalovany sekundarni adapter a kdyz restartuju PC tak chvili jedou oba, az do uvodni obrazovky WinXP, potom LCd zhasne a No singal. Jsem z toho uz silenej