nový pc
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- DAVEmon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
nový pc
Nazdárek všem, chtěl bych se zeptat na váš názor na tuhle sestavu
základní deska: ASUS M2N-E
procesor: Athlon 64 AM2 X2 4200
pamět: Kingston 1GB DDR 2
Grafická karta: Leadtek WF PX7950GTEX EXTREME HDTV 512 MB
Skříň a zdroj: KME CX-Y662, 400W - Black, 15cm fan
harddisk : SAMSUNG SP2014N, 200 GB
DVD vypalovačka: LG GSA-H12N, bulk
monitor: Samsung 940BF
čtečku a disketovku a systém uvádět nebudu, tenhle počítač hodlám používat převážně ke hraní Call of Duty 2, co vy na to?
základní deska: ASUS M2N-E
procesor: Athlon 64 AM2 X2 4200
pamět: Kingston 1GB DDR 2
Grafická karta: Leadtek WF PX7950GTEX EXTREME HDTV 512 MB
Skříň a zdroj: KME CX-Y662, 400W - Black, 15cm fan
harddisk : SAMSUNG SP2014N, 200 GB
DVD vypalovačka: LG GSA-H12N, bulk
monitor: Samsung 940BF
čtečku a disketovku a systém uvádět nebudu, tenhle počítač hodlám používat převážně ke hraní Call of Duty 2, co vy na to?
- vikicek
- Začátečník

- Cujo
- Mírně pokročilý

- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Spíš bych vzal Gigabyte DS4 + C2D E6300, a protože to bude herní sestava zauvažoval bych nad 2GB RAMek. Case vem Cooler Master Centurion 5 + zmiňovaného Enermax Liberty 400W.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
- DAVEmon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Tak na co se ptáš co upravit, když už to máš objednané?
Když už nic tak vyměnit ten super shit Case a zdroj za co sem psal a ramky dat 2x512Mb.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
- DAVEmon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- barco
- Středně pokročilý

- Cujo
- Mírně pokročilý

- Palec123
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ty vole, dostanes k svatku PCDAVEmon píše:jenomže já sem se to dozvěděl ted, až sem tenhle topic založil, že je to od rána objednané měl to být můj dárek k dnešnímu svátku
Ale k veci.. Pokud uz to mas obednane, s tim uz nic nenadelas, chybu jsi neudelal, to nemusis mit strach
Jen by me zajimala blizsis specikace tech RAMek..
A zdroj.. Tak ten bych do site radeji ani nepripojoval a hned bezel koupit alepson 400W Fortron.. Zdroje KME jsou nekvalitni vyrobky
A zrovna zdroj, srdce celeho pc, na tom by se teda setrit urcite nemelo..
Vrcholovej sportovec asi taky neni kardiak, hned by skolaboval. Stejne je to s tvym PC
- DAVEmon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
kámoš, co mi to pomáhal sestavovat mi říkal, že to ten zdroj udrží, nj každý výrobek má své pro i protiPalec123 píše:Ty vole, dostanes k svatku PCDAVEmon píše:jenomže já sem se to dozvěděl ted, až sem tenhle topic založil, že je to od rána objednané měl to být můj dárek k dnešnímu svátkuTo mi svatek ani neslavime
![]()
Ale k veci.. Pokud uz to mas obednane, s tim uz nic nenadelas, chybu jsi neudelal, to nemusis mit strach![]()
Jen by me zajimala blizsis specikace tech RAMek..
A zdroj.. Tak ten bych do site radeji ani nepripojoval a hned bezel koupit alepson 400W Fortron.. Zdroje KME jsou nekvalitni vyrobky![]()
A zrovna zdroj, srdce celeho pc, na tom by se teda setrit urcite nemelo..
Vrcholovej sportovec asi taky neni kardiak, hned by skolaboval. Stejne je to s tvym PC
- Cujo
- Mírně pokročilý

- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Tvůj kámoš se v komponentech asi moc nevyzná.DAVEmon píše:kámoš, co mi to pomáhal sestavovat mi říkal, že to ten zdroj udrží, nj každý výrobek má své pro i proti
Zdroj vyměň alespoň za tento: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=41021, pokud si tři stovky připlatíš, vem Enermax Liberty 400W.
- Palec123
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ale jo, on to mozna i prezije, ale proste riskujes, to ti chceme naznacit..DAVEmon píše:kámoš, co mi to pomáhal sestavovat mi říkal, že to ten zdroj udrží, nj každý výrobek má své pro i proti
Tvoje sestava bude zrat neco pres 200W v zatizeni. To je polovina na prvni pohled
Ale tech 400W je u zdroju znacek Eurocase a KME vylozene papirovych. Jsou to osizene vyrobky, tak aby mohla byt cena nizsi..
V kancelarskych sestavach se nemusi dit vubec nic, protoze takova sestava bude mitminimalni spotrebu. Jenomze tve PC uz neni zadny strizlik. (Ale na to kolik budes mit vykonu k dispozici je to ale docela dietar //mysleno kladne//. Kdyby jsi mel radeon, uz to spotrebou nebude tak ruzove..)
Nech si rict, a kup si kvalitni zdroj.
Napr: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29855
- Guli
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
no len neviem ci to ten kamos potom zoberie na seba ked to so sebou vezme celu zostavuDAVEmon píše:
kámoš, co mi to pomáhal sestavovat mi říkal, že to ten zdroj udrží, nj každý výrobek má své pro i proti
CPU: Intel Pentium DC e2160 1,8@3,2GHz MB: MSI P35 Neo2 FIR VGA: Gainward 8800GT 512MB @ 700/2000 RAM: 2x2GB DDR2 Adata 800MHz
- bandolier.wz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
bude stacit i Fortron ATX-400PNF 400W
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=39592
nebo vem Seasonic SS-401HT 400W OEM
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=40556
ta bedna neni zas tak hrozna, treba se tam vejdou 12cm vetraky i kdyz v popisu pisou 8cm
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=39592
nebo vem Seasonic SS-401HT 400W OEM
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=40556
ta bedna neni zas tak hrozna, treba se tam vejdou 12cm vetraky i kdyz v popisu pisou 8cm
- DAVEmon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
nj, kdyby ta objednávka šla zrušit, ale ono to prostě nejde, hnedka bych to vyměnil, na nový zdroj už mi nezbyly prachy, už mám jenom 990,-
jinak ta firma co sem to u ní objednal je www.obchudecek.cz
jinak ta firma co sem to u ní objednal je www.obchudecek.cz